local-stats-pixel fb-conv-api

Vēstule dēlam.15

Sveiks, mīļo dēliņ!
Es, tava māmiņa, rakstu šo vēstuli lēnām, jo zinu, ka tu nemāki ātri lasīt. Mēs vairs nedzīvojam kur, kur dzīvojām, kad tu aizgāji no mājām. Tavs tēvs izlasīja avīzē, ka lielākā daļa nelaimes gadījumu notiek 20 jūdžu apkaimē pie mūsu mājas, tādēļ mēs pārvācāmies uz kaimiņmājām.


Es tev nevaru atsūtīt adresi, kur dzīvojam patreiz, jo pēdējā ģimene, kura dzīvoja šeit pirms mums, pārvācoties ir paņēmuši līdz šīs mājas nummurus, lai tiem nebūtu jāmaina sava adrese. Šī tik tiešām ir pasakaina vieta. Te ir pat veļas mazgājamā mašīna. Es gan nezinu vai tā strādā tā kā vajadzētu, jo pagājušajā nedēļā es ieliku mazgāties palagus un no tās reizes es tos vairs neesmu redzējusi. Arī laiks te nav slikts. Lija tikai divas reizes pagājušo nedēļu: pirmo reizi trīs dienas no vietas un otro reizi tikai četras.

Runājot par to mēteli, kuru tu gribēji, lai tev nosūtam - tavs tēvocis Stenlijs teica, ka ja mēs to sūtīsim pa pastu, tas kopā ar pogām būs pārāk smags, tādēļ mēs tās nogriezām nost un ielikām kabatās.

Vakar Džons nejauši ieslēdza savas atslēgas mašīnā. Mēs pa īstam satraucāmies, jo tas viņam prasīja divas stundas, lai dabūtu mani un tavu tēvu no tās mašīnas laukā.

Šorīt tavai māsai piedzima bērns, mēs to pētam, pētam, bet pagaidām vēl nezinām, vai tas ir puika vai meitene, tādēļ arī nezinu, kas tu būsi - onkulis vai tante. Bērns izskatās gandrīz kā tavs
brālis.

Tavs onkulis Teds pagājušo nedēļ iekrita viskija mucā. Daži vīri mēģināja izvilkt viņu laukā, bet tas briesmīgi pretojās, līdz beigās noslīka. Mēs viņu kremējām un viņš dega veselas trīs dienas.

Trīs no taviem labākajiem draugiem noskrēja no tilta upē ar furgonu. Pie stūres bija Ralfs. Viņš izlīda pa mašīnas logu un izglābās. Divi tavi pārējie draugi sēdēja aizmugurē. Tie noslīka, jo nekādi nevarēja atvērt bagāžnieku.

Kā redzi, nekādu īpašu jaunumu šoreiz nav. Jo nekas sevišķs arī nav noticis.

Mīlu tevi daudz, Mamma.

P. S. Gribēju tev nosūtīt kādu naudiņu, bet biju jau aizlīmējusi aploksni. Ceru, ka tu saprati., atsūti atbildi.

65 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Lai nu cik vecs joks šis bija, tomēr varēja pasmieties.

5 0 atbildēt

Joks tik vecs kā paša pasaule.

4 0 atbildēt

Es to vēstuli līdz kādam vidum uztvēru nopietni emotion 

2 0 atbildēt
Mani atbilde interesē. emotion
2 0 atbildēt
Mes vinu kremejam un vins dega 3dienas.Sis joks man viss vairak patika!ha ha ha :-D:-D:-D
0 0 atbildēt
idiotisms
0 0 atbildēt
Daži teikumi ir pielikti klāt vai man tikai liekās? emotion parasti nebija par to furgonu un to, ka pārvācās pie kaimiņiem emotion
0 0 atbildēt