local-stats-pixel fb-conv-api

7 iemesli, kādēļ 50 shades of Grey NAV paraugs veselīgām attiecībām59

597 9

Daudzi, kuri janvārī un februārī paskatījušies sev apkārt redzējuši, cik liela ažiotāža tika celta par šo filmu, kurā ir 2 galvenie varoņi- Christian Grey un Anastasia Steele. Sižets, jums, visticamāk ir zināms, ja ne, google it, jo ķersimies vērsim pie ragiem. 10 iemesli, kādēļ šī GRĀMATA (filmai negrasos atdot savu naudu, darīšu pareizo lietu un noskatīšos to, tad, kad tā iznāks kādā torrentu saitē emotion) nav atspoguļojums veselīgām attiecībām. Rakstu, jo vēlos, lai kaut viens cilvēks, kuru esmu redzējusi rakstam "Man jāatrod savs Kristians Grejs!!!1!!!1" , padomā, cik ļoti nepareizi tas ir.

597 9 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Twitter pērle, kas attiecināma uz šo  rakstu, filmu, grāmatu un visu pārējo :emotion

 "Greja 50 nokrāsas" ir romantiska un seksīga tikai tāpēc, ka tas čalis ir miljonārs. Ja viņš dzīvotu treilerī, tad tā konkrēti būtu "Degpunktā" epizode. emotion

 

94 0 atbildēt

Lasīju gan grāmatu, gan skatījos filmu. Iemesls? Gribu saprast kāds ķīselis vārās sieviešu galvās. Grāmata garlaicīga, sižets nekāds, visu laiku tiek aprakstīti dziumakti. Man kā vecim jau uz vēmienu velk no tik pārspīlēta seksa. Sievietes, savukārt, uzvelkas. Romantika ibio un nauda. Nē, galvenais nauda, viņas gatavas sasūkāt sev jaunas mašīnas, dzīvokļus un citus materiālos labumus, jā, romantika pēdējā vietā. 

Lūk, kāpē grāmata patīk sieietēm, bagāts tēviņš maksā par seksu naivai aitai. Katras meitenes sapnis.

28 6 atbildēt

trololo emotion tikai 7 iemesli? es domāju, ka visi 127 iemesli emotion

man vairāk interesē, kurš cenšas apgalvot, ka tās ir normālas attiecības? un kāds tam sakars ar filmas kvalitāti un novērtējumu?

20 3 atbildēt
Vai es tiešām esmu vienīgā, kas nav lasījusi šo grāmatu? O.O Nepārprotiet- lasīt man patīk, veltu daudz brīvā laika grāmatām, bet jēgu lasīt to grāmatu un vēl uz filmu skriet neredzu. Kārtējā "Krēsla" vai???
5 0 atbildēt

Vīrieši filmas beigās vētraini ceļās kājās, auditorijā skan vētraini aplausi, kas skan pēc “Beidzot! Tas ir galā!”

3 0 atbildēt

Izlasīju grāmatu, raksts nepatika, grāmata normāla. Bet varbūt es ar neesmu normāls tad ... emotion

5 3 atbildēt

Raksts ir reāli pārspīlēts. GRĀMATĀ Ana pati iemīlējās Kristjenā, viņai patika pēršana u.tt. , Kristjens par viņu rūpējās. Jā, tās varbūt ir dīvaina veida attiecības, taču Anu neviens nepiespieda to līgumu parakstīt.

Šī triloģija ir absolūti izcila, tā ir daudz savādāka par tām visām romantiskajām grāmatām, kurās iemīlas, apprecas vai izšķiras un kuru saturs ir zināms no galvas. Šī grāmata ir citādāka un tāpēc tik ļoti izdevusies. ; )

16 14 atbildēt
Visi tik cepas. Jēga nekāda. get over it.
3 1 atbildēt
I avatarsI

Es dievinu šo grāmatu izlasīju to trīs reizes, filmu skatījos divreiz man pat ir krekls ar filmas tematiku. emotion

5 4 atbildēt

Mūslaiku literatūra ir sekla. Kā priekš autisma slimniekiem radīta. Nav tur nekā no Dostojevska, Igo... Upīša valodas krāšņuma un krājuma. Angļu  trulajai vidusmēra smadzenei nav lemts saprast augsto literatūru.

Iesaku skatīties franču erotisko kino.

1 0 atbildēt

Vispār gan šī filma, gan grāmata man ļoti iet pie sirds viena vienkārša iemesla dēļ... Var kārtīgi izņirgāties par stulbajām feministēm, tumbleristēm un citām vaļu sugas pārstāvēm.

2 1 atbildēt

50 shades of Grey ir galīgi sviestainas literatūras paraugs... Bet filmu es noskatījos divreiz, un varu pateikt, ka skatīšos vēl... gan jau emotion

1 0 atbildēt
Es grāmatu lasīju, jo man patīk lasīt. Un interesanti, ka neviens nerunā par rakstnieces stilu rakstīt, jo mani tas piesaistīja nevis sižets! Un kāda vaina sižetam? Tā ir grāmata, tā nav dzīve, mazliet reālāk, jo ir cilvēki nevis vampīri un ir sekss! Un Jūs nevarat iedomāties cik ļoti daudz ir grāmatu, kurās ir sekss! šai palaimējās, kļuva populārāka!
0 0 atbildēt

Filma kaa paraugs attieciibaam - WTF?

0 0 atbildēt

Jeap. Piekrītu daudziem faktiem par šo grāmatu sēriju, bet daudzus var arī oponēt. Tomēr - tas ir TIKAI STĀSTS. Sava veida versija par cilvēku attiecībām. Pret šo stāstu man ir neitrāla nostāja, ir labas lietas, ir sūdīgas lietas, ko izklāstīt, piemēram, vienmulība, vilkšana garumā, daudz atkārtojumu.

Gribētu visiem pārgudreļiem pateikt - nu, tad parādiet savus stāstus, kas ir kaut vienu reizi ekranizēti! Lūdzu, tad varēs lieliski salīdzināt! Neaizstāvu šo stāstu ar visām četrām, kā jau teicu - neitrāla attieksme, bet krīt uz nerviem, cik ļoti tas visus uztrauc, it kā tagad visiem obligāti būtu jānoskatās un jānem par paraugu šis stāsts dzīvei. Un parastās ikdienas gaitas nevienu tā īsti neinteresē, kā ir arī ar spoku literatūras stāstiem, kur parasta skolas diena ar bučmūlīšiem nav tas saistošākais temats.

Autore vienkārši vēlējās parādīt kaut ko savādāku, nesanāca kā plānots, visu sagrieza kājām gaisā, ka beigās stāsts ir pēdējais sūds. 

Katrs pats izvēlas, ko lasīt, ko skatīties, ko pieņemt par dzīves normu, par tiem agresīvajaiem faniem labāk izvairos runāt, jo tie tik dziļi iegrimst tajā visā, ka ķermeņus tulīt rotās ar aktieru kailfoto.

0 0 atbildēt
Tad tu neesi redzējis kārtīgu porņuku.
0 0 atbildēt
Man grāmatās viss patika dauddz daudz labaak! Izlasiju jau tad,kad tikko iznāca grāmatas,bet filma bija nekāda.. Iedomas nesakrita ar to ko biju gaidījusi! Bet pec laika mēģināšu noskatīties vēlreiz,varbut redzēšu ko labāku ☺😃
0 0 atbildēt

visi tādu ažiotāžu sacēluši,ka neveselīga filma,un nevajadzētu skat'ties,..bet filma noteikti nav sliktākais variants,ko izvēleties skatīties.. ja vēl salīdzina ar kaudzi citu filmu..mūsdienas ir pilns ar "fuflo" filmām..un šis nav sliktākais variants..

0 0 atbildēt

Ok, neesmu lasījusi grāmatu, vismaz ,visu, kaut ko pabakstījos, sapratu ,ka tas ir tas pats porno ,tikai sievietēm akceptējamākā veidā. Jo  gan šai grāmatai, gan prono ir kopīgs fakts ,ka tie abi ir fikcija, tikai pieregulētāka dažādākām uztverēm, ja sieviete meklēs to emocionālo pusi, go for it %0 Shades of Grey ,vīrietis atkal pozicionēs uz aktu, Go Porn, tik vienkārši.

0 0 atbildēt

Grāmatu triloģija man patika, filma ne visai, bet arī tikai tāpēc, ka reti ir tāda filma, kura pārspētu grāmatu. Ja godīgi, esmu viens no tiem cilvēkiem, kurš nesaprot par ko ir tāda scēna sataisīta. Filmu eksperti ir šokā, sabiedrība ir šokā, runā par vardarbību pret sievieti, lūdz ziedot naudu tiem, kuri cieš no vardarbības, viss ir tik drausmīgi, ka skatoties un lasot ir jāsarkst un ar seksu vispār labāk nodarboties tumsā, zem segas un misionāru pozā. Gribas iebļauties - nu nopietni? Ja sieviete pati piekrīt tādām attiecībām, kā var runāt par vardabību? Vai grāmatas varone aizgāja? Vai tika piesietaturēta pagrabā un ar varu piesaistīta Grejam? Jo vairāk dzirdu apkārtējo sašutumu, jo vairāk smiekli nāk par to, ka cilvēki tiešām liekas kā iznākuši no viduslaikiem vai arī no PSRS laika - mums seksa nav, bet bērnus atnes stārķi.

0 0 atbildēt