local-stats-pixel fb-conv-api

Viena vēstule un vīra izgāšanās8

224 3

Nekas nav mūžīgs, arī cilvēku jūtas.

Atvadu vēstule sievai no vīra:

„Mana dārgā sieva, es tev rakstu šo vēstuli, jo gribu šķirties no tevis uz visiem laikiem. Visus šos septiņus gadus, ko nodzīvojām kopā, es biju labs vīrs. Bet pēdējās divas nedēļas bija īstā elle!

Šodien man piezvanīja tavs boss un paziņoja, ka tu aizgāji no darba. Pagājušnedēļ tu atnāci no darba un pat nepamanīji ka man ir jauna frizūra un, ka pagatavoju tev tavu mīļāko ēdienu, kā arī nepievērsi uzmanību maniem jauniem bokseršortiem. Tu ātri paēdi vakariņas, paskatījies savu seriālu un aizgāji gulēt! Tu vairs nesaki, ka mīli mani, un mums vairs nav seksa. Mēs vairs nedaram to, kas kādreiz mūs saistīja. Vārdu sakot, es gribu pazust uz visiem laikiem. Nmeklē mani lūdzu.

Tavs vīrs.

P.S. Mēs ar tavu māsu braucam uz Virdžīniju un dzīvosim tur ilgi un laimīgi.”

Sievas atbildes vēstule:

„Mans dārgais bijušais vīrs!

Nekas mani šodien ta nevarēja iepriecināt kā tava vēstule. Mēs tik tiešām nodzīvojām kopā 7 gadus, bet tu ļoti pārspīlē, paziņojot, ka biji labs vīrs. Un nepārdzīvo, es pamanīju tavu jauno frizūru, bet manuprāt, tu ar to izskaties kā meitene, tāpēc iztiku bez komentāriem. Kas tur bija par manu mīļāko ēdienu? Tu te galīgi kaut ko sajuci ar manu māsu, jo es jau 7 gadus neēdu cūkgaļu. Par taviem šortiem...Es noklusēju, jo pamanīju cenu 49,99 €, tieši tik daudz no manis aizņēmās māsa dienu iepriekš. Bet pēc šī visa es vienalga tevi mīlēju un domāju , ka mēs kopā atradīsim izeju šai problēmai.Tā kā es vinnēju 10 miljonus eiro loterijā, es pametu darbu un nopirku mums 2 biļetes uz Jamaiku. Bet kad atgriezos mājās, tevis vairs te nebija. Un sapratu, kam jānotiek, tas notiks un visam ir savs paskaidrojums. Cerams, tagad tev sāksies laimīga dzīve par kuru tu sapņoji. Mans advokāts pateica, ka tu nedabūsi ne centa no manis dēļ savas vēstules.

Tāpēc ceru, ka varēsi parūpēties par sevīm pats.

Tava bagātā, brīva, bijusī sieva.

P.S. Es tev nekad nestāstīju iepriekš, bet vispār mana māsa Karla..nuuu, viņa piedzima kā Karls.Bet domāju, ka tev šis fakts netraucēs.

224 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Varu iedomāties kāds vīram šoks
8 0 atbildēt

Nu biju kko tadu dzirdejis tik apmainitam lomam emotion protams meitenes tagad berze rokas un priecajas emotion Lai jau papriecajas emotion Katram jau savu laimiti kadu vajag emotion

6 0 atbildēt

vispār oriģināla vīrs vinnēja, bet ko ta es zinu.... 

4 0 atbildēt

Super, tas tik ir ieberziens..

3 0 atbildēt

OWNED emotion

2 0 atbildēt

emotionlabs 

2 0 atbildēt
Labs
2 0 atbildēt