local-stats-pixel fb-conv-api

..šis un tas uzjautrinošs. ;D8

28 3
Krievs, vācietis un igaunis strīdās, kura tauta prot ātrāk celt. Igaunis: mēs sāksim celt slimnīcas kompleksu 1. maijā un 31. uzņemsim pirmo apmeklētāju. Vācietis: mēs sāksim celt tiltu 1 maijā un 31 pa to jau brauks 1 mašīna! Krievs: a mēs sāksim celt spirta rūpnīcu 9 no rīta un pēc stundas visi jau būs pillā. Kas izdomāja olimpisko lozungu, ka galvenais ir nevis uzvarēt, bet piedalīties?
Vācieši... pēc otrā pasaules kara.
Divi vīriņi, kārtīgā pālī, tā ap plkst.3:00 naktī, Čaka ielas rajonā, stāv pieturā un gaida jebkādu transportu. Viens vēl šūpojas, otrs apķēris pieturas stabu tup uz ceļiem un kaut ko nesakarīgu burkšķ. Gabaliņu nostāk stāv viscaur simpātiska būtne. Tas, kas vēl pie minimālas sajēgas cenšas sabīdīt tekstus. Meiča izrādās atsaucīga, bet vīriņš negrib pamest kolēģi. Dāmīte saka:
"Ko satraucies! Ņemam to ņergu līdzi! Iegrūdīsim viņam gumijas veceni, lai priecājas!
Vienalga no viņa jēgas nekādas!!!"
Domāts darīts. No rīta jau pie citas pieturas abi draudziņi dalās iespaidos. Viens:
"Nekad nebūtu domājis! Tāds meitietis! Uh!!! Knapi izdzīvoju!!!"
"Eh! Man gan nekad neveicas! Vkar pierijos kā cūka! Un meiča trāpījās kaut kāda frigīda! Es viņu glāstu, glāstu, skūsptu, skūpstu a šī nekā! Beigās iekodu viņai dibenā, a šī iesvilpās un aizlidoja..."
Rudens nakts mežā. Vējš gaudo koka dobumā, mēnessgaismā zari met spokainas ēnas, tālumā kliedz pūce. Vilks, kamoliņā sarāvies, bailēs trīc zem eglītes.
Pēkšņi krūmos - la-la-la-lā... Pīrāgu groziņu šūpodama, dejojošā solī nāk Sarkangalvīte.
Vilks:
Sarkangalvīt, vai tādā naktī mežā nemaz nav bail?
Sarkangalvīte:
Kas tad man - ceļu zinu, sekss patīk...
Ir 2 veidu strausi-pelēkie un zilie. Pelēkie bāž galvu smiltīs, bet zilie to vien gaida... Ja tu gribi atmest pīpēšanu, bet nesanāk!
Ja gribi atmest dzršanu, bet nesanāk!
Ja gribi atmest sexu, bet nesanāk!
Tad nospļaujies, jo neviens dzērājs sexa laikā nav nomiris no pīpēšanas!
Skolēnu piezīmes. v Liene teica, ka grib līdzināties Britnijai Spīrsai un noskuva matus mājturības stundā. v Regulāri kavē stundu, beigās nosēžot klasē visu starpbrīdi un 10 minūtes no nākamās stundas, kad jau klasē ir sanākusi cita klase. v Kopā ar 3 līdzdalībniekiem ieslēdzās ķīmijas kabinetā un izlietoja visus spirta krājumus, kā arī kaut kur ir pazudusi mana skābēto gurķu burka. v Aiva un vēl 2 meitenes klasē izģērba Ediju! v Iemainīja maiņas apavus pret cigarešu paciņu. v Andris traucē pārējiem bērniem mācīties, stāstot, ka īstā skola esot viņa vectēva garāžā. v Drupina un šņauc krītu. v Erotiski dejo ar garo lineālu. v Bāž aiz vaigiem cirkuli. v Jūsu dēls runā nevienam nezināmā valodā. v Samaitāja gaisu klasē, piecēlās un aizgāja, pateikdams, ka tādā smirdoņā nesēdēšot. v Ģeogrāfijas stundas laikā Pēteris spēlē futbolu ar globusu. Globusam norauti 3 kontinenti. v Jūsu dēls mūzikas stundā mēģināja iebāzt kāju mežragā, viņam tas gandrīz izdevās, tādēļ cienījamie vecāki, ja jūs tiešām mīlat savu dēlu, es kā skolotāja iesaku aprunāties ar viņu... v Tavs dēls savārīja tādas pašas ziepes kā Tu savā laikā, Albertiņ, tādēļ uz skolu, lai atkal nāk vecaistēvs, jo viņam ir pieredze. v Jūsu meita neēd kotletes un slēpj tās ēdnīcas puķupodos. Griķus arī neēd un kefīru nedzer. Tas viss tagad noglabāts puķupodos un tur vairs nav vietas alvejai un asparāgam. v Dainītis lūdza direktores meitas Kristīnes roku. v Jūsu dēls mainās ar sieviešu drēbēm. Paskaidrojiet, kas tās par drēbēm un kāpēc starp kleitām nav 38. izmērs?! v Spēlē matemātikās ķīmijas stundā! v Lūdza bioloģijas skolotājai mainīt dzimumu. v Smejas par vārdu Rigibors. v Ivo pielien skolotājiem... No aizmugures un tad nobaida. v Fizkultūras stundā ir jāvingro, nevis jāabonē pa telefonu avīzes un žurnāli. v Jūsu dēls regulāri nēsā kabatā putru. v Sita mušas ar brillēm. manējām, kuras atstāju pie tāfeles uz briļļu plauktiņa. v Atnāca uz skolu ar Zatlera frizūru. v Klasē ienāca aizmidzis un nepamodās līdz 3. stundas vidum.
28 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
psc, labs. :D:D
1 1 atbildēt
+1 emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
"HAHAHAHA!!!" ir labs :D
0 0 atbildēt
man patika.. :)
0 0 atbildēt
daži bija labi tiešām tā neko.
0 0 atbildēt
what would macgyver do? :D
0 0 atbildēt
Zatlers riktīgi pēc Hitlera :D :D :D
0 0 atbildēt
Piezīmes labās "Kas izdomāja olimpisko lozungu, ka galvenais ir nevis uzvarēt, bet piedalīties? Vācieši... pēc otrā pasaules kara. " Tā patiešām bija???
0 2 atbildēt