local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas līdzīgs FML6

Sveiki! Jau gandrīz 5 gadus esmu spokos, bet savu pirmo rakstu pievienoju tikai tagad emotion Vakar, sērfojot pa internetu, atradu vietni killpls.me, kurā ir ļoti daudz dzīvesstāstu. Tie ir ļoti šausmīgi un līdzīgi FML, tāpēc es nolēmu dažus stāstus iztulkot. Mājaslapas sauklis ir tāds- Liekas, ka dzīve pagriezusi muguru? Ticiet man, var būt arī sliktāk...

1. No bērnības jūsmoju par par meitenēm ar krāšņiem matiem no reklāmām. Biezi, gari mati, kuri spīd saulē.. Vienmēr kopu sevi, ļoti rūpējos par matiem un viņi kļuva tādi, kā reklāmās. Pēc tam vecāki izšķīrās, māte aizbrauca uz ārzemēm(es nevarēju aizbraukt, man jāsaņem diploms pēc mēneša). Nācās dzīvot ar tēvu, viņa jauno sirdsdāmu un viņas 13-gadīgo meitu. Ar pusmāsu mums nebija nekāda kontakta, bija tāda sajūta, ka viņa mani ienīst. Vakar viņa manā matu maskā ielēja depilācijas krēmu. 5 minūtes- un masku es nomazgāju kopā ar matiem... Man ir 21 gads. Esmu plikpaure. Drīz valsts eksāmeni. Diploma aizstāvēšana. Izlaidums. Man joprojām ir šoks, es nezinu, ko darīt. Šaujiet mani nost.

2. Man ir 17 gadi. Dzīvoju ar pārāk konservatīvu omīti. Par kāju skūšanu, uzacu korekciju un kosmētiku es pat neuzdrošinos runāt. Mati zem jostasvietas. Hardcore, kā saka. Vakar viņa atrada manā somā prezervatīvu, kuru man iemeta kursabiedrs, joka pēc. Pati esmu nevainīga. Pēc pusotras stundas ilgas bļaušanas viņa paķēra nazi un, paņemot mani aiz matiem, apgrieza tos. Bet pagaidiet...šaut vēl ir par agru. Kaut kad agrāk, bērnībā, viņa man stāstīja, kā senos laikos pārbaudīja līgavas nevainību. Vecenes bāza roku(!) meitenei tur iekšā un pārbaudīja nevainības plēves esamību. Ko mana ome arī izdarīja. Saplēsa man tur visu driskās. Asiņu bija ļoti daudz. Joka iznākums- es paliku ar īsiem matiem un zaudēju nevainību ar pašas omīti. Nošaujiet mani lūdzu.

3. Man ir 16. Man nekad nav bijušas lielas krūtis, kaut gan, godīgi sakot, man pat mazu krūšu nav. Īpaši nepatīkami ir skatīties uz klasesbiedrenēm ar 3. izmēru, kamēr pati krekliņā staigāju. Mani visu laiku izsmēja klasesbiedri, es nācu mājās noraudājusies un jutos nožēlojama. Bet pēc tam es iepazinos ar ļoti patīkamu puisi. Vēlāk izrādījās, ka viņš ir no manas paralēlklases, nezinu, kā es viņu iepriekš nemanīju. Viņu pilnīgi neuztrauca manas proporcijas, mēs smējāmies, pastaigājāmies no rīta līdz vakaram. Un pēkšņi vienā šausmīgā dienā viņš uzaicināja mani pie sevis. Es sapratu mājienu, padomāju, saņēmos un gāju. Kad es atnācu, dzīvoklī virmoja romantika. Sveces, ziedi... Biju sajūsmā, bet viņš, nezaudējot laiku, sāka mani izģērbt. Es pilnībā viņam uzticējos un jau kusu no viņa pieskārieniem, kad viņš pēkšņi pieceļas, aizskrien uz koridoru un no turienes atgriežas ar maniem klasesbiedriem. Viņi mani fotografēja, smējās. Es gandrīz zaudēju samaņu. Izrādās, viņš bija saderējis, bet es biju tikai upuris. Protams, ka es nomainīju skolu, bet man joprojām ir tik sāpīgi... Nogaliniet mani lūdzu, naivo muļķi...

4. Laikapstākļu dēļ transports nekursēja, es nokavēju treniņu, tāpēc mājās atgriezos ātrāk, nekā ierasts. Durvis atvēru pati, zinādama, ka pēc darba manam mīļotajam patīk spēlēt datorspēles, negribēju atraut no datora. Iegāju klusi. 15 minūtes nostāvēju priekšnamā nenoģērbjoties, klausījos, kā mans mīļotais pa skaipu ar savu māti apspriežas, kā veiklāk mani pamest pēc tam, kad mēs būsim nomaksājuši kredītu par viņa mašīnu. Mēs jau trešo gadu esam laulībā, bez mazākā strīda. Mīlēju viņu, jutu, ka esmu mīlēta. Aizvakar es biju ciemos pie viņa mātes, mēs pļāpājām kā divas draudzenes, viņa smaidīja man un teica, ka esmu brīnišķīga sieviete. Izrādās, es viņiem abiem biju apnikusi, pacieš mani tikai kredīta dēļ, mīlestības nav, vīrs grib šķiršanos un brīvību. Aizgāju, neko nesakot, noblandījos uz ielas stundu, domāju, atgriezos, it kā nekas nebūtu noticis, pabaroju viņu ar vakariņām, aizmigām apkampušies. Rīt nomainīšu durvju slēdzeni savā dzīvoklī, lai tinas pie mātes. Šķiršanos dabūs bez jebkādiem jautājumiem, divkosīgais lops. Bet šodien nošaujiet mani, lūdzu.

Uz doto brīdi viss. Ceru, ka tulkojums ir daudzmaz kvalitatīvs un lasāms emotion

258 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://killpls.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

2.  Kapēc es to iztēlojos  emotion  emotion 

22 0 atbildēt
Turpinājumu!
13 0 atbildēt
More
9 0 atbildēt

 emotion 

6 0 atbildēt

Akd, labākais ,ko esmu lasījusi

4 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt