local-stats-pixel fb-conv-api

“Ko tad tu vispār ēd?” un citas pērles3

47 5

Ne vienam vien vegānam “ar stāžu” ir sakrājusies dīvaino jautājumu un iebildumu kolekcija no sarunām ar cilvēkiem, kuri par vegānismu neko daudz nezina. Piedāvājam noskatīties video ar populārākajām šādu izteikumu pērlēm. Zemāk arī transkripcija latviešu valodā, bet, ja draudzējies ar angļu valodu, iesakām noskatīties video – izteikumu smieklīgums un absurdums labāk uztverams, redzot mīmiku un dzirdot intonāciju.



47 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Žēl, ka,es nevaru nopirkt spēju slepkava. Cilvēki ir arī radīti no gaļas, tas nozīmē, ka ja dzīvnieki saplosa cilvēkus, tas ir pilnīgi normāli un tā tam ir jānotiek dabā. Jo kāpēc tad cilvēki ir radīti no gaļas, ne jau lai to gaļu apraktu vai sadedzinātu.
5 0 atbildēt

Lai arī pats kādu laiku gaļu neēdu(nejaukt vegānismu ar veģetārismu), tomēr ēdu olas, pienu, zivis. Un savukārt, uzskatu, ka VEGĀNISMS ir absurds. (Piezīme: Vegānisms ir atteikšanās no jebkura produkta, kas nācis no dzīvnieka. Tai skaitā olas, piens, utt.). Un absurds tieši tāpēc, ka dabā, lai dabūtu pienu vai olas no dzīvnieka, nav nepieciešams dzīvnieku kaut vai citādi spīdzināt. Piena paliek daudz vairāk, nekā govs mazulim reāli ir nepieciešams, to pašu var teikt par olām- visas netiek perētas un pārvērstas cāļos, un citādā gadījumā vienkārši aizietu zudumā. Tas, kas dzīvojis laukos, zinās, ka govis pašas no rīta mauj, lai tās izslauc, un ja to nedara, govij var būt problēmas ar tesmeni. Tāpēc, Vegānisms ir absurds. emotion

1 0 atbildēt

hmmm, es nupat apētu kādu ceturto daļu no vistas. un? gaļai nav ne vainas. atbalstu izvēli- vēlies, ēd gaļu, nevēlies neēd.

bet lai es cilvēkiem bāztos virsū ar tekstiem- fui, kā tu vari ēst gaļu, fui, tu zini ko ar tiem dzīvniekiem dara, fui fui fui fui, fu-ck off

ēd savu kāpostu un liec man mieru ar manu gaļu.

šimpanzes ir fiziski ārkārtīgi līdzīgi cilvēkam, dara visu kā daba to paredzējusi un uzmini nu, ir visēdāji.

tikai tāpēc ka kādam ienāca prātā ka sidsapziņa viņam neļauj ēst gaļu, well, ko lai saka, apsveicu, esi atradis vēl vienu iemeslu sevi ierobežot.

1 1 atbildēt