local-stats-pixel fb-conv-api

Skolas fail11

54 6

Īsti skolas fail. ;D

Sūtat man arī savs skolas fail, tad tos redzēsiet nākošajā rakstā..;D

1.kādā 7.klasē gajām bioloģijas stundā uz Daugavmalu vākt aļģes, ieraudzīju zalkti, un teicu pārējiem, ha es aiznesīšu čūsku uz skolu un mūsu grupa dabūs 10!

Aiznesu, pēc tam atrāvos no bioloģijas skolotājas, klases audzinātājas, direktora un dabūju nest atpakaļ, a ziņa par čūsku skolā bija aplidojusi skolu viena starpbrīža laikā.

2.Kaut kādā 3. klasē kontroldarba laikā man bija iesnas un es šķudīju kā rezultātā man bija pilnas saujas ar puņķiem. Skolotāja tāda ierauga- kādam nav salvetes? Viņai visas rokas puņķos. Visi, protams paskatās.. Un viņa tā paniski kaut ko pa klasi skraida un meklē salvetes.

3.Bija matemātikas stunda- skolotājs kko stāstīja un man priekšā vienš džekiņš sēdēja un stāstīja kkādas debīlas anekdotes man ar draudznei un tad es pa visu klasi nobļāvos AIZVERIES un visi domāja ka es to saku skolotājam.

4.Man skolā visi runā angliski, un vienreiz skolotājai tā diezgan skaļi pa latviski pateicu - tu esi stulbene!,nu protams, man bija jāskaidro ko tas nozīmē, es sameloju un pateicu, ka tad nozīmē - tu esi jauka.

Pēctam viņa daudzām teica - tu esi stulbene. man bija vienalga līdz kautkas izpļāpājās un pateica ko tas īsti nozīmē. 5.Es sēdēju dzēru ūdeni, ieliku starp kājām atvērtu lielo pudeli, jo

kaut ko darīju un pēkšņi pus pudele pa manu kājstarpi ;D Tad
visi rēca. Un pēc tam stāvēju skolotāju istabā pie tā žāvētāja, Lol.
Visu neizžāvēju un tad man bija jau jāskrien uz treniņu, cauri visam
centram ar slapju kājstarpi.

6.Mūzikas stundā mums biaj japieceļjas un jādzied dziesma.Pēc tam es sēžos un pie zemes. Izrādījas kad zēni kas sēdēja aiz muguras bija krēslu paņēmushi nost es neko nemanīdama tikai sēžosprotams vissi ņirdza beigās es arī.Skolotāja bija uz zēniem dusmīga, bet pati ari smejās ;DD

7.Vienreiz gāju pēc stundām rakstīt kontroldarbu, apsēdos un izrādījās, ka mans sols čīkst pa visu klasi. un es tur dīdījos, dīdījos, dīdījos un draudzene visu laiku smejās un saka, ka izklausās tā itkā gulta čīkstētu. es piemirsu, ka esam klasē un pateicu-mana gulta šitā nekad nav čīkstējusi! skolotājs šausmīgi nikni noblenza.

54 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

emotion

3 0 atbildēt

Man nebūtu kauns par 5 :D Tas būtu interesanti. :D made my day :}

2 0 atbildēt

rēcīgi...

2 0 atbildēt

Patika , gribu vēl. 

2 0 atbildēt

man gan nelikās interesanti >.<   ( nedusmojies xD es speciāli.. bet nē.. tiešām tādi neļoti.. =// ;D )

2 0 atbildēt

:D:D

2 0 atbildēt

atbildot uz Skalditajs komentāru " Bljaa, sasmejos par 5... :D " Akk...jaa, laabs.

 

labiņi jaukiņi.

0 0 atbildēt

Par vārdu fail , -1

2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt