local-stats-pixel fb-conv-api

Sabiedriskais stienis15

564 7

Nav jau tā, ka man patiktu pārvietoties ar sabiedrisko transportu, tomēr 15. trolejbuss manai dzīvei piešķir pozitīvas un pacilājošas sajūtas. Nav jau tā, ka šis transports ir tik krimināls kā tas varētu šķist cilvēkiem, kuri ar to ikdienā nepārvietojas. Ja ņem vērā, ka esmu puisis, kurš dzīvo Ķengaraga dziļākajās dzīlēs, ir kāda vieta, ko katrā braucienā gaidu visvairāk par visu – 11. pietura ceļā uz centru.

Bija pavisam parasta diena, un es, kā jau katru darba dienu, devos uz centru, lai dotos uz vietu, kuru mēdza dēvēt par mācību iestādi. Tomēr šajā dienā es gala mērķi nesasniedzu.

Vēl jāpiebilst, kas tieši ir tik īpašs 11. pieturā no manām mājām. Šī pietura ir pie kopmītnēm, kur ir daudz studenšu. Viņu jau netrūkst arī citviet, bet rīta meitenes mani uzrunā visvairāk, it sevišķi, ja tu esi tikai kautrīgs vērotājs.

564 7 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Ak, šie jaunieši.  emotion 

13 0 atbildēt

 emotion Stāsts beidzās ar nezināmā virzienā pazudušu maku un mobīlo telefonu. emotion 15. trolebusa maršruts Rīgā ''visslavenākais'' kabatzagļu ziņā.

13 0 atbildēt

izvirtulis

11 0 atbildēt

Normāls aplauziens stāsta beigās emotion

Varu iedomāties, cik interesanti kundzītei bija noskatīties no malas emotion

9 0 atbildēt
Man vecā bilde patika labāk.
8 2 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Nu ja reāli tad izklausās pēc maniaka vai cilvēka ar smagām maniakālām problēmam, bet izlasot beigs saproti, ka tas ir tikai joks, bet vai tiešām tikai joks ?  emotion 

4 0 atbildēt

Nē ar iegūtu 10 €  emotion 

3 0 atbildēt

Iemacies rakstit dauni!!!!!!!!

2 0 atbildēt

Varēja būt mazāk teksta un vairāk bilžu.

2 0 atbildēt
Kas pie velna?;D
1 0 atbildēt

Apmēram gadu katru dienu sanāca pārvietoties ar 15. trolejbusu - neko baigi trako nav sanācis tur piedzīvot, un patīkami, ka bieži staigā - nav jāskrien pakaļ trolejbusam. Tomēr pāris amizanti brīži tur gadās - redzēts kā sieviete mierīgi baro bērnu ar krūti pilnā trolejbusā. Kā arī bieži vien bija kādam alus pudele rokās

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt