local-stats-pixel fb-conv-api

Labākais auto sludinājums iekš SS.LV15

287 1

Īsts bezceļu karalis par velosipēda cenu. Neviena kupena šim auto nav šķērslis. Pēdējo 350 gadu laikā nav bijis tāds sniega daudzums, kas Rextonam nebūtu bijis pa spēkam. Ja esi pieķēris sevi iepriekš lietojam tādus vārdu salikumus kā "palīdzi izstumt mani no grāvja", "stulbā gāzes iekārta", "nekad vairs nepirkšu priekšpiedziņas auto", "mammu, mēs ciemos būsim tikai pavasarī", tad šis auto Tavu dzīvi mainīs uz visiem laikiem. Uz labo pusi, protams.
Šis ķīniešu dīzelis ir iedarbināms pat pie absolūtās nulles, tā šķiet. Iedarbināt to nevarēs tikai un vienīgi tad, kad atmosfērā sasals skābeklis.
Automātiskā ātrumkārba ar pieciem pārnesumiem, bet sajūta, ka tai būtu tikai viens. Nekad neesmu jutis, kā tie pārslēgtos, to var redzēt tikai pēc izmaiņām tahometrā. Ātrumkārbai uz Ziemassvētkiem par labi nokalpotu kārtējo gadu tika veikta profilaktiskā apkope, tāds kā ātrumkārbu SPA - visādas eļļiņas utt.
Salonā neesmu smēķējis, nu labi, es īstenībā vispār nekad neesmu smēķējis, bet nu salonā es to neesmu darījis visbiežāk. Pat ja arī es smēķētu, es noteikti to nedarītu salonā, tas būtu kā smēķēt baznīcā vai dzemdību namā. Visas tās podziņas, gaismiņas, ērtie ādas krēsli, ehh. Manuprāt, būtu grēks to visu piesmirdināt. Sāku rakstīt par salona ērtumu, un izdomāju, ka turpināšu rakstīt šo sludinājumu jau sēžot Rextonā, mājas pagalmā.
Iepriekšējo apskati izgāju pa nullēm, tā tik bija diena. Samaksāju visu, aizbraucu stāvēt rindā, priekšā spaiņa krāsas Geļiks (sudrabkrāsas G 63 AMG). Jā, respect +5 par tādu autiņu, bet pag pag, es turpināšu. Geļiks iebrauc iekšā, čiki riki bremzītes gaismiņas dūmiņi un hops - uz pacēlāja. Tikmēr mana kārta uz bremzītēm gaismiņām, jo dūmiņus man jau pārbaudīja. Notestējam bremzes, bremžu stendā ar rādītājbultiņu tika noslaucīti putekļi no tiem cipariem, kuriem nekad neviens nepieskarās (7-11 katram ritenim), un gaidam, kad Geļiku laidīs lejā. Uzsākam sarunu ar inspektoru, viņš atzīst, ka nekad iepriekš nav sēdējis tik ērtos sēdekļos, un Rextonā kā tādā. Viņa citāts - "geļiks maksā x naudas vienības, ir +/- neglīts, degvielu tērē kā lokomatīve, salons neērts un dienā pie mums tādi atbrauc divi līdz trīs. Bet šis rextons ir skaists kā Liene Candy, ērts kā mammas klēpītis, un manā 3 gadu darba pieredzē šis ir tikai otrais gadījums, kad te iebrauc rextons. " Man, protams, garastāvoklis debesīs pēc šādiem komplimentiem. Pienāk brīdis, kad Geļiku laiž nost no pacēlāja, un ko mēs tur redzam - pagaidu apskate, ar to melno kubiciņu vidū. Esot rūsa apakšā, eļļas noplūde, atgāzes un kaut kādi stūres pirksti. Man smaids līdz deniņiem, ka tādam overpriced wannabe glamur gangsta klucim ir tādi paši defekti kā man savā laikā otrajam golfam. Bet es skaļi nesmejos, jo pats vēl uz pacēlāja tikko uzbraucis esmu. Viss, yingyings jau tiek laists lejā, un inspektors nāk ar uzlīmi, otrs tikmēr dod parakstīt to lapeli. Skatos, berzēju acis, kasu aiz auss (sev), brīnos - neviena divnieka, neviena vieninieka. Neviena arī trīnieka. Auto teicamā tehniskā stāvoklī. Vot tad gan man smieklu slūžām krāns atgriezās un sāku ņirgt. Geļiks pret rextonu 0:1 rextona labā.
Auto atrodas Rīgā, protams, pats izmantošu to līdz pēdējam brīdim, tā ka ja vēlies to iegūt ar mazāku odometra rādījumu, zvani ātrāk.
Jūs droši vien jautāsiet, kāpēc kāds vispār gribētu šķirties no kā tik mīļa? Te nu "paldies" jāsaka mazajam "Džonijam", kuram pateicoties mūsu plānotais trešais bērniņš pārvērtās par dvīnīšiem. Itkā jauki, protams, 4 bērni un tā, bet tagad jāmeklē kaut kāds Sharan's, jo es nezinu kur vēl varētu bez mugurkaula lūzumiem salikt 4 bērnu krēsliņus uz sēdekļiem. Bet tās jau vairs nav Jūsu problēmas.
Vēl par plusiem, kamēr vēl te sēžam - ir ļoti labas ziemas riepas, novembrī iegādājos. Nav jau nekādas Gucci vai Dior, bet savu funkciju pilda labāk par mūsu deputātiem.
Lai nav tā, ka es tikai slavēju, pieminēšu arī kādu mīnusu. Iegādājoties šo auto, ziemas periodā būs vēlme mainīt telefona numuru. Jo katru nakti Jūs saņemsiet zvanus no saviem izmisušajiem radiem/draugiem/kolēģ iem ar palīgā saucieniem. "Hei, ja jau pacēli, tātad neguli. Atbrauc lūdzu līdz objektam, mums te mežizstrādes tehnika purvā nogrima, dzirdējām ka Tev ir rextons, tāpēc arī zvanu, zinu ka palīdzēsi". Un kad šādi zvani sāk ietekmēt Jūsu intīmo dzīvi, tad numurs būs jāmaina. Bet šī defekta dēļ mēs varēsim pakaulēties pie auto apskates.
Tiekamies aprīļa beigās Dzemdību namā, vai līdz tam - CSDD un pārrakstam:)


287 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

izklausās sakarīgs tētis emotion

10 0 atbildēt

Mazais "Džonijs" emotion

6 0 atbildēt
Vienkārši ideāls automobilis žēl ka tik dārgi maksā velosipēdi. Bet smuks auto. :-)
5 0 atbildēt

''Ir ļoti labas ziemas riepas, novembrī iegādājos. Nav jau nekādas Gucci vai Dior''...emotion

4 0 atbildēt

izcils sludinājums emotion uzreiz sagribējās nopirkt! varu atļauties.

2 0 atbildēt

Cepuri nost par slidinājumu, te var redzēt ka cilvēks ir akurāts. No tāda var arī mašīnu pirkt.

2 0 atbildēt

Labs emotion Es tā nosmējos par jaunajām riepām... bet tas tiešām taisnība - strādā labāk par deputātiem emotion

2 0 atbildēt

Tiešām labs .....  emotion

Tik varēji salikt, kādas atstarpes vai mazus attēlus lai būtu vieglāk lasīt.....  savadāk vismaz man brīžiem viss teksts  "saiet kopā.... "

0 0 atbildēt

49000 skatijumi sludinājumamemotion

0 0 atbildēt

Oho tiešam veļika cenā 6 500 eināru 

0 0 atbildēt

Skatos, berzēju acis, kasu aiz auss (sev).

Labi, ka kādam citam aiz auss nepakasīji emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt