local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas līdzīgs FML #95

Nu jau arī 9.daļa!

emotion Lai arī esmu nedaudz nogurusi, tas man netraucē uzcept kārtējo rakstu ar šokējošiem stāstiņiem. Nu tad baudat! emotion

1. Ar savu žiguli ietriecos maibahā, kurš piederēja vietējam kriminālajam elementam. Jau 3 dienas manas kāpņutelpas durvis ir ielenkuši viņa rokaspuiši. Kaimiņi no augšas nolaiž man ēdamo ar virves palīdzību. Naudas nav. Nogaliniet mani lūdzu.

2. Reiz dzīvoja meitene. Un viņa bija pilnīga stulbene. Tik ļoti stulba, ka dzīvoja vienā dzīvoklī ar otru meiteni, apmaksājot šo dzīvokli, atdodot otrai meitenei gandrīz visu savu algu, pildīja visus mājas darbus, un viss tikai tāpēc, ka reizi nedēļā otrā meitene teica ''tu esi mana labākā draudzene''. Pēc tam meitene satika puisi un iemīlējās. Sāka retāk uzkopt un gatavot ēst, algu tērēja ne tikai uz otro meiteni, bet arī uz randiņiem ar puisi. Attiecības ar draudzeni pasliktinājās, un meitene ļoti pārdzīvoja, beigu beigās izlēma, ka vīriešu pasaulē ir daudz, bet draugu maz, un pārtrauca attiecības. Atnāca vakarā mājās, pagatavoja vakariņas un apsēdās uz paklāja-gaidīt draudzeni un skatīties filmu. Un izdzirdēja, ka dzīvoklī ieiet dārgā draudzene un saka kādam:''Šī, es jūtu, drīz aiztīsies pavisam, vajadzēs jaunu muļķi meklēt, šī jau praktiski vairāk nav slaucama''. Un te lūk mūsu meitenei acis atvērās. Tikai viņai, izņemot šo ''draudzeni'', nav ar ko parunāt- viņai vairāk nav neviena šai pasaulē. Tā kā nošaujiet šo muļķīti, lūdzu. Ļoti jūs lūdzu.

3. Man ir 25, ir labs darbs, bet bieži braucu komandējumos. Jau otro gadu dzīvoju ar meiteni, šovasar kāzas...

Aizbraucu uz Japānu darba darīšanās, nedēļas garumā gulēju ar vienu japānieti.

No turienes braucu uz Habarovsku, 3 dienas gulēju ar blondīni.

Pēc tam 3 dienas biju Samārā, pārgulēju ar darba kolēģi, un beidzot atgriezos mājās pie mīļotās...

Ko darīt, nezinu...Mīļotā, ar kuru dzīvoju, vakar bija pie ārsta-stāvoklī. Šodien atnāca 2 īsziņas. Japāniete brauc uz Maskavu, jau rezervēja viesnīcas numuriņu-stāvoklī, blondīne no Habarovskas bombardē ar īsziņām- stāvoklī, abortu veikt kategoriski atsakās. Darba partnere no Samāras-stāvoklī. Rezultātā- 4 bērni. Par prezervatīviem iedomājos tikai tagad. Nogaliniet mani lūdzu.

4. Kad man bija 8 gadi, mana mamma apprecējās ar vīrieti, kuram jau bija dēls. Dēlam bija 15. Kad viņam palika 16, viņš sāka mani apgrābstīt un fotografēt kailu, es tam nepievērsu uzmanību, tā kā nesapratu, ko viņš dara. Pēc gada es visu izstāstīju mammai, viņa izšķīrās ar patēvu un mēs ar mammu pārvācāmies uz citu pilsētu. Tagad man ir 22, man ir puisis, ar kuru esam jau 3 gadus kopā, un taisījāmies apprecēties, bet pusgadu atpakaļ mans pusbrālis atrada mani vkontakte, uzrakstīja, ka mīl, nevarot mani aizmirst, jau zina, kur es atrodos un nogalinās manu puisi, ja mēs neizšķirsimies. Es uzreiz iemetu viņu melnajā sarakstā, bet viņš sāka rakstīt manam puisim un pat sūtīja viņam manus kailfoto. Es visu paskaidroju mīļotajam, mēs aizgājām uz policiju un uzrakstījām uz manu pusbrāli iesniegumu. Mīļotais pēc šī visur mani pavadīja, bet 4 dienas atpakaļ viņš pazuda, telefons neatbild, es centos neuztraukties, viss var būt, bet vakar no rīta pazvanīja viņa mamma un pateica, ka neviens nezina, kur viņš ir. Šodien no viņa numura atnāca īsziņa *es tevi brīdināju emotion* Nogaliniet mani lūdzu, ļoti baidos...

5. Man ir 17. Un man nav ko ēst. Vienkārši nav ko. Man nav mājas jau 18-to dienu. Patēvs lika mammai noticēt, ka es viņam uzmācos un viņi abi izsvieda mani uz ielas ar drēbju maisu un skolas piederumiem, telefonu un maku, kurā bija 400 rubļu. Uz ielas jau ir auksts. Divas nedēļas nakšņoju pie draugiem, bet dažas dienas atpakaļ man deva mājienus, ka ir jau laiks doties prom. Trešo dienu nakšņoju dzelzceļa stacijā. Uz skolu eju, mājasdarbus pildu turpat stacijā. Zvanīju mammai, viņa neatbild. Naudas nav. Divas dienas pārtiku no tā, ko deva skolasbiedri no ēdnīcas. Zvanu mammai katru dienu-neatbild. Nācu mājās- durvis aizslēgtas. Visu dienu stāvēju zem durvīm, neviens neatvēra. Nošaujiet mani lūdzu, es nezinu, kas būs tālāk...

6. Tev ir meitene, kuras dēļ tevi visi apskauž. Fotomodele. Skaistule. Pat tu pats jau 3 gadus nevari vien beigt jūsmot par viņu. Tu skūpsti viņai rokas, saudzē viņu, maigi glaudi viņai vēderu, kad viņš viņai nez kāpēc sāp. Bet, velns parāvis, vai tad tu, gaidot mani koridorā, nedzirdi, kā es atbrīvojos no apēstā, iebāžot 2 pirkstus rīklē? Skūpstot man rokas, tu tiešām nemani zobu pēdas uz kauliņiem? Neredzi, kā es paciņām riju notievēšanas tabletes, un tiešām tici, ka šis ģībonis ir no tā, ka es ''strauji piecēlos'', nevis tāpēc, ka es jau 3 dienas neēdu?

Jā, tu tici. Tu neredzi un nedzirdi, jo es labi šifrējos un protu veikli melot. Un es jau, iespējams, nevarēšu apstāties. Bet kārtējo reizi, mokoties virs klozetpoda, es tā gribu, lai tu mani pieķertu, kārtīgi iekrautu un izvilktu no šī purva. Bet tev nekad nebūs tādas domas, ka tava perfektā, un it kā prātīgā meitene, darītu ko tādu.. Nogaliniet mani lūdzu...Kaut gan šī nolādētā ''diēta'' pati tiks galā.

70 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://killpls.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 emotion 

3 0 atbildēt
Moree
3 0 atbildēt
Es tā jūtu, ka man ir pienākums šo te nokomentēt. :gūstā: Turpini!
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt