local-stats-pixel fb-conv-api

Kā tantiņa lika apēst zirga sūdus pārdevējam!16

819 8

Pēc nelielas prombūtnes esmu atakaļ ar kārtējo joku stāsti, lai brīvdienas labāk iesākas! emotion

Kādā jaukā, saulainā vasaras dienā pie Margaretas kundzes durvīm kāds klauvējās, viņa nevienu negaidīja ciemos, kā arī viņai nebija laika ar kādu ņemties, jo mājās bija daudz darba.

Protams, viņa aizgāja atvērt durvis, kad viņa tās atvēr viņai priekšā stāvēja jauns, izskatīgs, stalts vīrs ar lielu smaidu uz sejas, ļoti daudz matu želejas matos un putekļu sūcēju rokās.

''Labdien, kundze,'' jaunas vīrs teica,'' Mani sauc Rodžers, vai Jūs varētu man atvēlēt pāris minūtes no sava laika, lai varētu Jums demostrēt šo jauno, jaudīgo putekļu sūcēju.''

''Ej prom!'' Margaretas kundze teica.'' Man nav laika, plus man nav naudas esmu pensionāre!'' viņa lēnām sāka vērt durvis ciet.

Bet jaunais cilvēks paspēja savu kāju iespiest starp durvīm pirms Mārgaretas kundze paspēja tās aizvērt, viņš durvis pilnīgi atvēra vaļā.

''Neesat tāda īgņa!'' jaunais puisis noteica. '' Vispirms noskatieties manu demonstrāciju, tad padomājiet, varbūt tomēr kādā krūšturī varēsit atrast kādu naudu, jo šis putekļu sūcējs ir vienreizējs, Jums vairs par neko nevajadzēts uztraukties, Jūsu māja spīdēs un laistīsies! Ticiet man, ka es Jums saku kundze, Jūs neticēsiet, ko šis jaudīgais putkļu sūcējs spēj savākt no grīdas.'' To pasakot jaunais puisis izbēra pa Margaretas kundzes priekšnama grīdu zirga sūdus, viss kundzes paklājs bija klāts sūdos, grīda arī... paklāja krāstu pat vairs nevarēja pazīt.

''Ja šis jaunais, jaudīgais putekļu sūcējs neuzsūks visas, es Jums saku, pilnīgi visas zirga sūdu paliekas ,no Jūsu priekšnama grīdas un paklāja, kundze, es Jums galvoju, lieku savu galvu ķīlā, es pats šo sūdu paliekas no grīdas apēdīšu!'' Jaunais pārdevējs ar lielu pārliecību teica.

Vecā Margaretas kundze atvēra durvis vēl vairāk vaļā pakāpās uz sānu, ielaida pārdevēju iekšā mājā un teica: Es ceru, ka Jums ir sasodīti laba apetīte jaunais cilvēk, Jo šodien pie mums notiek remonta darbi un visam kvartālam noslēdza elektrību!''

Kā saka: Labu apetīti! emotion

819 8 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Biju lasījis iepriekšējo par banku tādēļ zināju, ka jāgaida kkas negaidīts, bet nu šo neiedomājosemotion

17 0 atbildēt

emotionKlasika  

12 1 atbildēt

atskanēja zvans bez elektrības?

10 2 atbildēt
Labs emotion
8 1 atbildēt

zināms, un šī laikam bija pilnā versija. esmu dzirdējis pāris teikumos. 

6 0 atbildēt

Bez komentāriem emotion 

4 0 atbildēt

Tads koomiks bija. Tu vnk vinu parvedoji par staastu. Bet principaa +

2 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
🙉🙉🙉🙉🙉
1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt