local-stats-pixel fb-conv-api

Aiz ādas (Alternatīvais remikss)0

Jauns notikums latviešu hip hop’ā un liriku video

Strauji tuvojoties vasarai, latviešu alternatīvā repa, līdz šim aktīvākais celmlauzis “SANDIS” nodod plašākai publikai liriku video, kas ir remikss progresīvās repa grupas KONTRAFLOVS dziesmai “Aiz ādas”. Šis ir pirmais gadījums, kad latviešu reperis uztaisa remiksu citiem latviešu reperiem ar pilnu pavadījuma un teksta maiņu.

SANDIS ir ļoti aktīvs repa spēles spēlētājs, kurš paralēli saviem solo darbiem alternatīvajā lauciņā ir repa grupas “KOHORTA” aizsācējs, bijis viens no pirmajiem “Latvijas repa stafetes” censoņiem un ar jauniem pārsteigumiem regulāri iepriecina gan jau esošus, gan jaunus klausītājus. SANDIS sadarbojies arī ar tādām metāla mūzikas grupām kā “Retrace My Life” un “Harta”.

“Vajag visu paņemt, jo gana krist par neko”. Tas ir citāts no izdotā remiksa, ar kura vēstījumu SANDIS aicina ik vienu dot no sevis visu tajā, kas darāms, pēc vislabākās sirdsapziņas.

“Aiz ādas” remiksa ieraksts veikts ierakstu studijā “Prime Time Records”. Dziesmu ierakstījis, apstrādājis Jānis Šmēdiņš (Fakts), kurš līdz šim sadarbojies, producējis un miksējis dziesmas tādiem mūziķiem un mūziķu projektiem kā Gacho, MESA, Reiks, Agnese Rakovska, Triana Park, Pēteris Upelnieks, Dvīnes u.c. Pavadījumu veidojis Artūrs Strautiņš, kurš savulaik ņēma dalību divos “Talantu fabrika” šovos un joprojām ikdienu saista ar mūziku veidojot aranžijas, jaunus darbus un palīdzot ik vienam ar jauniem projektiem.

Vairāk info par SANDI meklē sociālajos portālos –

Facebook - https://www.facebook.com/sandamaaksla/

Instagram - @sandamaksla

YouTube - https://ej.uz/SandisAlternative

Dziesmas "Aiz ādas" oficiālais remikss. ©: 2018
Ieraksts/apstrāde: Prime Time Records (Jānis Šmēdiņš)
Mūzika: Artūrs Strautiņš

73 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000