local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķības atkal turpinās1

150 1

Aizdomājos par zālēm, atcerējos Bruce Willis , to, kurš kā Pēdējais Skauts un vēl simt lomās zināms. Viņš tāds, čista reāls tautas aktieris – rij saujām aspirīnu, ne pārāk veiksmīgi met nost pīpēt(bet cenšās), viņam sāp galva, un - kā viņš patiesi pārdzīvoja, kad 5.Elementā to čiksi gribēja noskūpstīt! Tieši tik - cik vajag, ne pa daudz, ne pa maz. Pareizais aktieris, vienvārdsakot.

Ek, bija laiki – kādreiz ne interneta, pat videomaģi visiem nebija. Pirmie, kam pagastā parādījās viģiki, taisīja videoseansus šauros ūķīšos ietilpinot pa 50 skatītajiem. Afišas līmēja, un visi gāja skatīties tās pāris filmas nedēļā, žanrus īpaši nešķiroja – bojeviks vai sūrā erotika(patiesībā, bija tur ļoti sūra reizēm). Šobrīd diezgan komiski izskatītos, kā 50 abu dzimumu skatītāji mazā videozālītē gudrām sejām vēro hardcore xxx porņuku. Toreiz visi skatījās, izglītojās Rietumu vērtībām. Tiesa, džeki mēdza sūdzēties, ka no uzbudinājuma brīžiem bikses iet pušu, bet - neko, gāja citreiz atkal – māksla prasa upurus.

Interesanti, tie veco laiku stāsti par jaunavu upurēšanu neražu laikā ir patiesi, vai pārspīlējumi? Moins, nu kā tā var – ņemt un tā skuķi slīcināt upē, lai lietus būtu? Kāda viņiem loģiskā motivācija? Kuš – nebija mežoņi. Jebkadā, arī alu laikmeta sabiedrībā bija ļoti attīstīta kultūra un kārtība, tikai savdabīga. Palasi par pēdējiem indiāņiem un papuasiem, ko vēl atdod džungļos. Nekādas jaunavas viņi dīķos nemet. Tiesa, papuasi mēdza apēst tūristus, bet tas neskaitās.

Man gribētos tūristus mazliet klasificēt. Vieni, kuri ar gidu un autobusu braukā pa standarta apskates vietām, vajadzētu dēvēt par vieglā svara tūristiem, bet tos, kas ar mugursomu plecos no Madonas uz Siguldu brien pa mežu, par tūristiem smagsvariem. Jauniešiem ir vēl viens tūrisma veids – ieklīst sveša rajona nepazīstamā klubiņā vai baļļukā. Tie ir supersmagsvari. Patiesībā nezinu, kā tagad tās lietiņas notiek, kādreiz tas bija pamatīgs adrenalīnīgs pasākums.

Mums tā krogu kultūra nav attīstījusies kā vajag. Holandē, piemēram, tevi par dumju uzskata, ja visu nedēļu norukājis, tu piektdien neej uz krogu. Šie visi tur iet – krogi stāvgrūdām, un pisuāros tradicionāli ielikti stilizēti vārtiņi, lai tev motivācija precīzāk to lietiņu izdarīt. Nez kāpēc es to atcerējos kā svarīgu lietu, ko tev izstāstīt?

Atpūties tu arī labi!

ps muļķibas sākās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas/677686

turpinājās šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-turpinas/677847

un šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-atkal-un-atkal/679775

Muļķības pa dārgo šeit: http://spoki.tvnet.lv/joki/Mulkibas-pa-dargo/680881

150 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt