local-stats-pixel fb-conv-api

Skūt dibena apmatojumu - BĪSTAMI!216

1577 154

Nekādā gadījumā neskujiet savu dibena apmatojumu. Nesen es pieļāvu savu mūža lielāko kļūdu un nu es vēlos padalīties ar savu stāstu, lai jūs varētu mācīties no manas kļūdas. Tas viss sākās ar manu problēmu normāli pakakāt.

Nē, man nebija aizcietējumi, tā nebija arī kakāšanas regularitāte — tā bija kakāšanas tehnika. Liekas, mani dibena mati bija atauguši tik gari, ka mazās fekāliju bumbiņas (ziemas ķirši - red. piez.) sāka ķerties mana dibena biezajos džungļos. Tas mani padarīja traku, ZINOT,
ka vēl ir kaut kas ko nokratīt no dibena, bet dēļ šiem lipīgajiem sūdiem, kas karājas mana dibena matos, to nav iespējams izdarīt. Galu galā man būtu divas iespējas: vai nu ar papīru uzmanīgi nokabināt šos kukulīšus (kas prasītu ļoti lielu precizitāti, par cik es neredzu, ko es tur daru), lai izvairītos no šī radījuma izsmērēšanas pa visu dibena spraugu, vai arī vienkārši brutāli slaucīt un cerēt, ka varēšu visu notīrīt pirms pods nebūs pārbāzts ar papīriem, tādejādi zaudējot iespējas to visu noskalot.

Es apdomāju savu problēmu un nolēmu rīkoties pēc tobrīd šķietami spožās idejas. "Tas taču ir mans dibens un mani dibena mati, vai ne? Tad kāpēc gan man šos matus vienkārši neiznīcināt, jo tad manas pļekas birs kā smērētas" Es pie sevis domāju. Šis paziņojums ieies vēsturē kopā ar citiem nožēlojamiem paziņojumiem, kā "Cik gan daudz indiāņu tur varētu būt?" vai "Šī ir piemērota diena lai brauktu", vai arī "Lūk AOL tagad ir pilna pieeja Usenet". Un tiem pievienosies arī mana ideja par dibena skūšanu.

Šo tik ļoti atbildīgo operāciju veicu tajā pašā naktī ar lētu, vienreiz lietojamu skuvekli un dvieli uz kā sēdēt. Sākot no apakšas, no dibena spraugas, līdz pat dibena vaigiem, sāku grūto atbrīvošanos no dibena matiem uzdevumu. Normālos apstākļos vajadzētu skuvekli attīrīt no saskūtajiem matiem un dažādām gļotām, ko es arī darīju, tam izmantojot dvieli. Lēnām, mani dibena kalni un dibena sprauga sāka līdzināties maza bērna dibenam. Visbeidzot, pēdējo reizi iztīrīju skuvekli un apskatīju savu darbu. Dvielis bija pilns ar dibena matiem, bet pats dibens bija gluds un maigs kā zīds. Es pasmaidīju, domājot, ka nu manām bēdām ir gals.

Viss tikai sākās.

Tagad man ir liels respekts pret dibena apmatojumu. Gluži kā visam, ko Dievs ir radījis, ir liela nozīme eksistencē. Tikai dienu pēc sava varoņdarba, sapratu cik liela nozīme ir tam, ka tev ir matains dibens. Pirmkārt, apmatojums nodrošina berzi. To es sapratu jau nākošajā dienā, kad es izgāju ārā no mājas lai dotos uz mācību stundām. Pēc uziešanas pa trepēm uz otro stāvu, sākot svīst, sajutu kaut ko nepatīkamu. Sviedri krājās manā dibena spraugā un radīja nepatīkamas sajūtas maniem dibena vaigiem, kad ik uz katra soļa tie sāka slīdēt viens gar otru. Domāju aiziet uz tualeti un noslaucīt dibenu, bet bija jāsteidzas uz stundu. Galu galā nodomāju, ka gan jau sažūs.

Tie sažuva. Diemžēl sažuva kopā ar mikroskopiskām kaku daļiņām, kas atradās pie manas atveres. Kad es piecēlos kājās, mani dibena vaigi bija salipuši kopā ar gļotaino, lipīgo sviedru un kaku masu. Līdz es sāku ceļu savām kojām, sāka niezēt. Velns, kā niezēja Likās, ka vesels skudru pūznis ceļo uz augšu un leju starp maniem dibena vaigiem. Cīnoties ar vēlmi pakasīt dibenu, es paātrināju tempus, lai tikai ātrāk tiktu uz kojām.

Diemžēl šī nodarbība lika man atkal svīst, un līdz es tiku līdz savai istabai, mani dibena vaigi atkal slīdēja viens gar otru, turpu šurpu, kā divām uzbudinātām vardēm. Es ātri novilku bikses un nostājos ar dibenu priekšā ventilatoram un pavēru savu dibenu pret to. Līdz ko es pavēru savus dibena vaigus, uzvirmoja šausminoša smaka, kas piepildīja visu istabu. Visi suņi četru kvartālu rādiusā sāka gaudot. Tas bija pats lielākais murgs, kad mana dibena nobriedinātā sviedru un kaku smaka saplūda ventilatorā un tad no ventilatora pūta man sejā. Es cīnījos ar vemšanu, kamēr mans dibens izdalīja asu smaku, kurā bija sajūtams sviedru un paša kaku aromāts, kuru man sejā pūta ventilators. Un prātā bija tikai viena doma: "Tā tas turpināsies līdz ataugs dibena apmatojums. Nedēļām ilgi."

Vēlāk, cīnoties ar savu problēmu, es pie katras izdevības slaucīju dibenu. Es atklāju vēl vienu dibena matu priekšrocību — ventilāciju. Katru reizi, kad es palaidu pirdienu, tas palika iesprūdis starp dibena vaigiem. Acīmredzot sārtie brāļi bez matiem, var radīt vakuumu, kad tie ir saspiesti kopā, kas radīja tracinošus pirdienus, kas ceļo starp dibena vaigiem, kā apmaldījies žurka.

It kā ar to nebūtu pietiekoši daudz mocības. Tagad es piedzīvoju jaunas mocības. Kā jebkurš, kas ir jebko noskuvis zina, ka apmatojumam ataugot, tas vispirms parādās kā rugāji. Iedomājies savu dibenu kā divas dienas neskūtu bārdu. Lūk, tas ir tas, ar ko es tagad cīnos. Tās ir ellīgas mokas. Ir bijušas tik daudz reizes, kad paskatos pa logu un nodomāju, kāpēc gan neizlekt pa to un neizbeigt savas mokas, kā slapjai peļķei uz asfalta, nevis turpināt izciest konstantās agonijas.

1577 154 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000
Smieklīgi jā ... Morāle te arī ir --> vajag kārtīgi slaucīt dibenu lai tev to paverot neuzvirmotu kaku smaka!!! Lasīju un domāju --> vai esmu vienīgā kas slauka dibenu tā .. lai tur nepaliktu ne kaku pikuči ne arī uzvirmotu kāda smaka!!! emotion emotion
261 0 atbildēt
es vnk rēecu :D
131 2 atbildēt
čali tev gan neiet
108 2 atbildēt
traumeejoshs raxts, tomeer speeju izlasiit liidz galam :| Tieshaam traki detalizeeti
85 2 atbildēt

Divas lietas par kurām Tev būtu jāzin:

1. Dibena slaucīšana! Nju, ja nemāki, tad ņem palīgā mitro salveti... Pretīgi iedomāties to, kā Tu staigā ar kaku pilnu dibenu. Lekcijās, katrā ziņā, Tev blakus sēdēt negribētu!

2. Vaksācija! Nebūs rugāju un gludums turēsies ilgāk! Ja godīgi, nezinu, kas Tavai dirsai vains, ka tā svīst... Tur čista kaut kas nav tīrs...

Ne +, ne - !

80 7 atbildēt
par šito es laikam smiešos visu rītu, ļoti detalizēts stāsts, hahahaa emotion
73 0 atbildēt
Prieks :)
49 1 atbildēt
sitas labs atceros ka pa so joku recu kadu nedelu :D
44 2 atbildēt
jau kādo 20-to reizi lasīts, nav vairs tik smieklīgi kā sākumā
44 5 atbildēt

Nesaprotu tos cilvēkus,kuri ŠIM rakstam var ielikt mīnusu.Ģeniāliemotion emotion

36 11 atbildēt
Kreker turies, Feiberga tevi mīl!
23 0 atbildēt

nu teiksim vienkāršāk, pēc poda apmeklējuma pacenties arī pakaļu nomazgāt, tad nebūs Tev tur krelles un viss būs čikeniekā veco zēn. bet pakaļu ar skuvekļiem un citiem krāmiem nebojā, ja ir tur spalvām jābūt, tātad viņām tur ir jābūt! bet nu katrs savas pakaļas pārvaldnieksemotion-lai veicas!

18 0 atbildēt

Krekeri tu tas attēlā?;D

16 0 atbildēt

labs stāsts, bet tikpat labi tu vari arī neskūt bārdu, jo tā aizsargā no ādas slimībām :D

lol, ar tām spalvām tev dirsa svīst 3reiz vairāk.

15 0 atbildēt

es smējos,ui kā smējos,piedod,bet nu pluss tew par drosmi ir garantēts

11 0 atbildēt
ļooooti labi!!! :D
11 0 atbildēt
:P Man tevis zheel :) labi ka dalies pieredzee :)
9 0 atbildēt

Ām tas dibens ir tavs?

7 0 atbildēt

Pirmkārt zagts no mobydick, otrkārt uzrakstīts daudz nesmieklīgāk. Kā saka, vai nu ir, vai nav...

6 0 atbildēt

kapēc man nav tādu problēmu ? es skuju un viss ok. emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »