local-stats-pixel fb-conv-api

daily jokes 70

80 2

Žirafe, begemots un rausītis grib darīt sev galu... Nu, labi- ies slīcināties. Aiziet uz dīķi. Nekā- izrādās- žirafei pārāk garš kakls, rausīts peld pa virsu, bet kā ielec begemots tā no dīķa viss ūdens izšļakstās... Nu labi, ies kārties. Ai, nu arī nekā! Žirafei pārāk garš kakls, rausītim cilpa neder un no begemota zars vienkārši nolūzt... Nu labi, ies lekt no 10. stāva... Žirafe skaita-"10,9,8,7,6,6,6,6..." Izrādās ka kājas jau pie zemes... Leks rausītis-"10,9,8,7,6,5,5,6,7,8,9... Nu kā viņš pats apaļš un tad uz apli arī planē... Nu leks begemots... Lec, skaita-" 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,pagrabstāvs un "Ā, sveiki ogļrači!"

***

et vīrs pa mežu. Pretī - vecenīte malku nes. Vecenīte: ''Palīdzi, klausies, malku aiznest!'' Vīrs aiznes. Vecenīte nu saka: ''Bet vai tu zini, ka es esmu burve? Tu man palīdzēji, par to es tev trīs vēlēšanās izpildīšu! Saki, ko vēlies!'' Vīrs priecīgs: ''Gribu MERSEDESU sešsimto!'' ''Labi, iziesi no meža, tur stāvēs MERSEDESS sešsimtais.'' ''Gribu māju jūras krastā!'' ''Iekāpsi savā MERSEDESĀ un brauc taisni, tur būs tev māja.'' Vīrs jau no prieka nosvīdis: ''Gribu sev par sievu skaistuli!'' ''Labi, gaidīs tevi MERSEDESĀ skaistule.'' Vīrs skrien prom, bet vecenīte sauc: ''Klau, es tev palīdzeju, palīdzi arī tu man!'' ''Ko tu vēlies?'' ''Saproti, kauns teikt, vīrieti gribu!'' ''Nu labi!'' Vīrs padara darāmo un skrien prom, vecenīte pakaļ: ''Klausies, cik tev gadi ir?'' ''24, a kas?'' ''Tik liels, bet pasakām vēl tic!''


***


Programmētāja sieva sūta vīru uz veikalu un saka:
- nopērc desas luņķi. Ja ir olas, paņem desmit
Programmētājs aiziet uz bodi un prasa:
- jums ir olas
- jā
- nu tad dodiet man desmit desas luņķus

***

Satiekas Vinnijs Pūks un Pitačoks. Vinnijs saka: "Klau, Pitačok, uz mēnesi man nāksies izslēgt Tevi no savu draugu saraksta!" Pitačoks"Kādēļ, Vinnij, kas noticis?????" Vinnijs: "Redzi, es biju pie ārsta un viņš man teica lai es uz 1 mēnesi atturos no visa treknā..."

***

Norvēģietei, zviedrietei un somietei uzdod jautājumu, ko viņas darītu, ja nokļūtu uz salas okeānā tālu prom no krasta, uz kuras būtu 100 vīriešu un viņa viena pati. Norvēģiete - "Pārmestu krustu, un peldētu prom, cerībā sasniegt krastu" Zviedriete - "Liktu lai vīrieši cīnās savā starpā un tad atdotos spēcīgākajam" Somiete - "Mjā, es saprotu jautājumu, es saprotu situāciju, bet nesaprotu, kur te ir problēma ??? "

***

Sēž zēni upmalā, makšķerē, te pie viņiem pienāk ezītis un vaicā: - Zēni, vai jums līme ir? - Nav, ezīt, nav! Pēc stundas ezītis atkal klāt un vaicā: - Zēni, vai jums līme ir? - Nu tak teicām jau ka nav, atšujies, ļauj makšķerēt! Ezītis aiziet pēc 2 stundām atnāk un atkal: - Zeni, vai tagad jums līme ir? - Nu, ezīt, NAV, Ej tak tu... - Te būs zēni, es jums atnesu līmi....

***

Čukča nopērk mašīnu un brauc uz Maskavu. Pēc mēneša Kamčatkā saņem vēstuli ar bildīti, kur redzams čukča uz Kremļa fona. Vēstulē rakstīts, ka čukca braucot atpakaļ. Paiet mēnesis, čukčas nav. Paiet otrs, čukčas nav. Pēc pusgada čukča beidzot ierodas. Visi jautā: - Kur Tu tik ilgi? Līdz Maskava taču tiki mēneša laikā! Čukča atbild: - Ko lai dara, ka mašīnai uz priekšu braucot ir 5 ātrumi, bet atpakaļ - tikai viens.

***

Iet pa mežu Pūks ar Petočoku. Pūks pa priekšu, siventiņš aizmugurē. Pēkšņi Pūks apgriežas un no visa spēka sper Petočokam pa sēžamvietu. "Par ko?"neizpratnē vaicā sivns. "A, vot ej tu man no muguras un visas muļķības par manīm domā." Iet tālāk, apmainījušies vietām, Pūks no pakaļas, siventiņš pa priekšu. Pēkšņi Pūks no aizmugures no visa spēka sper vēlreiz Petočokam pa sēžamvietu. "A tagad PAR KO???"gaužām izbrīnījies vaicā sivns. "No jums cūkām visu ko var sagaidīt...."

***

Vinnijs Pūks ar Petočoku iet pa ielu. Petočoks jauta: ''Vinnij, kur mēs ejam?'' ''Cūku sist.'' ''Bet ja cūka aizmuks?'' ''Es tev aizmukšu!''

***

- Vai dzirdējāt!? Vakar pionieri atraduši mīnu no otrā pasaules kara? - JĀ!! Bija ļoti labi dzirdams...

Šodienai tas arī viss. :)

80 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000