local-stats-pixel fb-conv-api

fml#118

86 10

Sveiki spocēni,ceruka jums būs jautri lasīt šos FML,un atvainojos ja ,kāds atkārtojās!😊


Savā pirmajā randiņā, tik ļoti centīgi koķetēju ar savu jauno puisi, ka, visticamāk, tas bija arī pēdējais mūsu randiņš, jo, sirsnīgi smejoties par katru viņa joku, provocēju gāzes vēderā - tās ar muzikālu, skaļu svilpienu pameta manu organismu.

F.M.L.

Pēc divu nedēļu pavadīšanas guļus, ārstējoties slimnīcā, pirmā sms, ko vispār saņēmu, bija no mana labākā drauga. Bet, diemžēl vienīgais, kas viņu interesēja, vai drīkst satikties ar manu, loģiski spriežot - nu jau bijušo, draudzeni!

F.M.L.

Pēc ilgi gaidītā koncerta apmeklējuma, pie izejas no koncertzāles, kāds svešinieks garāmejot ieķērās manas draudzenes dupsī, es mēģināju viņam, šajā sakarā, sadot pa purnu. Man tas beidzās ar smadzeņu satricinājumu, bet kā uz to reaģēja draudzene? Viņa izpildīja manu ieceri – izklapēja kārumnieku kā pelavu maisu, kamēr es pats gulēju turpat bezsamaņā.

F.M.L.

Sabiedriskajā tualetē pamanīju uzrakstu ‘Nepieciešamības gadījumā, izmantojiet birsti!’. Turpat apakšā ar košu flomāsteru pierakstīts: ‘Vai drīkst tomēr palūgt tualetes papīru, jo ar birsti ir, salīdzinoši, ļoti sāpīgi!?’.

F.M.L.

Samērā regulāri darbā, kā minimums, pusstundu no darba laika man jāpavada skaidrojot padzīvojušiem klientiem, ka patiesībā neesmu dēmona sūtne, kura ieradusies šeit, virs zemes, lai viņu dvēseles nogādātu savam pavēlniekam lejup, uz elli.

F.M.L.

Kaimiņš iedvesmoti ar mani padalījās savā pārliecībā, ka viņam ir HIV! Viņš ir nesabiedrisks, maza auguma, neglīts, viņam nekad vēl nav bijusi neviena sieviete, narkotikas arī nelieto... Viss vienkārši, viņš pārāk daudz lasa medicīnisko literatūru!

F.M.L.

Kad beidzot saņēmos visu savu drosmi, lai atzītos vienai meitenei savās jūtās, sajutu strauju, negaidītu sitienu pa pakausi no viņas bijušā puiša, kuram, pat vēl nemaz nenoklausoties, viņa atdeva manis sarakstīto, īpaši viņai veltīto dziesmu.

F.M.L.

Apmeklējot drauga dzimšanas dienas pasākumu striptīza klubā, pavisam nejauši uzzināju, par ko patiesībā strādā mana meitene!

F.M.L.

Saņēmis skaisto pārsteiguma kastīti, jokodams sievai atzinos cerībā, ka tajā iekšā nav paslēpta kaklasaite! Protams, atverot, tieši kaklasaiti kastītē atradu!

86 10 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Sorry vecīt,ne priekš manis ir tādi raksti kuros viss atkārtojas. Šoreiz ielikšu - .emotion
1 0 atbildēt
Tu vnk esi feil.
0 0 atbildēt
R.I.P. Gramatika emotion Ja 100% kopija, tad varēji jau jel kādu darbu ieguldīt! emotion
0 0 atbildēt
Nu lol liecies takš mierā!!😅
0 0 atbildēt
Labi es atvainojos visiem ,kam uzbraucu ,bet tas nenozīme,ka sis raksts ir kopēts. Es vel iztūlkoju šao mājas lapāhttp://m.fmylife.com/ Tāpēc ,ja ir ,kas negatīvais ejat prom no mana raksta. Un velreiz atvainojos,ka rupji atbildēju.
0 0 atbildēt

Ūū, advokāts. Vēl tikai nav izgudrots tulkotājs, kas pārtulkotu latviski tā, lai tekstā nebūtu neviena vārda, kas pilnība nesaistās ar pārējo tekstu, kā arī neviens tulkotājs netulko tik gramatiski drausmīgi, visi ir visnotaļ perfekti gramatikā(pareizāk - neliek komatus tur, kur to nav, bieži vien vispār neliek)! emotion

0 0 atbildēt