local-stats-pixel fb-conv-api

Kretīns ir atpakaļ10

564 4

“Nāk rudens apgleznot Latviju, bet nepūlies, necenties tā, MobyDick ir atpakaļ tik un tā”. Biju nozudis uz kādu laiku, paņēmis tādu kā atvaļinājumu, lai uzkrātu jaunus piedzīvojumus, ar kuriem padalīties. Tas ir tāpat kā daudz ēst, jo vairāk saēdies, jo vairāk būs jādirš ārā. Un tagad es atkal esmu pilns un gatavs eksplodēt kā tāda ūdeņražbumba, kas ir pilna ar sūdiem un neviens nepaliks neaptrašķīts.

Klāt atkal rudens, koki paliek kailāki, bet meitenes arvien biezāk apģērbjas savās lupatās un piesedz savas tik ļoti vasarā noskatītās un iemīļotās auguma aprises. Tas sāp. Sētniekiem arī sāp, jo ar grābekli grābjot lapas jau abas plaukstas ir palikušas ar tulznam. Bet nav labuma bez ļaunuma, šīs iegūtās tulznas kalpo par vienīgo ūdens avotu šajās pēdējās siltajās rudens dienās.

Pāri visiem veļas sen zinamā, asaru peļķē peldinātā rudens depresija. Man tas ir kā modinatājs, kas mani pieceļ kā lāci no migas. Es pieceļos, nožāvājos, skaļi nopiržos un pirmajam pretī nākošajam depresīviķim norūcu: “Bļeģ, beidz raudāt, jau ausis sāp”. Man nekad nav patikuši šie čīkstuļi, kuri mērcē savu seju pieraudātā spilvenā un visu dienu klausās- “James Blunt- You're Beautiful”. Pat tagad paklausoties man zossāda uzmetas un tā nav tāda pati kā klausoties “Saule, Pērkons, Daugava”. Viņiem tā ir kā caureja 24/7 tikai caur acīm un vienīgais jautājums, kas viņus interesē ir “Kāpēc?”. Viņiem jāatnāk pie manis un es pateikšu viņiem atbildi uz šo svarīgo jautajumu. Tas varbūt būs skarbi, bet kā zinām teicienu: “Caur ērkšķiem uz rozēm”. Es viņu norūdītu un viņi atgūtu optimismu. Pēc šīs pauzes esmu nolēmis vairāk dot nevis ņemt pretī. Mani jau var sākt saukt par dāsno MobyDick, kas neskoposies un dos vairāk, kādu skarbāku vārdu.

Mana šī rudens apņemšanās ir beidzot aizbraukt uz Siguldu un pavērot tur krāšņo rudens skatu. Tad ar smaidu sejā novilkt bikses, nolikt kārtīgu kluci un uzmest dažas lapas pa virsu, lai neredz. Kad tūristi priecāsies par skaisto skatu, tad vienam kāja iegrim manā mīkstumā un tad paceļot zābaku viņš iesauksies: “Bļe, kas tie pa sūdiem”!!! Lēni nokritīs no koka lapa un atkal apsegs manu mīkstumu, tas atkal būs gatavs jaunam viesim.

564 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Pēdējā rindkopa. emotion

13 0 atbildēt

Ir dažas labas domas izskanējušas, vienīgais nesaprotu kādēļ bija jāpieliek klāt visa tā "sūdu" tematika. Varēji arī bez tās. Abet tā ir ok.

10 0 atbildēt

Es ieteiktu ne tikai nomest kluci, bet arī dāsni apspricēt iespējami lielāku laukumu. Paļubomu kādam vai kādai sagribēsies uztaisīt rudenīgu selfiju.... emotion

6 0 atbildēt

Un veiksmīgu tev dienu atstiept kātus.

5 0 atbildēt

Kad iznāks nākamais raksts? emotion

3 0 atbildēt

Pirms vēlēšanām tādi vienmēr uzpeld un nodrošina mūsu identitātes stabilitāti.

2 0 atbildēt

Jauki! Būs beidzot norm lasāmviela. emotion

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

labais raksts ierecu, emotion

1 0 atbildēt

He's back! emotion emotion 

2 1 atbildēt