local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķības8

368 13

Vai zini, ka, nokrītot ar atzveltnes krēslu atmuguriski, tu nesasitīsies? Protams, ja noturēsi pieliektu galvu, un neļausi tai atsisties inercē. Jo ātrums nav liels, un atsitiens amortizējas pa visu muguras laukumu. Nē, nē, nemaz nedomā to darīt.

Tomēr izdarīji? Hehe, es tev neprasīju to darīt. :) Labāk beidz lauzt krēslu, ej, pamet kūleņus. Pag, pagaidi - nop, šitā, pa vienkāršo, tu salauzīsi sprandu! Kūleni droši mest, ja mazliet savērsīsies, un velsies pār plecu. Nu, prātīgāk, galvu pieliec kārtīgi, bet nelauzī. Aha, šitā. Un tagad - to pašu atmuguriski. Jā, jā, nevis simetriski, bet caur vienu plecu. Mhm. Malacīc. Uh, man jau silti sametās.

Nu, ko, Van Dammja klipu redzēji? Ninini, šitā paliksi bez olām, vai kas tur tev apakšā.. Uztaisi labāk leģendāro vertušku. Hehe, nē, nav sarežģīti, pamēģini vispirms divos piegājienos – pacel celīti uz augšu, tad apgriezies ap balsta kāju, tā, lai paceltais celītis kustās reversā, un, bladāc, sper kā zirgs atmuguriski. Jājā, izsper, un uzreiz rauj atpakaļ. Nu ko tu krīti, skaidrs, ka balsta kājai jābūt saliektai. Ja staigāsi taisnām kājām, uz pirmā ledus nojāsies. Nu, davai, vēlreiz. Celīti augšā, apgriežamies, un speram. Woohooo, re, kā tev sanāk! Davai, vēl. Nu labi, man arī jau apnika.

Ejam dušā. Klau, kāpēc filmās rāda, ka daudzi dušā dzied? Es arī nezinu. Es neesmu dziedājis dušā, vismaz neatceros. Moins, atkal paņēmu šampūna vietā matu balzāmu. Kur viņi rodas? Bā, un šampūni pazūd. Nja, Mistika.

Ok, ķeramies pie vakariņām. Esi dzirdējis, ka Ārnijs, tas, kurš Terminatorā filmējās, teica, ka ola bez šķiņķa garšo pēc draņķa? Vot tā. Autoritātes jāklausa, turklāt olas labāk brokastīs. Man garšo marinētās bietes no burciņas. Tā, pa vienkāršo ielādē šķīvī, un bik majonēzi virsū. Kas neveselīgs? Un kā vēl veselīgs – visi ēd un aug griezdamies! Neveselīgs, ja tu sāktu kāmēt, tikai salātiņus grauzdams. Varbūt tu domā, ka tos salātiņus tikko no omas dārza atveda uz bodi? A es ēdu no burciņas – ja paliks nelabi, visi zinās, ko iesūdzēt. Jap.

Starp citu, sūdzēt ir labi, ja to dara pieaugušie. Re, kā Vācijā - ornungs. Pamēģini tik pigorus pie stūres taisīt, šie uzreiz zvana uz bahnpolizei. Nu, vispār Vācijā tie ātrumi uz bāņiem labie. Reizes trīs braucu, visiem čomiem pirmais teikums viens: ņifiga, sev ierobežojums! To viņi, par (130) - nepārsniegt. Kad ierauga zīmi [130] – ieteicamais, tad tik vācu manierē labvēlīgi noelšās – nu jāāā.

Klau, man jau apnika muļķības rakstīt, ej labāk, iztīri zobus pēc maltītes. Pareizi – atcerējos, ka vakar izlēmu vairs nedzert jebkādu alko, novēli man veiksmi!

Paldies, un čau!

ps. Muļķības turpinās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-turpinas/677847

Muļķibas atkal turpinās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-atkal-turpinas/678211

Muļķibas atkal un atkal šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-atkal-un-atkal/679775

Muļķības pa dārgo šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-pa-dargo/680881

Muļķibas ziemas mēnešos šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-ziemas-menesos/681057

Muļķības sagaidot Jaungadu šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-sagaidot-Jaungadu/681405

368 13 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Veiksmi!

3 0 atbildēt

Interesants raksts! ; )

2 1 atbildēt

nez pirmo reizi kautko tadu lasiju nebija nemaz tik slikti :) Uzraksti vel ! +1emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

RESNABELLA IR ATPAKAL!!!!!!!!!

5 37 atbildēt