local-stats-pixel fb-conv-api

Recepte: 3 sivēntiņi spaisā.31

819 7

Reiz dzīvoja 3 sivēntiņi. Stop, pag, pag, kādi tur ‘’sivēntiņi’’. Kuiļi! Sivēntiņi viņi bija pirms gadiem 18, kad vel šmucēja pamperu, tagad gana lieli izauguši viņi tā vien balansēja uz robežas lai nesaražotu vel sivēntiņus. Bet stāsts ne par to.

Stāsts par to kā viņi satikās vienā no Lielpilsētas mācību iestāžu koju istabiņām. Nifs bija atbraucis no laukiem, un par cik dzīvoja vistālāk ieradās pirmais. Būdams gana sportiskas miesas būves, vienkāršu smaidu un tikpat vienkāršu valodu viņš uzreiz iepatikās gan uzņemšanas komisijai, gan komandantei. Koju istabiņa pārsteidza mazliet ar savu soc. laiku vienkāršību, bet neko darīt kāda rūme ierādīta tādā jādzīvo. Nafs ieradās nākamās dienas pusdienlaikā, kad Nifs taisījās doties iepazīties ar Lielpilsētu. Būdams stipri viduvējas miesas būves un stipri viduvēju prāta spēju viņš tik tikko bija pabeidzis videni un arī knapi, knapi ticis caur iestājeksāmeniem, viņš nemaz nepriecājās ka istabiņa būs jādala ar šo sportisko kuili. Nafs bija tepat no netālas Mazpilsētas un Lielpilsētu mazliet pazina, tāpēc ļāvās pierunāties un doties ar Nifu pastaigā, apskatīt, tā sacīt, pilsētu un kas zin’ varbūt noķert kādu ‘’zivtiņu’’ savos šarma, it kā neatvairāmajos , tīklos. Ne vienam, ne otram todien ar zivsaimniecību neveicās, un atgriezās viņi kojās vēlu vakarā skaļi runājot, jo bija pa vairākiem aliem katram vēderā, un pa plakanajam katram kabatā.

Nodzēruši ievērojamu daļu no savām kabatas naudām abi kuiļi gatavojās praktizēt nabadzīgā – izsalkušā studenta dzīves stilu turpmāko mēnesi, līdz pirmajai stīpai vai līdz brīdim kad tiktu piešķirts mācību kredīts, bet viņu plāni mainījās. Nufs ieradās pēc pirmās mācību nedēļas- sestdienā. Brīdī kad Nifs un Nafs gremoja desmaizes uzkožot Nifa, no laukiem atvestos marinētos gurķus un vērojot spraiga sižeta filmu Nafa portatīvajā datorā. Komandantes pavadīts istabiņā iesoļoja gara, slaida auguma jauneklis žaketē, džinsos un ar sporta somu rokā. No pirmā acu skatiena bija redzams, ka jauneklis nebija gluži adekvātā stāvoklī, un to bija pamanījusi arī komene, kura pirms aizvērt aiz savas pakaļas durvis, centās nolasīt mātišķas rūpības un policista stingrības caurstrāvotu moralizējošu runu par alkohola ietekmi uz mācībām, veselību un dzīvi kopumā. „Viss okey muterīt”, Nufs atbildēja pilnīgā mierā.

Pēc komenes aiziešanas Nufs sarokojās ar abiem kameras biedriem, kā viņš abus ātrumā nokristīja, un cēla galdā iesāktu viskija pudeli, žāvētu vistu un maisu ar nektarīniem, tā sacīt uz iepazīšanos. Ar viskija pudeli viņš jau bija iepazinies gana un tāpēc, pa ieradumam, deva saviem kameras biedriem „ieķemmēt” no kakliņa. Abi kuiļi saskatījās, bet atteikties negribējās, viskijs bija no dārgā gala. Tā sākās nabadzīgā- izsalkuša studenta tarifu plāna atlikšana uz nenoteiktu laiku. Pamatīgi noplostojuši nedēļas nogali viņi uzzināja, ka Nufs ir no samērā turīgas ģimenes un universitātē bija ticis tikai maksas grupā, vecāki tak negribēja lai dēls izaug par dulburu un beztolka bekonu. Tā paša iemesla dēļ viņa kabatas nauda bija tikpat liela kā Nafa abu vecāku algas kopā vai Nifa abu vecāku algas + vecmāmiņas pensija. Tas bija mazliet skumji, bet tajā bija arī kaudze plusu.

Rudens pagadījās sauss, silts un saulains tāpēc jau nākamās nedēļas brīvdienās trijotne plānoja piknika izbraucienu. Pa nedēļu gan bija plānots saķert kādas „zivtiņas”, lai izbrauciens nebūtu pa tukšo, bet par cik uz lekcijām negadījās aiziet kuru katru dienu un vispār nedēļa paskrēja kā pa miglu. Tātad piektdienas vakarā visi trīs saskrējās stulbiem skatieniem un „tukšiem ” telefoniem. Nafs gan ieminējās, ka : „nah to pikniku bez vecenēm”. Bet tomēr pacilājošā sajūta, ka tikuši prom no mammas pupa , un tieksme pēc visatļautības darīja savu, trijotne nolēma, ka jāizmanto labvēlīgie laika, un citi apstākļi, lai atpūstos un ka meiteņu kompānija jāsagādā uz nākamo reizi.

Sestdienas rītā, kad saule jau bija uz pulksten 9:30 ieradās Nufs ar tēva džipu un smaidu aš līdz ausīm, divi kuiļi viņu jau gaidīja. Ieraugot iespaidīgo džipu Nafs domīgi novilka: -Nu jā...- un uzmetis somu plecā devās uz auto pusi. Vienkāršais un sirsnīgais Nifs gan nebija tik atturīgs un konservatīvs savu sajūtu, izpaušanā, nokliedzies: - Ne locekļa sev!*- . Un sāka ložņāt ap mašīnu, vel pirms Nufs paspēja ko bilst. Ierāpies vadītāja vietā viņš cieši satvēra stūri. Nufs nemaz nebūtu varējis iebilst, tāpēc tikai atjokojās: -Skaties baranku neatrauj a to mans sencis mums visiem oliņas atraus,- stūre izskatījās diezgan maziņa jaunā kuiļa rokās.-Ko tik ilgi brauci?- , iejautājās Nafs. –Da bija šur-tur jāieskrien, šis –tas jāpaķer. Bez tam veikali tāpat tikai no 8 vaļā, bez šmigas tak nebrauksim!-, bravūrīgi atbildēja Nufs. Nafs neprecizēja kur tieši viņš bijis, ko pircis un neko neteica arī par to, ka pulkstenis bija jau gandrīz 10 no rīta.

(*Tiešais tulkojums no krievu valodas)

Pamatīgi ‘’nobruņojušies’’ ar alkoholu, šašliku un dažādām uzkodām vienā no Lielpilsētas porno veikaliem viņi jau juta garastāvokļa uzlabošanos atstājot aiz sevis trīs sarkanos iksus. Saule maigi sildīja, džips līgani šūpojās un visiem bija jautri.

Nafs zināja lielisku piknika vietu tikai dažu desmitu kilometru attālumā no Lielpilsētas gleznainā upes ieloka krastā. Turp arī trijotne devās. Pirmo tostu viņi uzsauca vel pirms izkrāmēja šmigu, telti, zaceni un visu pārējo no mašīnas, vel pirms iezīmēja teritoriju pēc garā pārbrauciena, un vel pirms paspēja novērtēt dabas skaistumu visapkārt. Uz raupjā piknika galda, kurš te stāvēja cauru gadu un kurš bija redzējis ne vienu vien desmitu alkohola pudeļu un , starp citu, arī pakaļu, tika brutāli sacirsta desa, noliktas 3 plastmasas glāzes un līdz 1/3 piepildītas. –Lai mūsu pasākums izdodas, un nav tik gejisks kā izskatās!-, tā svinīgi teica Nufs un visi trīs simboliski „saskandinot” glāzes ieķēra pa pirmajam, tā sacīt.

Pasākums tiešām izskatījās mazliet gejisks , lai arī tā nebija domāts. Puspliki viņi spēlēja bumbu, pļāpāja, cepa gaļu un desiņas. Ik pa brītiņam neaizmirstot iedzert pa 50 tā sacīt. Vakarpusē trijotne bija gana piekususi, no sportiskajām aktivitātēm svaigā gaisā un nepārtrauktās alkohola lietošanas. Nafa ieteikums: „Tikai nejaukt”, un Nifa: „Vajag vienmēr uzkost!” kopā bija nostrādājuši un uznākot tumsai visi jutās vel ne gluži pālī sēžot ap ugunskuru un pļāpājot par augstskolu, naudu, darbu un meitenēm.

Tad Nufs nāca klajā ar priekšlikumu: -Vajadzētu uzpīpēt, ne?- -Da, pīpē kas tev liedz?-, mazliet nīgri ierunājās Nifs, viņš kā nepīpētājs mazliet nicināja kūpinātājus, kuri bija visur un maitāja gaisu bez mitas. Nufs tikai pasmīnēja un devās uz mašīnu. Atgriezās viņš ar necaurspīdīgu plastmasas kastīti, pustumsā nevarēja saprast tieši kādā krāsā tā bija. Pasaucis tuvāk Nafu viņš atvēra kastīti un nodemonstrēja tās saturu. Tur bija paciņa ar cigarešu papīru, vairāki iepakojumi ar tabaku un augu valsts maisījumiem, kā arī divi cigarešu tinamie. Vienu viņš iedeva Nafam ar vārdiem:- Tu tak māki ar to rīkoties?- Vidusskolā eksperimentējot ar aromātiskajām tabakām un kanabis lapām Nafs bija iepazinies ar cigarešu tīšanas pamatprincipiem tāpēc domīgi novilka: - Jā, protams.- Pats tanī brīdī domādams par to vai maz to vajag un apjauzdams kur „šur-tur” bija iebraucis Nufs un tieši ko „šo-to” bija paķēris kad šorīt kavējās. Nifs arī pievienojās draugiem skatoties tiem pāri pleciem, un elpojot alkohola dvingu uz atvērto plastmasas kastiņu. –Tā ir ‘’zāle’’?- viņš naivi iejautājās. –Zāle tas ir priekš sīkajiem. Šis ir kas labāks. Šo, kuram katram nedabūt- , ar lepnumu balsī teica Nufs, viņā pēkšņi modās tāds entuziasms uz darāmo un notiekošo, kā izsalkušajam kurš beidzot varēs pieēsties cik tik lien.

Šoreiz ne Nifam, ne Nafam nebija sakāmvārdu par to kā labāk to darīt vai kā nevajadzētu darīt, tapēc trijotne, vienkārši, ņēma un vilka kāšus vienu pēc otra. Līdz ar izpīpēto kāšu daudzumu uzlabojās arī garastāvoklis, līdz pat nebijušiem augstumiem. Viņiem aizvien vairāk likās ka tas ir kāds joks vai kāda spēle. Neviens no viņiem nejuta un nenojauta, ka nonāk pilnīgā narkotiskā transā. Vienubrīd visi smējās un stāstīja stulbus jokus, kuri tagad likās Osīša balvas cienīgi, kad pēkšņi Nafs apklusa un viņa skatiens sastinga veroties tālumā, kaut kur jau sabiezējušajā tumsā. Sākumā draugi nesaprata kas notiek, un vairāk kārt mēģinājuši atgriezt kuili realitātē nosprieda, ka Nafs ir „iegājis sevī’’. Tas izsauca jaunu smieklu lēkmi un viņi momentā aizmirsa par sastigušo draugu, tagad smieklīgākais likās aprēkt ieiešanu kā tādu. Ierēkuši par seksu un anālo seksu viņi secināja, ka ieiešana pašam sevī ir daudz par daudz perversi. Nu jau arī Nifs iemanījās pats sev tīt cigaretes, un lai arī pirmie kāši pīpējās ar grūtībām, tagad tos varēja brīvi smēķēt gandrīz vienu pēc otras.

Kādā brīdī Nifam palika karsti, bet Nufam sagribējās ēst. Viņi nolēma realizēt šīs savas vēlmes, Nifs devās nopeldēties, bet Nufs sāka cept desu. Viss jau būtu bijis labi, ja desa nenokristu no iesma ugunskurā, un narkotiku apdullinātais Nufs nebūtu sācis spēlēties ar oglēm, kamēr mēģināja dabūt desiņu. Oglītes tik smieklīgi koda pirkstos, rokās, kājās un dedzināja drēbēs caurumus, ka viņš smējās pilnā kaklā un vilka aizvien jaunas oglītes no ugunskura. Viss jau būtu bijis labi, ja Nifs metoties upes straumē nebūtu aizmirsis kā peldēt un būtu apjēdzis , kas jādara kad sāc slīkt. Tobrīd visas, saasinātās sajūtas bija sakoncentrētas uz patīkamo ūdens vēsumu, kurš apņēma visu ķermeni.

Neiztrūkstoši šajā brīdī uz skatuves būtu jāparādās vilkam, bet ar vilkiem tagad ir tipa tāda kā krīze, tāds kā deficīts, tāpēc atradās tikai klaiņojošs, vecs krancis, kurš visu vasaru bija klaiņojis no vienas piknika / kempinga vietas uz otru, no otrās uz trešo un tad atpakaļ uz pirmo. Piknikotāji, laivotāji un tūristi bieži vien atstāja kādu piedegušu desu, šašliku, nokritušu maizes gabalu, vai kādu nedaēstu salātu trauciņu, tad nu, pa vasaru, krancis daudz nebēdāja un ņamāja tik iekšā visu ko atrada.

Nākamajā rītā tā arī atrada piknikotājus, nākamie pikniotāji kuriem gan bija nedaudz labāk veicies un viņiem līdzi bija arī vairākas meičas. Bet stāsts nav par to. Stāsts par to, ka atrada Nafu pie izdzisuša ugunskura ar trulu skatienu tālumā un nosiekalotu zodu, kā arī kreklu. Sintētisko, apdullinošo vielu ietekmē galvā bija plīsis kāds asinsvads un asinsizplūdums smadzenēs paralizēja viņu. Varbūt kādreiz viņš iemācīsies atkal staigāt, runāt un neapdirsties. Nufu atrada dažus metrus no ugunskura, cieši jo ciešā miegā, ar apdegušām drēbēm, miesu, un apgrauztiem pirkstiem, kuri tik ļoti smaržoja līdzīgi šašlikam. Un no visiem Nufam bija paveicies visvairāk, jo Nifu noslīkušu atrada makšķernieki tikai pēc 2 dienām vairākus kilometrus lejup pa straumi. Viņu neviens pat nebija sācis meklēt. Nafs bija mākslīgajā komā pēc vairāku stundu operācijas, bet Nufs vienkārši nebija vel pamodies, tāpēc nebija kas pastāsta, ka piknikā viņi bijuši trijatā, bet augstskolā visi domāja, ka jaunais kuilis bija aizbraucis uz mājām pa brīvdienām, un nebija paspējis laikus atgriezties skolā.

819 7 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

emotionLiek mazliet aizdomāties..

23 0 atbildēt

Zāle tas ir priekš sīkajiem. Šis ir kas labāks. Šo, kuram katram nedabūt- , ar lepnumu balsī teica Nufs.

Ha ha,man patika! 

11 0 atbildēt

Skrobe jau ka gandžīti pin kur nevajag, bet nu stāstiņš labais. Būs ko sīčiem stāstīt vakaros emotion

6 0 atbildēt

Joseph Jacobs can go sleep ... laba pasaciņa ar kolosālu pašmāju moderno morāli . Super!emotion

5 0 atbildēt

skarbā realitāte.. bet ja jau rāva kāšus vienu pēc otra, jābrīnās ka vsp tik ilgi izvilkaemotion

bet šis nav smejamais gabals(lai gan smiekli nāca gandrīz visu laiku)

atcerieties šo stāstu kad kāds jums piedāvā spaisu.. vsm tad 2x apdomāsiet..

bet visu laiku sajuka kurš bagāts, kurš idiots un kurš sportiskais bijaemotion

5 0 atbildēt
Tīri neko stāsts :) Spaiss vismaz vairs nav legāls
4 0 atbildēt

Laba lasāmviela kas liek aizdomāties un vēl vairāk palielina negribēšanu ko tādu kādreiz pamēģināt. emotion

4 0 atbildēt

Vispār ziniet ko jaunieši- ja jūs tiešām izlasījāt visu rakstu un spējat piesieties tikai bildei... tad es to gatavs nomainīt. Lūdzu liekiet te linkus uz jūsu prāt piemērotāku bildi. Bet stāstā ne jau bilde bija galvenais.

3 0 atbildēt

es  pat nelasiju pat nosaukums smiekligs XD  siventini spaisa :D 

2 0 atbildēt
Njā emotion
2 0 atbildēt

Medālis tev par stāstu !emotion

2 0 atbildēt

Visi jau grib vainot spaisu, bet vai jūs pievērsāt uzmanību ka viņi pirms tam lietoja alhaholu un pēc tam pīpēja spaisu. Protams es neaizstāvu spaisu tagad, tikai liek aizdomāties arī par alhahola ietekmi.

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

nepaspeju izlasit visu bet sakums recigs bija tapec +

2 0 atbildēt
Tā arī notiek. Spais ***na.
1 0 atbildēt
🤔
0 0 atbildēt

būtu normālu zāli pīpējuši,viss būtu OK

0 0 atbildēt

Cik labi, kad spaiss vairs nav legāls. :)

0 0 atbildēt
Čalīt, tev jāiet ārstēties. Laikam pats to spaisu esi iepircis vēl kamēr viegli dabūt bija.
0 2 atbildēt
Bija jabut smiekligi? Autoram humora izjuta ir tāda..nekada. Stasts jau ok, balstits uz patiesiem notikumiem. :D Tikai vareja mazak rakstit. Kaut kur vidū jau bija zb lasit un veselu gabalu teksta izlaidu.
1 3 atbildēt