local-stats-pixel fb-conv-api

Vasaras riepiņa10

75 0

Tā kā uznāca atkal ziema Latvijā, un sniega biezums līdz kulei. Bumeriem un viņu īpašniekiem, sākušās tās īpašās dienas, iešana pa ceļu plakaniski. Un protams arī Jurim ar viņa bembi. Tā kā Andrim vārda diena bija, draugi sanāca un atzīmēja to. Pēc pāris aliņiem Andrim vajadzēja tikt pie draudzenes uz aktu. Kā lai tiek? Protams ar Jura bembi. Juris ilgi tielējoties, piekrita. Bet ar vienu noteikumu, lai Andris liekot naudu galdā. Jo Jurim ir pieredze ar tiem nažiem: "Vieni vienīgi izdevumi un problēmas." Visi sasēdušies melnajā bembī devās ceļā. Andrim patīk pagrozīt radio kloķi, jo tas atgādinot draudzenes pupu galus. Juris parādot kā iet bembis. Juris zolīdi un kotrulēti gāja sānslīdē. Parādās roka no aizmugures, kas norauj ruceni, un tieši līkumā, žvikts, bumers ieslīd grāvī.Juris dusmīgi "Muļļa, ko tu sadariji" "Es cilvēku redzēju, domāju ka uztrieksies virsū!" "Tur neviena nebija, tev jau jēzus rādās, šim vair dzert nedodiet." "Labi ka lēzans tas grāvis." pa visiem izstumot bembi. Ieraudzijis pieķēzīto aizmuguri, sēdekļi aplieti ar alu, semkas pilna dirsa un mašīna arī.Un Andris, piemīza sēdekli. Nekas tā Juri nesatrauca, kā policistu mašīna kas brauc aiz viņa. Jo bembī smirdēja kā alus brūzī, un kaķu riesta laikā. Un vel Andris atver logu un izsviež pudeli, tas vel pietrūka. Iemirgojas bākuguns un spiež bembi malā. Sarunājoties ar policistu, policists aizdzen Andri pakaļ pudelei, lai savāc, citādi sūdi Jurim. Andris knapi turoties kājās aiziet ar pēc pudeles.

75 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://nodzīves
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Braukāšana ir nopietna nodarbošanās!

Mans instruktors reiz teica - ja idiņam iedotu pistoli, un tas šautu pa autobusu pieturu - varbūt, ka nevienam pat netrāpītu.

Bet, ja pa pieturu ar auto - līķu būs daudz!

Raksts gan nebija par satiksmes drošību, bet - tas tā - šīs ir manas pārdomas par dzīvi!

8 0 atbildēt

vispār jau no 1 decembra  emotion 

7 0 atbildēt

Kas ar tiem datumiem ...?

6 0 atbildēt

andrim vārdadiena ir 30 nov. un kāds sakars ar 1. nov? vai arii svineja menesi iepriekš?

5 0 atbildēt

tad tu ieslēdz acis un paskaties, ka tekstā rakstīts ne pirmais decembris, bet novembris, pajol, vel te gudrosies...

2 0 atbildēt

rēcīgi.

noteikti bija domāts, ka vēl nav 1.decembris, bet to autors var izlabot. Bet tas menta teiciens, "paskaties pulksteni", noteikti Jurim bija līdzvērtīgs pisakam pa kājstarpi. 

p.s. šitādi menti ir urlas, kas tevi iztrasī līdz pēdējam, pārbauda pat ugunsdzēšanā derīguma termiņu, un tad esmu dzirdējis, ka laukos pat paprasa, vai nebrauc ar kurināmo dīzeli.

+++ no manis.

1 0 atbildēt