local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtīgas spiešanas pamatprincipi11

685 7

Pirms katras spiešanas vajag apsēsties un kārtīgi iekārtoties, tāpēc ka ir svarīgi just komfortu spiešanas laikā. Spiešanas laikā pats galvenais ir koncentrēties tikai uz spiešanu, tāpēc jānodrošina apkārt pilngs miers, lai citi blakus apstākļi neizjauktu spiešana ritmu. Ja es jūtu, ka būs cītīga spiešana es aizveru durvis. Parasti es to daru pie atvērtām durvīm, lai var dzirdēt televizoru. Ja kādam vajag vēl ko nomierinošāku, tad var droši iedegt kādu smaržīgo svecīti vai aizdedzināt vīraku, kas noņems pirmsspiešanas stresu.

Kad beidzot viss sagatavots lielajam iznācienam, ģenerālmēģinājums var sākties. Es parasti ievelku gaisu un sāku spiest. Spiežu vienmērīgi bez pātraukumiem, izjūtu procesu. Zinu, ka varu pielikt drusku lielāku spēku, bet nesteidzos, izbaudu. Ir brīži, ka spiešana ir viegla, var izspiest ar vienu spiedienu ar tādu mazu kuiļa rūcienu, bet ir ari tie grūtie, kad jāspiež ilgi un cītīgi.

Atceros vēl nesen vienu lielo spiešanu. Bija jau vēls, pat slikums bija to darīt, bet izdomāju, ka nē, tas jāizdara, kā jau katru vakaru pirms gulētiešanas. Iekārtojos sava komforta zonā un sāku. Jau pašā sākumā sapratu, ka šis sams ar ūsām pats laivā neleks, tapēc vajadzēs pacīnīties. Sāku spiest. Vienmērīgi, bet pakāpeniski palielinot spiešanas spēku, tāda, ka aritmētiska progresija. Ar aizturētu elpu spiedu, bet sams bijs spēcīgs, tas nepadevās, pretojās. Man vajadzēja pielikt papildus rezerves. Beidzot izdarot kārtīgu kuiļa rūcienu sams sāka padoties. Sunīts jau miklo purninu bija izbāzis, jau lēnām pakāpeniski līda ārā. Es uzsmaidīju un zaudēju modrību. Pietika uz puss sekundi atslābināties, ka sunīts jau purniņu bija atkal iebāzis atpakaļ. Es sadusmojos, sakopoju visas čakras un sāku spiest. Tas nāca, lēnām, bet pa solīšiem. Beidzot es jutu, ka sams ir uz āķa. Man patīk pielietot tajā tēmā makšķerēšanas terminus. Samam nebija vairs kur sprukt, viņs jau bija pie laivas malas. Atlika tik satvert viņa lielās glumās ūsas un kārtīgi paraut. Atskanēja kārtīgs kuiļa rūciens un sams bija laivā. Es pasmaidīju, beidzot man izdevās izspiest pedējo zobupastu no tūbiņas.

685 7 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

MobyDick atkal raksta! Latviešu dižgari nepazūd, viņi paņem pelnītas atpūtas! 

20 0 atbildēt
No sākuma padomāju ka tu spied kautko no pakaļas...
19 0 atbildēt
Eh, zel ka maz raksti. Pasmejos. emotion +
8 0 atbildēt
Sākumā uzķēros uz ko citu😃
6 0 atbildēt
MobyDick ir mans elks,ar nepacietibu gaidisu nakamo rakstu,kas uzlabos dienu!
4 0 atbildēt
No sākuma nesapratu, ko tu tur spied un padomāju ka tas ir kaut kāds sporta veids emotion
3 0 atbildēt

var sarunāt

2 0 atbildēt

lāāābs emotion

1 0 atbildēt

Atlika izlasīt pirmo un pēdējo teikumu, lai saprastu, ka te labi neož.

1 0 atbildēt