local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt mums viņai pateikt?21

Kārtejo reizi sludinājumu serveris ss.lv mūs nebeidz pārsteigt. Arī šodien publicēts kāds sludinājums, pēc kura var noprast, ka dāma nav sapratusi, kas tad īsti ir anālās bumbiņas, sajaukdama tās ar meiteņu aproci.

Pilns teksts no sludinājuma:

"Sveiki. Pārdodu šo smieklīgo bērnu draudzības aproci. Atradu to kastē sava dēla istabā, kurš gan šobrīd devies mācīties koledžā Dānijā. Nedomāju, ka viņš to ir lietojis daudz, jo nemanīju nekad, kad viņš tādu nēsātu. Dēls allaž izskatījās sakautrējies, kad jautāju, kāpēc viņa istabā ir meiteņu aprocīte. Katrā gadījumā tā ir labā stāvoklī, ja neņem vērā nelielo defektu pirmajai bumbiņai. Tā būs laba dāvana kādai jaunai dāmai, lai gan joprojām neizprotu, kā to var uzlikt. Tomēr to noteikti arī var izmantot kā atslēgu piekariņu vai kaklarotu."

350 17 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Fake: 1) Neviens tā neraksta sludinājumu, neatskaitās kam tas pieder utt 2) Reti sludinājumus,kurās tiek pārdotas dēla mantas, liktu mamma  3) Ja viņa būtu tika pārliecināta, ka tā ir aproce, tad kurš pārdotu aproci? Fucking "bērnu draudzības" aproci! 4) Cena ir par augstu.  5) Bilde ir ņemta no šejienes. http://www.adorkableundies.com/2012/08/23/five-great-toys-for-anal-play/

Pieļauju,ka autors pats ir ielicis sludinājumu,lai dabūtu +iņus, jo atšķirība starp sludinājuma ievietošanas laiku un raksta publicēšanu ir nedaudz vairāk kā 2h. (Ierēķiniet, ka pagāja laiks,kamēr viņa raksts tika apstiprināts) 

 

Ja mēģini kādu apmuļķot, dari to profesionālāk.

42 0 atbildēt

Nu taču skaidrs, ka trollis, neviena muterīte nietu izpārdot sava dēla mantas, turklāt vēl cena uzlikta krietni par augstu "neidentificētajai aprocei". emotion

31 0 atbildēt

Drīzākais,ka autors ir trollis.Bet ja ,tomēr, nē un sludinājuma autore tiešām ir teiksim,tuvu pusmūžam kundzīte,tad ,kas tur dīvains,ka nezin? Ne jau visi zin kādas ir katras seksa rotaļlietas un gluži vienkārši neiedomātos,ka viņas dēls ko tādu lietotu..

30 0 atbildēt

Kā jūs domājat vai meitenei tā būtu laba dāvana?

23 0 atbildēt

Super - sen nebiju tā iesmējisemotion

17 0 atbildēt
A ko,normāla "aproce" emotion emotion emotion
12 0 atbildēt

kamon neviens neliks sludinajumu par 20euro kaut kadai gumijas aprocei, pats raksta autors drosvien doma ka sacels tagad aziotazu, bravo mazais drocitaj! emotion

11 1 atbildēt

nopietni ? Tiešām cilvēki tik dumji , vai vienkārši trollis ?

11 2 atbildēt

Obvious troll is obvious.

6 0 atbildēt
Neviena pusmūža ļēdija neliktu 20€ par draudzības aproci . emotion
6 0 atbildēt
Baigi dārgi emotion
5 0 atbildēt

Fake and gay emotion

4 0 atbildēt

Laikam jau trollis emotion . Īstenībā , es no sākuma arī padomāju ka tā ir aproce , bet tad es sapratu to no pērļu izmēra . 

3 0 atbildēt
Sludinājums ar zemtektsu.
2 0 atbildēt

20 Euro? kas Viņa Slima Ar Galvu Tā māte? emotion

1 0 atbildēt

emotion ~~ Cilvēki ~~

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt