local-stats-pixel fb-conv-api

Tualete un baznīca :D9

127 11

Atradu vienu smieklīgu tekstiņu. Ceru ka jums patiks :) Ja vēlaties varat paskatīties citus manus rakstus :) Neaizmirsti ielikt plusu un ieteikt citiem :)







Reiz dzīvoja maza kundzīte, kas, tiesa gan, bija nedaudz vecmodīga. Viņa plānoja pavadīt nedēļu ilgu atvaļinājumu Floridā, kādā kempinga apmetnes vietā, taču pirms došanās ceļā viņa vēlējās pārliecināties, vai tur ir visas nepieciešamās ērtības. Vissvarīgākais, ko viņa vēlējās noskaidrot, bija tualetes jautājums, taču nespēja sevi piespiest uzrakstīt vārdu “tualete” vēstulē kempinga īpašniekam. Pēc ilgas galvas lauzīšanas viņa nolēma to vēstulē nosaukt par bathroom commode (labierīcības), taču pat šie vārdi večiņas ausīs skanēja pārāk brutāli, tādēļ viņa to saīsināja un nosauca par BC.

Vēstulē viņa jautāja: “Vai jūsu kempinga vietā ir BC?”

Kempinga īpašnieks bija pilnīgā nesaprašanā par šo mistisko saīsinājumu un pat pēc konsultēšanās ar vietējiem neko vairāk neuzzināja. Visbeidzot viņš izlēma, ka lēdija noteikti būs ar saīsinājumu BC domājusi vietējo Baptist Church (baptistu baznīcu). Atbildes vēstulē viņš rakstīja:

Cienījamā kundze!

Es ļoti atvainojos, ka neatbildēju uz jūsu vēstuli agrāk, taču tagad ar prieku varu pavēstīt, ka mūsu BC atrodas 15 kilometrus no kempinga un tajā ir vietas 250 cilvēkiem, un tā ir atvērta ik nedēļu trešdienās, ceturtdienās un sestdienās.

Es pieļauju, ka attālums ir diezgan liels, īpaši, ja jums ir ieradums to apmeklēt regulāri, taču varu pastāstīt, ka diezgan daudzi vietējie iedzīvotāji ņem līdz pusdienas un šim notikumam ziedo veselu dienu. Parasti viņi brauc samērā agri no rīta un paliek līdz pat vēlam vakaram, jo sevišķi ceturtdienās, kad tur spēlē ērģeļmūziku. Akustika ir vienkārši lieliska, un katrs var dzirdēt vissmalkākās skaņas.

Ar lepnumu varu paziņot, ka tieši tur mana meita salaulājās un arī pirmo reizi iepazinās ar savu nākamo vīru.

Pēdējoreiz es ar sievu tur biju aizbraucis pirms sešām nedēļām un tur bija tik daudz ļaužu, ka mums nācās visu laiku stāvēt kājās. Tā parasti ir pārpildīta vasaras mēnešos. Jūs varbūt interesēs tas, ka tiek rīkotas viesības, lai savāktu ziedojumus papildu sēdvietu ierīkošanai un veco sēdekļu remontam (tie ir tik veci, ka tajos ir pat caurumi). Šīs viesības ieplānots rīkot turpat BC pagrabā.

Man, protams, kauns atzīties, ka turp dodos ļoti neregulāri, un tas man patiesi sāp, taču to var izskaidrot ar vienkāršu nevēlēšanos un kūtrumu. Jo vecāki mēs kļūstam, jo vairāk mums jāpiepūlas, lai dotos uz turieni, un it sevišķi aukstā laikā.

Ja nolemsit viesoties mūsu kempingā, varbūt varēšu jūs aizvest uz BC, pasēdēt kopā un iepazīstināt ar pārējiem iedzīvotājiem.

Ar cieņu, X

127 11 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Toalete?  emotion

5 0 atbildēt

Reiz sensenos laikos tāds pats stāstiņš bija par radiem no Amerikas, kas brauca ciemos pie lauciniekiem Latgalē, un WC jeb Varakļānu katedrāli. 

3 0 atbildēt
Ir tualete nevis toalete. emotion
2 0 atbildēt

Atvēru tikai, lai ieliktu mīnusu par to, ka vārds - tualete- ir nepareizi uzrakstīts!

0 1 atbildēt