local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas līdzīgs FML #35

Nu jau 3. daļa ar šiem īpatnējiem stāstiem emotion

1. Iemīlējos līdz bezprātam vienā puisī. Viņam bija meitene, bet mani viņš uztvēra tikai kā draugu. Es viņu atbalstīju, devu padomus, ko dāvināt viņai uz dzimšanas dienu utt. Tā turpinājās 3 gadus. 6 mēnešus atpakaļ viņš atnāca pie manis asarās, ko tādu es redzēju pirmoreiz. Teica, ka viņi esot izšķīrušies, un lūdza kļūt par viņa meiteni, atriebības pēc. Es, muļķe, laimes reibonī, ar platu smaidu piekritu. Ejam pa ielu(viņš mani apķēra, es apmierināta), pretī nāk viņa bijusī, sejā briesmīgs naids. Viņa paķer zaru un met viņu man sejā ar repliku ''maita!''. Rezultātā acs trauma un rēta uz pusseju. Mans mīļotais apprecēja viņu, tagad viņi abi mani ienīst. Nošaujiet mani lūdzu! Es vairāk tā nevaru!

2. Savai bijušajai es apsolīju, ka, kamēr viņa dzīvo šajā pilsētā, viņai nekad nebūs puiša. Mani cilvēki izdarīja tā, ka pie viņas nepiegāja neviens puisis. Bet pēc tam viņa atrada vienu ļoti drosmīgu. Kad es viņam izskaidroju, kāpēc nedrīkst ar viņu būt kopā, viņš visu saprata un pat par nelielu apbalvojumu viņu pameta. Šodien es biju viņas bērēs. Viņa pakārās! Nošaujiet, lūdzu, tādu mērgli. Es tikko tagad sapratu, ko esmu izdarījis.

3. Kad bērnībā vecāki sita mani ar siksnu un es bļāvu pa visu kāpņutelpu, nevienam neienāca prātā atnākt man palīgā, izsaukt policiju. Kad es izaugu, un vienreiz iedevu tēvam pa seju, pelnīti, viņš izsauca sanitārus, un mani iespundēja trakonamā uz pusotru mēnesi. Jūs zināt, ko darīt.

4. Vajadzēja darba darīšanās aizlidot uz Malaiziju. Sāku kravāt mantas. Un nolēmu, ka principā līdzņemamo lietu nav daudz, un vajag nopirkt labu somu. Izskraidīju veikalus rajonā, neko prātīgu neatradu. NEJAUŠI satiku vienu draugu, kurš piedāvāja paņemt viņa somu. Aizgājām pie viņa, paskatījos, soma iepatikās. Paņēmu, pateicos, un apsolīju pēc nedēļas atdot. Veiksmīgi aizlidoju. Kad biju uz vietas, bija lietu apskate, bet kas tad man, nav jau pirmā reize. Un te mani aizved uz atsevišķu istabiņu un lūdz izņemt visu no somas. Izkratīju somu, ielīdu mazā kabatiņā un izvilku no turienes maisiņu ar baltu pulveri. Tik ļoti uztraucies es nebiju nekad. Tagad sēžu un gaidu analīžu rezultātus. Malaizijā par narkotikām ir nāvessods. Nošaujiet mani lūdzu.

5. Krāju naudu, lai nopirktu jaunu datoru manai mammai. Man ir 17, sakrāju pa pusotru gadu diezgan lielu naudas summu, ierobežoju sevi visur, kur vien varēja. Vakar mamma veiksmīgi izmeta veco portfeli, kurā bija nauda. Nošaujiet mani lūdzu.

73 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://killpls.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Jabadabadūūū! Nākamo! emotion
7 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt

Ir ok. emotion emotion

3 0 atbildēt
Kaut ar mani nekad tā nenotiktu!
3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt