local-stats-pixel fb-conv-api

daily jokes 84

102 5

Kovbojs jāj pa prēriju, ierauga Indiānis cep gaļu.Šis piejāj klāt atņem gaļu un sak ēst. Pēc kāda laika viņš saka. - Man tas jūsu virsaitis īpaši nepatīk - Ja nepatīk, neēd!

***

Pēterītis: Mamma, Anniņa izsita logu! Mamma: Kā tad tā?! Pēterītis: Nu jā, es viņai metu ar ķieģeli, bet viņa pieliecās...

***

- Šodien es biju kapsētā. - Ak Dievs, vai kāds ir miris? - Domāju, ka viņi visi tur ir tādi.

***

Zobārsts: Nomierinaties taču! Es taču vēl nēsmu pat pieskāries jūsu zobiem! Pacients: Jā, tad nokāpiet no manas kājas!

***

Ezītis pastaigājas ar kurmīti pa mežu, ierauga plinti. Kurmītis pieiet pie stobra un skatās iekšā. Ezītis nejauši nospiež gaili. Kurmītis nokrīt zemē un sāk agonijā raustīties. Ezītis pienāk un saka "Tev maitam smieklīgi, a es sabijos".

***

Pelnrušķītei uznāk mēnešreizes un pie viņas atlido mūsdienu labā feja. Feja ķirbi pārvērš par tamponu. Pelnrušķīte tagad var aiziet uz balli un aiziet arī, tikai divpadsmitos naktī aizmirsa tamponu izņemt.

***

1969. gadā, izkāpjot uz Mēness amerikāņu astronauts Neils Armstrongs teica vēsturiskos vārdus: "Cilvēkam tas ir mazs solitis, cilvēcei - milzu lēciens. Vēlu veiksmi, Gorkija kungs!" Gandrīz 30 gadus nebija skaidrs, kas tad tas par Gorkija kungu un ar ko viņsč izpelnījies tādu godu. Armstrongs ilgus gadus noslēpumaini klusēja un tikai nesen atklāja šo noslēpumu. Reiz, bērnības gados, spēlējoties ar citiem puisčeļiem, bumba nelaimīgā kārtā iekritusi kaimiņu, Gorkiju pāra, dārzā un pieripojusi pie viņu nama atvērā loga. Mazais Neils piezadzies un nejausči dzirdējis Gorkija kundzi sakām: "Orālo seksu? Ak tad tu gribi orālo seksu? Tu dabūsi orālo seksu tad, kad sīkais Armstrongs pastaigāsies pa Mēnesi!".

***

Nāk Ziemsvētki. Mazais Hans sēž pie Jaunavas Marijas bildītes un raksta: "Dārgā Marija, es apsolos pildīt savus mājas darbus cītīgi un regulāri... Dod man, lūdzu, uz Ziemsvētkiem jaunu riteni...". Taču Marijas seja šķiet tāda dusmīga, un Hans sāk jaunu lapu: "Dārgā Marija, es apsolos klausīt savus vecākus, nesist savu suni, nevākt bardaku savā istaba... Lūdzu dod man jaunu velosipēdu..." Marijas ģīmetne nav mainījusies. Hans paņem to ieslēdz kumodē un sāk rakstīt jaunu lapu: "Žēlīgais Jēzus Kristus, es nolaupīju tavu māti. Mani nosacījumi ir sekojoši..."

***

Jaunlaulātie pārvākušies dzīvot jaunā rajonā. Pēc mēneša vīrs sievai paziņo: "Runā, ka piena iznēsātājs izdrātējis visas mūsu ielas sievietes, izņemot vienu." Sieva:"Saderam, ka tā ir tā govs no 15. numura!"

***

Ezītis briesmīgi kāsēja. Ārsts izrakstīja zāles, taču aptiekārs kļūdījās, un netīšām iedeva caurejas līdzekli. Nākamajā dienā ārsts misteram Ezītim jautāja: - "Nu kā? Vai vēl klepojat?" - "Neuzdrīkstos..." - Ezītis atbildēja.

Šodienai tas arī viss :)

102 5 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

maz

3 1 atbildēt

tik žēl, ka 7 nav patiesība .... emotion 

Bet Nils pats smējās, kad pirmo reizi šo stāstu uzdzirdēja emotion 

1 0 atbildēt

emotionemotion  

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt