local-stats-pixel fb-conv-api

Negaidīts pavērsiens!2

261 0

Kāds Amerikāņu biznesmenis, jauks, atraktīvs, godīgs pieņem mājās viesus no Francijas, Itālijas un Japānas. Biznesmenim ir ļoti svarīgi atstāt ideālu iespaidu uz šo valstu pārstāvjiem. Tie var veicināt viņa biznesa attīstību, vai sagraut to. Tāpēc Amerikānis, sauksim viņu par Džo, nolemj, ka vislabāko iespaidu atstās, ja uzaicinās spēlēt golfu, jo visi šie ciemiņi ļoti mīlēja golfu. Ciemiņi uzzinot, ka būs jāspēlē golfs bija sajūsmā un nepacietīgi gaidija savu ierašanos Džo villā.

Pirmais viesis bija Itālis. Apbrīnojot Džo māju un komplimentējot viņa apburošo sievu, abi ierēdņi devās uz golfa laukumu. Amerikānis pirmo sitienu netrāpija pat tuvu bedrītei, tāpēc pienāca Itāļa kārta. Itālis veica prātam neiespējamu 200 jardu tālu sitienu trāpot bedrīte. Džo, atcerējies nedaudz itāļu valodu noteica "Buon trio" , kas nozīmēja "labs sitiens". Itālis priecīgs un pārsteigts par Džo zināšanām atbild "Grazie"

Nākamajā dienā pie biznesmeņa ierodas Francis.Arī Francis vēlējās spēlēt golfu, tātad Džo nebija izvēles un abi devās uz laukumu. Džo veicis neprecīzu sitienu atdod nūju Francūzim. Kā jau īsts profesionālis francis veic izcilu sitienu bedrītē pat nepamirkšķinot acis. Amerikānis apbrīnas pilns atbild "Tir fantastique", kas nozimēja "Fantastisks sitiens". Francis, ļoti lepni atbild: "Merci".

Džo priecīgs sagaida Japāni, jo visas satikšanās bijušas izcilas, tātad golfs ir atslēga, nodomā Džo un arī ar Japāni Džo dodas uz golfa laukumu. Džo dod iespēju Japānim sist pirmajam, kas, par nelaimi Džo, veic perfektu sitienu bedrītē. Džo apstulbis, jo neko nezināja no japāņu valodas kādu sekundi apdomāja un atcerējās savu romānu ar Japāņu modeli. Mēģinādams izsprukt no situācijas Džo atceras vārdus, ko viņa bija teikusi mīlējoties un saka Japānim: "Ura-Ana , Ura-Ana". Uz ko Japānis apstulbis atbild: "Ar ko Jūs domājat - nepareizais caurums?"


Paldies, ka izlasiji :D

261 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Un kā beidzās tas biznes!? emotion

4 0 atbildēt

iznākums negaidīts. emotion

0 0 atbildēt