local-stats-pixel fb-conv-api

9 lietas, ko nezināji par filmu "Labirints"11

227 0

Filma "Labirints", neskatoties uz ieguldīto reklāmas kampaņu, sākotnēji bija izgāšanās. Tikai vēlāk tā kļuva par kulta filmu un aktierus sāka atpazīt kā tēlus no šīs filmas, tāpat arī Deividu Boviju, kurš spēlēja goblinu karali, kādu laiku bērni atpazina pēc fimas. Tā iznāca 1986. g. Filmas veidošanā tika izmantotas inovatīvas tehnoloģijas un lielu daļu no filmas īpašās atmosfēras radīja Deivida Bovija mūzika.

Filma ir par meiteni, kas nevēlas pieskatīt savu mazo brālīti. Pēc viņas vēlēšanās ierodas goblinu karalis, kas paņem mazo brālīti. Saprotot, ko viņa ir izdarījusi, viņa cenšas izglābt brālīti no goblinu karaļvalsts.

Sižets ir vienkāršs, bet filma ir kļuvusi par iedvesmu komiksu sērijai un citām filmām, kā arī populārai datorspēlei Japānā. Uz filmas 30 gadu jubileju tā ir tikusi izdota no jauna uz DVD, bet 2016. g. parādījās ziņas, ka būs filma par notikumiem pirms "Labirinta", taču 2017. g. 13. aprīlī Fede Alvarezs paziņoja par "Labirinta" turpinājumu. Gaidam!

Lieliskais Deivids Bovijs ar "Magic Dance"

227 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Jauki. Man tā filma patīk joprojām, kaut arī es sen vairs neesmu tīne. Šī filma ir viena no dažām, kurās Bovijs ir baudāms, un to saka izbijusī Bovija fane. Tātad filmas būtu - "Labyrinth", "The Man Who Fell to Earth", "Hunger" un "Linguini Incident", and not in that order. Es nekad neesmu redzējusi "Just a Gigolo". "Merry Christmas Mr Lawrence", kurā viņa aktierspēle esot bijusi nepārspējama, es uzskatu par vāju, jo tur bija daudz labākais Takeši Kitano.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Zināju visus faktus 😛 Kad biju pavisam sīka, biju salīmējusies Bovija burvī. Pirms gada paskatījos filmu vēlreiz, bet pārsvarā Bovija dēļ. Bez Bovija un mūzikas Labirints būtu tikai bars ar lellēm un specefekti. Lai gan pirms 25 gadiem likās- ārprāts, kā var uztaisīt tik kruti 😱
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Es domāju, ka būs kks par "Labirintu" bet Tu stāsti par gobliniememotion
0 0 atbildēt