local-stats-pixel fb-conv-api

Studenti dažādi, bet dzert visiem gribas43

966 13

Katrs kārtīgs students zina, ka trešdienas ir studentu dienas. Tās ir dienas, kad mācību grāmatas tiek nomestas blakus nenomazgāto trauku kaudzei, uzvilktas tīras zeķes un tiek iets uz veikalu pakaļ aliņam. Arī Onslovs un Vitolds piekopa šīs dienas svinēšanu. Vitolds kā jau būvniecības fakultātes students vienmēr saka: „Jāpērk sākumā labs alus kā Užavas un vismaz astoņas pudeles, lai būtu ielikts labs pamats vakara sākumam”, bet Onslovs vienmēr atcērt: „Bļeģ, ej dirst ar savu užavas, pērkam to ar atlaidi, lai roltonam ar sanāk”. Visbeidzot Vitolds salūzt Onslova spiedienam un šoreiz tiek nopirkts Lāčplēša 3 iesala alus ar atlaidi, kaut arī Vitolds labi apzinājās, ka izdzerot četrus tādus, viņš vienmēr vemj. „Vecīt tu atkal vemsi”, Onslovs smejoties teica. „Nē, es vairs nevemju”, Vitolds lepni sacīja. Bet dzerot ceturto aliņu Vitoldam pēkšņi parāva uz augšu un viņam ar pilnu muti sēžot gultā jau pilēja pāri lūpai uz krekla. Aizskrējis un atnācis atpakaļ no tualetes, viņš smaidot teica: „Vot, tagad es varu liet cik gribu sev iekšā”.

Onslova un Vitolda standarta maršruts veda uz „Četri Balti Krekli”. Ierodoties tur, viņi ieraudzīja, ka pie ieejas drūzmējas gara rinda, kas ir garāka nekā, kad Sarkanais Krusts dala brīvpusdienas. Cilvēki nosaluši stāvēja rindā jau pusotru stundu, bet Onslovs un Vitolds mierīgi ielīda rindas sākumā. Meitene ar zirga ģīmja seju, kas atradās Onslovam priekšā uzreiz sāk kliegt: „Tu jākli ej uz rindas galu, es jau te stundu stāvu”, bet Onslovs tik nodomāja: „Bļe es tevi izjāšu zirga ģīmi”. Vitoldam aiz muguras kāds iesaucas, „Es tev žokli salauzīšu”. Viņi abi zināja, ka šādās situācijās jāievēro klusēšanas brāļa ordenis un nav jārunā, lai apkārtējie nomierinās, citādāk var gadīties, ka var palikt bez zobiem.

Kad veiksmīgi bija tikts iekšā, uzreiz tiek nopirkts aliņš un sēžot pie galdiņa tiek noskatītas potenciālās meitenes, kuras pēc alus izdzeršanas tiks uzlūgtas dejot. ČBK nebija tas klubs, kur varēja griezies kur gribi un apkārt tik mudž no seksīgām meičām un kur neglītās pat izskatās glītas, šeit ja meitene bija neglīta, tad viņa tāda ari izskatījās. Glītās parasti ņēma līdz neglītās draudzenes, lai izskatītos vēl skaistākas.

Onslovs uzlūdza pirmo meiteni. Meitene bija jauka, labi dejoja, bet Onslovam iesvēra aliņš un atliecot viņu, viņš nenoturēja un nometa uz dejas grīdas, bet sliktākais bija tas, ka viņš pats uzkrita viņai virsū. Ātri piecēlis viņu un atvainojies, viņš turpināja deju, bet meitene dejojot ik pa laikam sacīja „Au, sāp”. Onslovam tas nebija nekāds jaunums, tas viņam bija standartiņš dejojot nomest kādu meiteni, vismaz vienu, bet katru reizi. Viņš pat neizjuta vairs vainas apziņu, uzskatīja to par dabisku procesu. Vitolds tikmēr dejoja ar vienu apalīti, viņam vienmēr vilka uz apaļajām meitenēm dzērumā, tas bija kā likums. Viņš vienmēr apstaigāja visu klubu un uzlūdza lielāko cūku klubā. Bet ja viņa atteica, tad viņš ejot prom pie sevis vienmēr nomurmināja: „Jobanā cūka”.

Kad nauda abiem beidzās, viņi sāka teamworku. Vitoldam un Oslovam bija labs iestrādāts plāns kā dabūt aliņu, kas saucās „Dejo dēļ alus.” Plāns bija vienkāršs, Onslovs uzlūdza meiteni, bet Vitolds pa to laiku paņēma viņas aliņu. Abi lūkojās apkārt pēc kādas vientuļās meitenes ar aliņu. Tās vienmēr bija neglītās meitenes, kas slēpa savu ūsaino seju tumšos stūros, un pieskatīja savu glīto draudzeņu somiņas un dzeramos. „Kā būtu ar to?”, Vitolds ieminējās. Onslovs apskatījās un ieraudzīja, ka tā bija zirga ģīmis pie kluba ieejas. Viņa sēdēja viena pie galdiņa un sūca sidriņu ar savu zirga purnu. Pēkšņi viņa ieraudzīja Onslovu un skatījās uz viņu ar smilkstoša suņa acīm, kas vēstīja, ”Apseglo mani un izjāj pēc pilnas programmas”. „Nē vecīt šovakar nebūs zirgu jāšanas sezonas atklāšana, izvēlies citu”, Onslovs atcirta. „Nu tad varbūt ar to blondīni tur stūrī?” Onslovs apskatījās un ieraudzīja blondīni ierāvusies pie galdiņa, tumšākajā stūrī klubā, vienīgi līkais deguns spīdēja ārā no tumsas. „Nu nezinu, man bail tur iet, ja tā žurka kož?” „Da nemīz, apskaties viņai divi aliņi, viens man, viens tev”, Vitolds piemetināja.

Onslovs sasparojās un gāja uzlūgt. Blondā bija tik pārsteigta, ka viņu kāds uzlūdz uz deju, ka bolīdamās lūkojās. Pēkšņi piecēlās, pieglauda ūsas un sekoja Onslovam uz deju placi. Viņš satvēra viņas plaukstas, tās bija sasvīdušas, likās, ka visu vakaru, viņa tās turējusi savās spalvainajās padusēs. Dziesma, kas skanēja beidzās, tā kā dejots bija tik minūti un aliņš vēl nebija paņemts Onslovs gaidīja nākamo dziesmu. Sāka skanēt „Raimonda Paula jaunās dziesmas”, ko izpilda grupa Eolika, kas ir četrpadsmit minūtes gara. „Bļeģ iekritu”, Onslovs nodomāja. Dejojot viņas plaukstas kļuva miklākas, Onslovam likās, ka sviedri no viņu plaukstām pil uz grīdas. Blondā lūkojās uz viņu ar mirdzošām acīm, it kā gaidītu, ka Onslovs tūlīt viņu nolaizīs un viņa pārvērtīsies par skaistu princesi. Viņam gribējās citēt savu ķīmijas pasniedzēju un viņai pateikt: „Ko lūri kā katoļu mauka?” „Kā tevi sauc?”, Blondā beidzot satrauktā balsīs izdvesa. „Modris”, viņš sacīja. Viņš parasti teica nepareizu vārdu, lai nākamajā dienā, viņu nemeklē draugos un nesūtītu mīlestības vēstuli. „Un kā tevi?”, pieklājības pēc Onslovs pajautāja. „Zinaīda”, viņa izkvekšķināja. „Bļēģ, tāds pats vārds, ka seja”, viņš domāja. „Kādi ir tavi hobiji?”, Zinaīda nelikās mierā. „Bļeģ, kas te ir kāda iepazīšanās anketa”, Onslovs murmināja pie sevis. „Sportiskas aktivitātes”, „Man patīk sportisti”, Zinaīda smaidot sacīja, bet par laimi dziesma izskanēja un Onslovs aizveda atpakaļ, viņu uz tumšo stūri. Noslaucījis piemiklotās plaukstas biksēs, viņš devās pie Vitold, kas gaidīja jau ar nospertajiem aliņiem.

Nākamajā aplī Onslovs atkal uztrāpīju uz melno caurumu, jo tuvāk viņš gāja meitenei, jo resnāka viņa kļuva, bet bija jāuzlūdz, jo viņa sargāja trīs aliņus. Onslovam ar viņu bija dejot grūti, jo viņa pie ātras dziesmas nevarēja pavilkt, likās, ja ātrāk padejos tad viņu ķers sirdstrieka. Onslovs ar viņu uzstādīja rekordu, viņš viņu divreiz izsmērēja pret grīdu, parasti, viņš vienreiz tik pa vakaru nomet meiteni. Ar skaļu blīkšķi viņa atsitās pret grīdu, paraujot Onslovu līdz. Ar pūlēm viņu uzrausa augšā. „Piedod, tā bija mana vaina, es ieņēmu nepareizu stāju.”, Onslovam par brīnumu viņa taisnojās. „Nevis stāju, bet nepareizu diētu.”, viņš nodomāja. Ar viņu dejot Onslovam likās kā dejot ar lielu kartupeļu maisu, ko jātur rokās. Otrajā reizē, kad apalīte maucās pret grīdu, Onslovs atstāja viņu un aizskrēja prom, tik gar ausu galu viņam pavīdēja vārdi:, „Mana mugura, mana mugura”.

Vitolds kā vienmēr gaidīja pie galdiņa Onslovu ar aliņiem un vareni smējās. Bet ari viņš dabūja savu artavu. Pie viņu galdiņa piejāja zirga ģīmis un uzrunāja Vitoldu, „Vai nevēlies padejot?”, „Es nedejoju, man tas slikti padodas, man nav ritma izjūta”, Vitolds pieklājīgi mēģināja atšūt, bet šis zirgs sparojās pretī. „Man ar nav, pamēģināsim kopā”, zirga ģīmis sacīja. Vitolds apskatījās uz Onslovu ar izmisušu skatienu un devās dejot. Pēc izjādes ar zirgu, viņš atnācis atpakaļ sacīja: „Tev vajadzēja redzēt viņas zobus, čista zirgs, pat varētu teikt ēzelis”.

Pēc ČBK, viņi devās uz „Fračiem”, tur viņi uztrāpīja uz džekpota. Viņi sapazinās ar zviedrieti, tūristi. Abi bija dzēruši pārāk daudz, ka viņiem likās, ka viņa izskatās pēc zviedru top modeles, kaut īstenībā izskatījās pēc Jurasic Park iemītnieces. Onslovs vairs nespēja turēt un aizstreipuļoja uz kojām, bet Vitolds, kā teica varēja cik grib sev liet iekšā. Viņa uzsauca aliņus viņam, cik daudz viņš vēlējās. Kad dzerts bija jau pietiekami zviedriete aicināja Vitoldu līdz, sakot „Motel, Motel”. Vitoldam filma pazuda. Viņš pohains pamodās motelī blakus zviedrietei ar spalvainu muguru, kura bija novemta un ieraudzīja, ka blakus gultai stāv liels bārdains vecis, kas izskatījās pēc īsta vikinga. Viņš iedzēra alu no kausa, nolejot sev bārdu un pēc tam to noslaukot ar roku dusmīgā balsī kliedza uz Vitoldu, tā ka siekalas uzšļakstījās uz viņa sejas, „Who the fuck are you”!!!! „Go back to bed old man”, Vitolds sacīja un atkal novēma zviedrietes spalvaino muguru.

966 13 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

"Bļe es tevi izjāšu zirga ģīmi" emotion emotion

53 0 atbildēt

Man Onslovs asociējās ar to seriālu par Burkā kundzi. emotion

P.S - Mums augstskolā ceturtdienās ir studentu pārtijs. emotion

37 0 atbildēt

aizskarošs teksts, bet gandrīz katrā ateikumā divu sauļu pērles birst... tā norēcies sen nebiju emotion

31 0 atbildēt

„Zinaīda”, viņa izkvekšķināja. „Bļēģ, tāds pats vārds, ka seja”,

emotion šitas nones

29 0 atbildēt

vot tas ir rakstnieka talants emotion

19 0 atbildēt

Labais emotion kad es studēju, mums iecienītākā vietiņa bija "Zem Ozola" uz Blaumaņa ielas, iesākumā katram pa lielajai krūzei alus un pa piņģerotam "Kristapa", arī ne vienmēr filmas beigas varēja redzēt, bet tur bija gādīgs šveicars kurš mūsu brandžu vienmēr taksī sasēdināja lai "Melnā Berta" čaļus nesavāc un nenoņem no distances.

15 0 atbildēt

Sāka skanēt „Raimonda Paula jaunās dziesmas”, ko izpilda grupa Eolika, kas ir četrpadsmit minūtes gara. „Bļeģ iekritu” - ai cik pazīstami!emotion

14 0 atbildēt

Beigās gribējās kaut ko vairāk. Neticās, ka tas bārdainais tēvocis aizgāja atpakaļ gulēt.

Bet šitās bija pērles:

Viņš vienmēr apstaigāja visu klubu un uzlūdza lielāko cūku klubā.

„Nu nezinu, man bail tur iet, ja tā žurka kož?”

9 0 atbildēt
Turpinājums būs?
7 0 atbildēt

Tādi kodēji !

7 0 atbildēt

true story :D

7 1 atbildēt

:D :D

4 0 atbildēt

Čaļi kruķī vnk :D

4 0 atbildēt

Man vairāk 4diena ar to parasti asociējās. :D

3 0 atbildēt

Raimonda Paula vecās dziesmas, Raimonda Paula jaunās dziesmas dzieeeeead mums Ē Ō LIKA emotion

3 0 atbildēt

Stāstā varēja ieraut vēl ezīti :D  bet dzīvojot kojās es nebrīnos ka tā arī varēja notikt.

3 0 atbildēt

Vienozīmīgi labs, cepums no manis :D

3 0 atbildēt

 pieglauda ūsas un sekoja Onslovam uz deju placi-----muhahaha emotion

3 0 atbildēt

super raksts, nau butiski vai taisniba vai izdomats bet fakts ka ar lielu intresi lasiju un smejos :) malacis,ta tik turpinat ar rakstiem :)

3 0 atbildēt

Blaaa ka es recuuu :D

Who the fuck are you”!!!! „Go back to bed old man”, Vitolds sacīja un atkal novēma zviedrietes spalvaino muguru.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »