local-stats-pixel fb-conv-api

Svētdienas smieklam...2

40 0

Sveiki, visiem!

Šis vispār bija pirmais raksts,bet tā kā es neizlasīju visus noteikumus , tad man nācās muļāties un cīnīties, kamēr viss ir tā, kā tam jābūt.

Būs tikai pāris anekdotes,bet diezgan rupjas emotion Varbūt kāds jau zinās, bet varbūt būs kāds, kurš tomēr neziās.

Lai Jums jauka diena! emotion

*) Puisis ar meiteni, ielavās pie viņas kojās.

Meitene saka,lai puisis uzgaida viņu istabiņā, viņa tūlīt būšot. Aizejot, viņa nogriež gaismu, lai "komene" neierauga un neienāk.

Puisis gaida, bet viņam savajagās nokārtoties, pa lielam,bet iet nekur nedrīkst... Viņš satausta papīra gabalu un izdara visu uz tā. Satausta loga rokturi un izmet visu pa logu ārā. Bet jūt, ka smird! Grāpstās, grāpstās, satausta smaržu pudelīti,nolaistās ar tām un izšļaksta visapkārt. Viss kārtībā! Gaida meiču...

Meiča ierodas, uzgriež gaismu un paveras šāds skats - kojās ir vecie dubultie logi - papīrs ar sūdu izsmērējies pa otru stiklu... Smaržu vietā, paņēmis zaļonku- pats nolaistījies un visas sienas nolaistījis, smaidīgs stāv istabas vidū!

emotion

*) Puisis ar meiteni mīcās kāpņu telpā. Meitene pēkšņi: "Eu, izskrūvē spuldzīti, paņemšu mutē!" Puisis sašutis: "Kas tu debīla esi? Viņa taču ir karsta!"

*) Rīts, Kārlis pamostās, paskatās pa labi, paskatās pa kreisi - neviena nav! Paceļ segu un saka: "Nu, un ko tu te stāvi? Te taču neviena nav!"

*) Svešs vīrietis, kad piedzēries - tāds jautrs un interesants. Bet, kad savējais - nu tāds stulbenis!

*) Sirds: "Izskatam nav nozīmes!" Prāts: "Ko tu di*s!?"

40 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

pirmais gadījums labs he he...emotion

0 0 atbildēt