local-stats-pixel fb-conv-api

ziemassvētku kas?0

18 1

Tātad šovakar savas domas vēlos apkopot šeit. Vienmēr rakstot domrakstus un esejas man bijušas problēmas ar ievadu, to tu jau pamaniji vai ne? tapēc apmeklējiet skolu bērni.
Ir pagājuši ziemassvētki un tu man jautā kā es jūtos? tā pat kā iepriekš kuce. Vienīgais kas ir mainijies ir tas ka pa šīm trim dienām skaidrojot ārzemniekiem vecrīgas ielās kur ir tuvākā vieta kur var dabūt 'some sexy ladies' esmu labāk apguvis savu angļu valodu un kādā no bāriem papisis savus dūraiņus. Un pēc tā vissa vēl vakarā saņemt tiešām stulbu dzejoli, no radinieka, kurš ar tevi kontaktējas vienreiz gadā sūtot vienu un to pašu stulbo dzejoli. Šovakar esmu manāmi uzvilcies tapēc atvainojos par rupjībām un turpinājumā es jums pastāstīšu par to kādēļ man besī ziemassvētki.

Sāksim ar veikaliem. Pirmkārt tur ir uzliktas labi ja trīs nodrāstas ziemassvētku dziesmas uz repīta. To tu vari pateikt pēc tā, ka vissi veikala darbinieki tiem nemanot skenējot preces dzied līdzi un ar to nebūt nepietiek, viņiem vēl svētku dēļ ir jāvelk bērnu izmēra rūķu cepurītes un tām pieskaņotas blūzītes, kuras liek viņiem izskatīties pēc pilnīga idiota. veikala darbiniek, piedod ja kādā veidā aizskāru tevi. bet kādam tas bija jāpasaka.

Turpināsim ar bērniem. Vot tas ir pilnīgs pizģets. Man dēļ viņiem ir trīs reizes jānostaigā garām katram stendam lai atcerētos kas man nepieciešams, jo staigājot pa veikalu manas domas pārbļauj bērnu balsis, jā, tā briesmīgā, histērijas pilnā skaņa pie konfekšu vai rotaļlietu stenda. Un vispār vai bērni šajos laikos zin kas ir ziemassvētki, vai tu vispār zini kas tie tādi ir? izņemot to jēlo joku ,ka tas ir došanas laiks, kuru tu piemiedzot ar acci saki meitenēm,zilais.

Savas pārdomas nu esmu atkājis tev un piedod, lasītāj ja tev nepatika, ka nepieliku klāt ar ziemassvētku noskaņu pilnus attēlus. Man nav svarīgs jūsu novērtējums, jo šo tekstu rakstot esmu nopīpējis gandrīz vissu savu cigrešu paciņu un nekas nav sāpīgāks par plaušu vēzi. Paldies.

18 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000