local-stats-pixel fb-conv-api

Kas? Kā? Kapēc? #13

21 4

Šajā rakstā būs rakstīts un aprakstīs par to, kā uzvesties zombiju apokolipses uzbrukumā.

Jūs gadījum pēc nemoka jautājums, vai pa tiešām ir iespējams būt tā, ka cilvēce izveido zombijus, kā filmās. Piemēram: (The Walking Dead, Resident Evil, 28 days later, 28 weeks later, The Dead Walk) Pēc manām domām Mūs sāk gatavot zombiju apokolipsej. Kāpēc man tā liekas? emotion Tagad kīno industrijā sāk veidot daudzas filmas, seriālus par to, ka vispasaulē sāk mosties mirušie. Tas ir - Zombiji.

Tātad. sākšu.


Zombiji, mēs tos saucam par "Staigājošiem miroņiem" - līķi, ķermeņi, kuri mistiskā veidā atdzīvojas. Zombiju atpazīt lielā pūlī ir diezgan viegli: kaut vaj viņi izskatās kā normāli cilvēki, viņu ādā ir zaļganā nokrāsā dēļ tā, ka viņi pūst. Kā pareizi, viņi pārvietojas, itkā iereibuši vai miegaini, rūc un šņāc.

Pats baisākais sastāv no tā, ka zombiji vislaik izseko savu upuri un apturēt viņus nevar. Ja tu dzirdēsi pa televizoru vai pa radio ziņu, ka ir Zombiju apokolipse, rīkojies uzreiz! Zombiji ļoti ātri vairojas. Ja zombij iekož vai saskrāpē kādu vai jebko, tad viņu upuris arī pārvērtīsies par "Staigājošo mironi". Diemžēl, zāles neeksistē: pārvērties par "Staigājošo mironi", tu uz mūžiem paliksi par tādu. Lūk arī iemesls, kāpēc vajag rīkoties uzreiz.

Atrodi vietu, kur var paslēpties. Pirms tā visa, pārliecinies kādos rajonos "Staigājošie" uzturās vairāk. Tālākajā tev vajadzēs ūdeni un ēdienu. Obligāti aizslēgt visas durvis, visus logus. Durvis vēlams aizbarikadēt ar kaut ko smagu: skapi, galdu, dīvanu, gūltu, u.c. Bet, katram gadījumam atstāj kādu vietu, kur vari izbēgt, ja "Stajgājošie" ielaužas pa galveno ieeju.

Ja tu riskēsi un iziesi no ēkas, tad apģērbies necaurlaidīgā apģērbā. Ideāli der motociklista ādas apģērbs. Ja viņas nav, tad uzvelc vairākās kārtās drēbes.

Ja tu būsī pūlī "Staigājošo miroņu", tad visticāmāk, tev ir maz izredžu lai tiktu ārā sveikam un veselam. Labākais veids kā cīnīties ar "Staigājošo mironi" ir izmantot ieroci. Tas ir: pistole, automāts, divstobrene, nazis. Lai netērētu lieki lodes, "Staigājošajam" pietiks ar 1 šāvienu vai ar vienu naža dūrienu galvā. Lai tiktu nogalināta viņu smadzene.

:D Itkā daudz mazs tagad Jums, lasītājiem, būs zināms. Bet cerēsim, ka šitādu mēs dzīvē nepiedzīvosim.

Paldies par Jūsu uzmanību! :)

Nesodiet bargi.

21 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Vispār pat no vienas puses gribētos zombiju apokalipsi :D

4 0 atbildēt

Es prosta atrodu salu un dzīvoju laimīgs.

1 0 atbildēt

es arī gribētu,varētu slaktēt cilvēkus,un pēctam pateikt-es domāju ka zombijs

0 0 atbildēt