local-stats-pixel fb-conv-api

Titānika izmēra sūds35

562 18

Pagājušo nedēļu biju ielūgts pie čoma uz sālsmaizi, lai varētu draugu pulkā kopā ievērtēt jauno dzīvokli. Man ļoti patīk iet uz sālsmaizēm, jo tad vienmēr uz galda ir uzkodas un ledusskapī auksts aliņš. Nolieciet man uz galda aliņu ar uzkodām un es ieradīšos nevilcinoties. Tas ir tāpat kā filmās mazi bērni atstāj ziemassvētku vecītim siltu pienu ar cepumiem, tikai es neatnesīšu pilnu maisu ar dāvanām, bet labākajā gadījumā izstāstīšu kādu joku un piepildīšu istabu ar siltumu, proti, piepirdīšu.

Cerētais nelika vilties. Galds bija nokramēts ar uzkodām un čoms bija parūpējies arī par alu, lai visiem pietiktu. Jāsaka, ka es ēdu daudz, tāpēc daudz ēdiens uz galda mani nebaida, tāpat beigās es zinu, ka tas viss tik apēsts un alus tiks izdzerts. Tieši tajā brīdī šī mana lielā apetīte bija tas, kas sataisīja sūdus vārda tiešakajā nozīmē. Sajutu, ka kunģis ir pārpildīts ar labumiem, tāpēc zarnās vajadzēja atbrīvot vietu un atbrīvoties no liekā. “Es laikam iešu iesvētīt tavu podu”, es piecēlies iesmējos. “Labs ir, bet tikai tur nenodirs visu, man šodien tieši jaunu podu uzlika”.

Pods tiešām bija jauns un tas bija tik balts, ka acis pat žilba no tā baltuma. Es sajutos lepns, ka būšu pirmais, kas to varēs iesvētīt. Būšu tas, kas podam atņems nevainību. Jāatzīmē, ka bija ļoti ērti sēdēt. Dirsiens bija ilgs. Likās kā bezgalība, kā klauns no piedurknes velk kabatas lakatiņus, kas ir sasieti kopā un tie nekad nebeidzas. Ilgā dirsiena laikā jau abas kājas sāka tirpt,tā parasti notiek, kad aizsēžos uz poda un darbojos ar tinderī.

Tā bija liela cīņa, kas pielīdzināma Lāčplēša cīņai ar Melno bruņinieku. Man vajadzēja šo bruņinieku iegrūzt Daugavā. Un šis ir brūnais lācis un ko dara Lāčplēsis ar brūnajiem lāčiem? Pareizi, viņš tos pārplēš uz pusēm. Šī iedvesma man lika spiest spēcīgāk. Likās, ka vēl tikai maza astīte palikusi, bet tas bija tas grūtākais līmenis. Tas ir tāpat kā izspiest no zobu pastas tūbiņas pēdējo gabalu zobu pastas, tur ir vajadzīgs spēcīgs spiediens. Ar klusu kuiļa rūcienu es beidzot izšāvu torpēdu ūdenī.

Piecēlos es uzmetu aci uz savu lomu. Man atvērās mute. Tas izskatījās pēc līdakas, kuru pēc izmēra var paņemt mājās nevis jālaiž atpakaļ ezerā. Ātri noslaucījis dirsu, es nolaidu ūdeni, bet lielais sūds nebija nogremdējams, viņš joprojām stāvēja stalti un nekustējās kā tikko izligts goda sardzē. “Bļeģ”, es skaļi iesaucos. Tas bija Titānika izmēra sūds, kas nebija nogremdējams. Šo situāciju sāpīgāku padarīja tas, ka čoms vēl nebija iegādājies poda birsti, kas būtu ideāls instruments, lai sadalītu to gabalos. Lai gan iepriekš es sevi nodēvēju par Lāčplēši, es nebiju gatavs šo brūno lāci pārplēst ar rokām. Un iznest šo toksisko radījumu no tualetes, lai izmestu miskastē nebūtu prāta darbs.

Man ienāca prāta ellīgi laba ideja. Ja sūdu nevar dabūt prom, tad to jāpaslēpj. Es tam uzmetu biezu kārtu ar tualetes papīru, lai tas tiktu pilnībā nosegts un gaidītu klusiņām kā tāda pārsteiguma dāvana zem eglītes. Izgājis no tualetes es izturējos mierīgi, tā itkā nekas nebūtu noticis. Laiks gāja uz priekšu, līdz viens no čomiem, kas bija jau iereibis no grādīgajiem dzērieniem izdomāja arī nolikt kluci. Viss jau būtu labi taču manas izliktās lamatas nostrādāja un, kad viņš nolaida ūdeni, tad pods aizdambējās un lielā karūsa sāka peldēt visā savā greznībā pa piepildīto akvārīju. Lieki teikt, ka nama tēvs bija šokā par lielo lomu un šis čoms vairs netika ielūgts pie viņa uz alus vakariem.

=> Dirsas rozā paklājs

=> Citas perversības

562 18 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Hz, varbūt gadiem ejot, uztvere mainās, agrāk raksti likās rēcīgi. No joka viedokļa viss kā nākās, gan setups, gan pančlains viss ir. Nav kur piesieties. Bet šīs laikām kā ar alkoholu, tīņā gados var maukt iekšā kaut vai antifrīzu, pieaugot, labāk tad kādu Čivasu Regālu 18.gadīgu izbaudīt  emotion 

25 0 atbildēt

Tas čoms, uz kura tu "novēli" vainu, pēc šī raksta publicēšanas, tevi atradīs  emotion  emotion 

16 0 atbildēt
Es sākumā gribēju likt mīnusu, kad tika minēts,ka galvenais varonis dodas sālsmaizē ar domu apēst visu un piepirst telpu. Tomēr, kad tika izklāstīts,ka klucis izskatījies pēc līdakas, kuru nes mājās nevis palaiž vaļā.. mans mīnuss kļuva par kristieti..
14 0 atbildēt
Kakas un kakas un kakas, pa vidam dažreiz kasieres un prostitūtas - pašam neapnīk fēču humors?
13 0 atbildēt

 emotion Nu ko lai saka,varbūt šo - sūdīgi ja sūds ir sūdīgs. emotion   

13 0 atbildēt

kad viņš nolaida ūdeni, tad pods aizdambējās un lielā karūsa sāka peldēt visā savā greznībā pa piepildīto akvārīju - es vairs nevaru paelpot  emotion 

10 1 atbildēt

 emotion  emotion 

8 0 atbildēt

....and my sūds will go on !

7 0 atbildēt

Es neizteikšos par rakstu kā tādu - viņs atbilst admina brīdinājumam -nāc un t.t. , ja tevi nav nobiedējuši MobyDick perversie raksti- bet kaut kas neiet kopā pašā tai procesā. Cik es esmu novērojusi pēc savas pieredzes, tad tieši lielu un smagu ir  vieglāk nolaist, vajag tikai pieturēt pogu , lai viss ūdens notek.  Jo TAS aiziet prom ar smagumu. Problēmas ir tieši ar maziem un viegliem, tie peld pa virsu un neiet prom. Tā ka dalīt nevajag,  M D, kad tiešām sadomāsi iet d....

6 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Sūdu tomēr neiesaka traki spiest, var iedzīvoties traumās emotion

Lūk, tēma nākamajam rakstam!

5 0 atbildēt

Jā, man arī ir bijušas problēmas. Manās mājās sūdu sauc par lielo lāci.

Atceros, ka mēs ar mammu bijām aizgājušas ciemos un man gadījās tāpat kā rakstā. Es lāci nevarēju dabūt lejā, tāpēc saucu palīgā mammu. Viņa, ieraudzījusi lielo lāci, bija neizpratnē, kā no tik maza dupsīša var izdabūt tik lielu sūdu, ko nevar dabūt lejā. Beigās, pēc kādām trijām ūdens uzliešanas reizēm, izdevās nolaizt.

6 1 atbildēt

Pārēcos, bet, ja godīgi, pašam vienreiz sūdīgi sanāca, dabūju kaut kādu vēdervīrusu un biju pirms tam pamatīgi pierijies , gribēju jau skriet mājās, bet nevarēju, jo bija informātikā valsts ieskaite vai kas tāds, ar mokām pabeidzu, domāju varbūt pagūšu uz mājām vai kaut kur krūmos sliktākā gadījumā, bet nē tā parāva, ka nācās skriet uz skolas tualeti, nu tur bija 2 Titāniku (Titāniks un Olimpija) izmēra pļūtizeris, domāju fjuuuu, bet nekā , viss pods ar kaudzi pilns , a podam ūdens nolašainas mehānisms bija salūzis, mēģināju sataisīt, nekā, tualetē nekādu biršu nebija, ne spainis vai kāds trauks, kur ūdeni iesmelt , tā nu nācās tās šausmas tur atstāt, domāju, ka nepamanīs, bet skolas piekasīgā dežurante to pamanīja un tad domāja, ka es kaut kāds feka māns esmu, jo skolā tajā laikā bija viens tāds, piekam direktores dēls galīgi dulls, kas bija aptaisījis tualetes palodzi u.tml. 

PS. Kakas tavas rakstos sāk jau piegriezties, šīs man bija pēdējais smieklīgais tavs kaku raksts !

4 0 atbildēt

Es te tā iedomājos ka ,ja es iešu katru reizi uz podu dirst un pēc tam fotogrāfēšu savus sūdus un likšu spokos. A ja tie būs kadi 19 cilvēki-kas tad būs.....spoku sūdi...ne???

4 0 atbildēt

Rēcamgabals+

3 0 atbildēt
Nabaga čalis, nav smuki tā uz cietiem vainu uzvelt. emotion
3 0 atbildēt

Morale - ejot ara no majas (seviski ja gaidama risana)kabata jabut karotei ,kaut apavu... emotion 

3 0 atbildēt
Labi,ka vēl nebija kā filmā "Dumjš un vēl dumjāks"!!!emotion
3 0 atbildēt
Tīri tā neko kārtējais fēču rakstiņš. Bet lasot, iekrita acīs nedienas ar poda birsti.. ka tik neesat manam trīsgadniekam kāds radinieks, jo, jēziņ... izvelkot poda birsti, apklātu ar sūdiem.. no tā skata un smakas var paģībt. Ja šī stāsta nama tēvs būtu pacenties iegādāties birsti, drošvien nobeigums stāstam būtu eksplozīvs💩
3 0 atbildēt
Var ar blenderi sakult lai brūnā tumīte aiziet kaku valstībā..
2 0 atbildēt