local-stats-pixel fb-conv-api

Kā no bezpajumtnieka dzīves atgriezties normālā dzīvē?49

528 17

Kā tas ir būt bomzim?
Tu visu laiku dzīvo kastē, smirdi pēc alkohola, čurām un arī pēc kakām, ēdiens jāmeklē miskastēs. Un cilvēki no Tevis izvairas, gribi mainīt savu dzīvi un atgriezties normālejā dzīvē? lasi tālāk un uzzināsi kā to izdarīt.

528 17 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

atradis par ko ņirgāties,ar 250€ Tu savā prātā vari samaksāt īri un vēl visu ko sapirkt..

33 1 atbildēt

Vai tiešām es, divreiz lasot, neieraudzīju teikumu "un tagad nomazgājies vismaz Daugavā, miskastēs vari atrast tukšas dušas želejas un šampūna pudeles, kur parasti vēl ir atlikumi. Pēc tam uzvelc savas jaunās nospertās drēbes"? emotion

Tā vietā - iesmaržojies un viss kedā.

Nedomāju, ka darbu dod tādiem, kas ož pēc piedi#$tas bērzu birztaliņas. emotion

13 0 atbildēt

Ja grib, tad arī bomzis var kļūt par hipsteru.  emotion 

12 0 atbildēt

Nebļaujiet tik dikti emotion  Cilveks vismaz centas kadam palidzet , ka maceja un ka vareja emotion

13 1 atbildēt

Labs raksts, bet potenciālais bomzis diezin vai to izlasīs!

9 0 atbildēt

Nedod Dievs kādam šādā situācijā nonākt! emotion Autors pēc savas pieredzes dalās?  emotion 

4 0 atbildēt

Atbilde uz tavu jautājumu virsrakstā - nomainīt vecās spuldzītes saeimā...

3 0 atbildēt
Vou vou vou, stdents atradies. Uzreiz ir skaidrs, ka neizlasiji rakstu līdz beigām, kur teikts, ka viss šitas raksts ir joks un jāuztver ar humoru, un tapēc is kategorijā "Joki" kur likt šādus rakstusemotion
4 1 atbildēt

Ganjau kkad nākotnē noderēs. emotion

2 0 atbildēt

Vajag sakrāt kādus 20 - 40 euro ubagojot, tad piektdienas vakarā doties uz Feniksu spēlēt sizzling ar 2.50 euro likmi. Ja vinnēsi, vācies prom un gaidi svētdienu, tad dodies uz Olimpic Jacpot vakaru, ja vinnēsi ahu*eķ pi**e*. Nokārto dokumentus, RDA pa 10 euro var pilnu komplektu  apģerbu nopirkt. Tad sekos pagaidu vienistabas meklēšana, ja tas izdosies, tad ar steigu darba meklējums, par minimālo algu arī sākotnēji z*s.

3 1 atbildēt
Izdevīgāk būtu cietumā....
1 0 atbildēt

LABS joks! emotion 

1 0 atbildēt
Izdevīgāk būtu cietumā....
1 0 atbildēt

Idiotisms pilnīgs tavs raksts, var redzēt, ka dzīvo komforta burbulī un nav nemazākās apjēgas par reālo pasauli. Lielākā daļa bezpajumtnieku ir cilvēki ar garīgās attīstības traucējumiem, šizofrēnijām, depresiju. Viņiem visbiežāk nav neviena tuvākā vai drauga un tie ir cilvēki kuri nespēj dzīvot un parūpēties vieni paši par sevi. Šie cilvēki nespēj sevi pierunāt aiziet pie psihiatra un saņemt savu antidepresantu kokteili, jo vizīte izmaksā pie 40 eur + vēl zāles tik pat. Tāpēc izvēlas alkoholu, narkotikas, azartspēles, lai sniegtu sev mieru no pašu psihes uz kādu mazu brītiņu. Protams, ka īsā laikā nonāk lielā atkarībā un postā, jo paši nespēj izkļūt ārā vairāk. Iekrājas rēķini, pazūd draugi/dzīvesbiedri, pazūd darbs, pazūd dzīvoklis/māja, pazūd dzīves griba un vēlme veidot attiecības ar cilvēkiem,pazūd vēlme no rīta celties un labi izskatīties, līdz brīdim, kad riebjas uz sevi spogulī paskatīties. Līdz brīdim, ka cilvēkam liekas, ka viņš ir zaudējis pilnīgi visu un neko vairs neatgūs, tad arī paliek pilnīgi vienalga kur gulēt, ko ēst, kā smaržot un kā izskatīties, ir viena vēlme - NOMIRT, bet pašam cilvēkam tādu soli pieņemt arī nav spēka, tapēc izlīdzējas ar alkoholu un cer, ka viegli nomirs no tā, bet tas nenotiek un alkohols vēl vairāk traumē smadzenes, tāpēc ari notiek antisociālas darbības.  Bezpajumtnieki ir cilvēki kuriem ir nepieciešamas spēcīgas zāles un seansi pie psihiatra, bet tas viss ir sadārdzināts un to var atļauties tikai "izredzētie", bezpajumtnieks ir šī slimā kapitālisma monetārās sistēmas blakusprodukts un katrs no jums dzīvē riskē par tādu kļūt vairāk vai mazāk.

1 0 atbildēt
rolltonos*
0 0 atbildēt

kādam cirvim jābūt lai pa 250 eur algu domātu tv nopirkt emotion

0 0 atbildēt
Laikam pats esi bomzis ka tā runā emotion
0 0 atbildēt
Valdības ir bomži, kad nomirst.
0 0 atbildēt

IEMĀCIES TAČ RAKSTĪT  emotion 

0 0 atbildēt

Cik dzirdēts, tad tādas lietas kā nomazgāties (un varbūt pat izmazgāt drēbes utml.) un noskūties pie mums bomāri var samērā mierīgi izdarīt nakts patversmē, tā ka smirdēt pēc čurām un kakām nav obligāti.

Es pieņemu, ka ir arī samērā reāli pa dienu strādāt (a mazkvalificētos darbus par minimālo algu dabūt Latvijā šobrīd nav problēma!), bet pa nakti dzīvot tajā pašā patversmē. Nekas kruts, bet pietiekoši reāls atspēriena punkts, lai izrautos no bomzācijas vides.

0 0 atbildēt