local-stats-pixel fb-conv-api

10 Mīti par metālu250

1333 26

Jau vairāk nekā 40 gadus cilvēki visā pasaulē ir iepazinuši metālu. Tik daudz stereotipu un nepatiesu apgalvojumu, ka ir svarīgi beidzot saprast kas ir kas. Šie ir Top10 mīti un patiesības par metālu.









1333 26 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 250

0/2000

Roks/Metāls= 10% Imidžš 90% talants(Ar izņēmumiem protams)

Pops= 90% Imidžš 10% Talants (Bez izņēmumiem)

191 5 atbildēt

Es jau baidījos, ka raksts būs par Fe, Cu, Ag etc. emotion

173 8 atbildēt

Kopš bērnības sāku klausīties roku, metālu un klausos joprojām. Manā uztverē patiesā vērtība ir grupām, dziesmām, kuras spējušas dzīvot cauri laikam. Pie mīļākajiem izpildītājiem varu minēt Metallica, Guns'n'Roses, Led Zeppelin, Scorpions, Journey, Bon Jovi utt. Un ir vēl daudz, daudz, daudz lielisku izpildītāju ar tikpat lieliskām dziesmām. Un nevienai no šīm vērtībām, piemēram, Scorpions dziesmai "Wind of change", klāt nestāvēs kliedziens "I just had sex" vai košās apakšbiksēs dejojošie čaļi ar savu "I'm sexy and I know it".

Protams, varat mest mīnusus, bet es patiešām nesaprotu, kas notiek ar mūsdienu mūziku.

 

Liels + par rakstu!

124 2 atbildēt

Super!Super!Super!emotion

Beidzot kāds ir visiem šo apskaidrojis emotion Milzīgs + no manis emotion

110 5 atbildēt

Man tiešām tracina cilvēki, kuri ir neizglītoti un samaitāti ar mūsdienu komerciālismu un bez maz vai "nozombēti" un par diženākajiem mūziķiem uzskata kaut kādus Pit Bull, 50cent, utt. Labi, man personīgi mūsdienu metāls ne visai, ir tikai dažas dziesmas kas patīk, bet nu old school metāls ir vienkārši awesome!

Ai, par mūziku strīdēties ir diezgan bezjēdzīgi (tāpat kā par reliģiju). Bet nu tā tracina, es nevaru ;D

64 0 atbildēt

Tousche man. Piekrītu,ka raksts tiešām izcils. Metāls labākās zāles pret visu \m/

54 2 atbildēt

Metaals vispaar ir ljoti nomierinosha muuzika. Atskiriibaa no piem. LMAFO peec kuru dziesmu noklausiishanaas taa tik vien gribas kaa iemaukt pa purnu katram pretii naakoshajam hipsteram. Luuk popmuuzika rada agresiju 

48 0 atbildēt

Un tomēr pēc raksta izlasīšanas nepamet sajūta, ka rakstijis cilvēks no malas..

44 0 atbildēt

tiešām labs raksts emotion

un žēl , ka daudzi ne vella nesaprot no metāla un turpina kko dirst

40 0 atbildēt

Super! emotion

Runājot par šiem mītiem - lielākoties cilvēkiem ir stereotips, ka metāls ir tikai visādi -core apakšžanri, brutālā gala thrash un death/black metāls.

Visbiežāk no šiem eesmu dzirdējis apgalvojumu, ka metāla ķērkšana nav mūzika. Manuprāt, tiešimetālā ir sastopamas vislabākās rīkles mūsdienu mūzikā, it sevišķi NWOBHM, Power un simfoniskā metāla žanros - Dio, Tarja, Halfords, Dikinsons ir izcili piemēri.

Runājot par vardarbību - labākais piemērs varētu būt Metallicas dziesma One, tās lirikas ir noteikti jāizlasa.

Reliģijas ziņā - Musteins ir pārliecināts kristietis. Paldies dievam to gan nepropagandē savā mūzikā.

Praktiski vienīgais arguments par sliktu metālam ir bieži sastopamā smago narkotiku lietošana (kaut gan lielākā daļa ietekmīgo mūziķu jau sen ir atbrīvojušies no atkarības).

32 1 atbildēt

Iron Maiden, Judas Priest, Guns N Roses, Metallica, Megadeth, Black Sabbath, Dio, Rainbow, Led Zeppelin, Motorhead, AC/DC, Rammstein, Scorpions, Anthrax...! Kas var būt labākas par šo!?

Nu ja no latviešiem tad Inokentijs Mārpls un Skyforger.

Lūk īstā mūzika, kas sevī ietver visu!

33 2 atbildēt

Es mīlu smagos!!!

30 1 atbildēt

trekns + :)

29 1 atbildēt

Sitais jau vairāk ir Rock ko tu ieliki, bet jā, mūzika, kas sagādā orgasmu ausīm, nevis viss tas pop shit.

32 4 atbildēt

Neizgītoti? tas kas to pateica es varētu viņam smadzenes izšķaidīt....

Baigi tad ''LMAFO'' ir izglītoti ja jau dziesmā nau vairāk par 10 vārdiem + viss ar datoru uztaisīts jo paši neko nejēdz

26 0 atbildēt

Deivids Dreimans no Disturbed (rock) ;D   Raksts ir superīgs! Metāls ir vesela māksla - uz datora gan gandrīz katrs kādu jēdzīgu melodiju varētu uzčinīt, vai ne!

Sen to esmu teicis, ka metāls ir intelektuāla mūzika.....ja pops nāk un iet, tad metāls nekad nenoveco un paliek ar Tevi uz mūžu! ^^

27 1 atbildēt

hell yeah!

26 1 atbildēt

Iedodad man kadu musdienu izpilditaju, aks spej aprakstit pirma pasaules kara cinjas tik episki ka Metallica ar  visu dziljo domu. +++

19 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, varbūt kādam cilvēkam paliks skaidrs, kas ir ''īsta mūzika'' un, ka tas nav nekāds džungļu pērtiķu troksnis.

20 1 atbildēt

Jebkurā gadījumā katram būs kas savs iebilstams pret kādu no mūzikas žanriem. Bet man personīgi ir vienalga, jo klausos dažādu mūziku. Bet par tiem stereotipiem-esmu pats ar daudziem no tiem saskāries esot cilvēkos. Par rakstu no manis +.

18 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »