local-stats-pixel fb-conv-api

Kas mani kaitina SKOLOTĀJOS121

1430 141

Neliens apkopojums par to, kas mani vairāk kaitina skolotājos.

1430 141 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000

Nu ok, ir daudzas lietas, kas man arī kaitina skolotājos, bet nu- padomā, cik svarīgs un atbildīgs ir viņu darbs, un viņi tak cenšas nodot zināšanas, lai tev būtu nākotnē vieglāk. Un domā viņiem ir viegls darbs? Sevišķi mūsdienās, kad ir piedzimuši tādi jenoti, kuri atļaujās bļaustīties pa visu klasi, tēlot krutos un ignorēt skolotāja lūgumus, pēc tam vēl īd par saviem 2niekiem.

185 8 atbildēt

Toties mani kaitina tādi pīkstuļi kā tu. "Kāpēeec es?!!?!? VISI RUNAJA! VIŅŠ RUNĀJA! Kāpēc viņam ir 8 , bet man 5?" Kāpēc, kāpēc. A vot tāpēc, jo tu pārāk daudz īdi un pīksti! 

147 17 atbildēt

Izklausās ka tev ir bijusi (vai vēlaizvien ir) smaga bērnība pamatskolā :D

84 1 atbildēt

Kāds dzīves nomocīts jauneklis,no raksta sapratu ka tu laikam nekad nebūsi vecs,visiem kas ar tevi kontaktējas ir jābūt kā minimums modelei,raksts sūds,mīnuss no manis

55 10 atbildēt

"neliens"? dude? really?

zini kas mani kaitina sīkos ībļos klasē ?

attieksme. nevis tāpēc ka stunda nebūtu interesanta bet tāpēc ka "es esmu pārāk stilīgs" cilvēks sēž klasē un traucē. zini kas notiek universitātē? ja tu traucē lekciju tevi zimet no auditorijas un tā arī pasaka ka vairs neesi aicināts.

skolotājas milzīgā pakaļa tavā sejā? ok, yeah, thats a fact.

bet tas teksts "Tu raksti uzdevumu kad atnāk skolotāja un sāk tēlot gudro palīdzot"

jā, zini, ir tāds faktors. netēlo. skolotaja ir klasē lai tev palīdzētu. jā, iespējams viņa- viņš arī ir cilvēks, pec dienas kas pavadīta skolā viņas elpa nesmaržo pēc piparmētrām vai kalnu svaiguma bet šķiet tu domā ka tas ir tikai otra cilvēka iezīme. protams, autors mums dirš konfektes un bezdē varavīksnes. 

anyhow, dude, i asume a dude, tava pieredze ar skolotajiem ir- viņi ir cilvēki. jā ir skolotaji ar nepatīkamām tendencēm bet kamon, tu tiešām doma ka tu esi pilnīgi tīrs stikliņš ar kristāla sirdi?

neesi.

47 2 atbildēt

Ja aiziesi kādreiz dienēt armijā, sapratīsi, ka skolā nebija nemaz tik slikti...emotion

36 1 atbildēt

Vot par smirdīgo elpu ir gan tieši desmitniekā!! ;DD 

23 0 atbildēt

Tev nu gan elki,beibe ar zemo piekari un resnām ciskām ,super,tā turpini

25 4 atbildēt

Nevisai piekrītu šim rakstam...

Par to punktu skaitu kontroldarbā - to sauc par attieksmi, ja Tu stundās neklausies un esi "baigi gudrais", tad arī saņem atzīmi pēc pilnas bardzības, bet ja skolotāja redz ka cilvēks tiešām cenšas, bet tomēr neasanāk un līdz ar to arī dabū tos pašus četrus punktus, tad mazliet pavelk uz augšu, tur pretī tiem kas neizrāda interesi šāda palīdzība nepienākas. Diezgan loģiski, ja jau esi tik gudrs un stundā neklausies, tad jau Tev skolotājas palīdzību nevajag.

Un par runāšanu stundās jau ar piedzīvota lieta, protams ik pa brīdim sanāk kņada, bet ja skolotāja sāk jau ninki skatīties vai pārstāj runāt, protams visi apklust, bet ja Tu tik ļoti neseko stundai, ka pat to neievēro, tad loģiski ka dabū arī piezīmi dienasgrāmatā - kkādai cieņai tak jābūt.

21 2 atbildēt

par 3. Skolotāji ir tiesīgi novilkt 25% atzīmes par attieksmi 

13 0 atbildēt

Tas "Citus interesantus rakstus vari aplūkot manā profilā." izskatās tik stulbi, jo šis ievārījums nu galīgi nebija interesants.

10 3 atbildēt

Nu nevar jau skolotājs katram princim vai princesei izdabāt.

6 0 atbildēt

6. problēma ar kuru nācās saskarties visvairākemotion

5 0 atbildēt

Mana skolotāja bieži vien pieliecās un tad visi zēni skatās uz viņas.. jūs ziniet kur.

4 0 atbildēt

Pa to smirdigo elpu pilnībāpiekrītu :D

3 0 atbildēt

par visiem pilnīgi piekrītu visiemmmmm

un zini kas ielika mīnusus (skolotāji viņu bērni draugi un pielīdēji)

1 0 atbildēt

Mīnusus ielika skolotājas emotion

1 0 atbildēt

Man bija tāda ļoti liela ķīmijas skolotāja, kura arī savu kumodi vienmēr stutēja virsū :D 

1 0 atbildēt

Mani kaitina tas kad es rakstot darbu, pienāk skolotāja un skatās tavā darbā cītīgi! Un tad vnk ir tā sajūta:"KĀPĒC TU NĒEJ PROM?"

1 0 atbildēt

viss apraksts man pilnīgi atgādina manu latviešu valodas skolotāju. bet visvairāk besī tā resnā dirsa ģīmī un smakojošā elpa... tas ir vienkārši pretīgi. bērnības trauma.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »