local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izdzīvot Rīgas sabiedriskajā transportā34

392 1

Desmit padomi, kas noderēs gan pilsētas viesiem, gan veterāniem!

392 1 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://feniksfun
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

"Vislabākie" ir tantuki, kuriem obligāti jābrauc uz tirgu ir tieši tajā laikā, kad visi no rīta brauc uz darbu un uz skolu.

40 0 atbildēt

Nu, tantuki ir ļoti interesanti cilvēki.. opīši tādi parasti džentlmeņi, palaiž apsēsties, parunājas, parasti ļoti interesanti (labā nozīmē) pārvēršas braucieni, iekšā kāpj tantuks, kurš līdz autobusam ir visai braši atskrējis, bet te pēkšņi iekāpjot autobusā tik vārīgs paliek.. nu tik ļoti, ka vai mirs. un te pēkšņi ierauga brīvu vietu, kur apsēsties, un te pēkšņi iemauc ar elkoni tev pa ribām, lai pavācie smalā un tikpat braši aizskrien uz brīvo vietu. Tik bieži redzēti.. Tad, kad palaid apsēsties, kaut ko nomurkšķ, jo gribēja sēdēt pie loga, nevis tev blakus.

27 0 atbildēt

Padoms cilvēkiem, kuri negrib laist omītes apsēsties: sēžat iekšā, ja blakus vieta būs brīva tad viņas vienkārši tur apsēdīsies, neviens jau neprasīs laist no iekšas emotion

10 0 atbildēt

Viena no zelta pamācībā - ja nevēlies, lai Tevi traucē kunkstoša un stenoša krievene un pieprasa, ka viņas bezmaksas braucienam pienākas sēdvieta, atšķirībā no Tava maksas brauciena, tad izliecies, ka saldi čuči vai arī iebāz ausīs tos sasodītos basu puļķus un cītīgi vēro pa logu ārā notiekošo.

6 1 atbildēt

Es vecajiem krabjiem lielākoties dodu sēdēt,lai jau sēž kas ta man.Bet nesaprotu,kas viņiem no rīta ap plkst. 7 darāms tik agri,ka tādos kvantumos braukā..lai brauc 9-10 tajā laikā uz savu tirgu,kad ir tukšāks nevis kopā ar studentiem.Principā es tos vecos aizkaitinātos babukus saprotu,viņiem arī ir piegriezusies visa šī satiksmes sistēma,kā pārējiem,tādēļ arī šķīstot siekalām ārdās pa sabiedriskajiem..

4 0 atbildēt

Galvenais neiekrist uz veco tantiņu viltībām

3 0 atbildēt

Nav nekā pretīgāka par mikriņiem pirms astoņiem un pēc pieciem, autobuss salīdzinājumā ar to šķiet pat ļoti patīkams pārvietošanās līdzeklis.

3 0 atbildēt

Rakst uzrakstīts diezgan maigā tekstā! emotion kas attiecas uz tantiņām...emotion Tava vieta jau reāli ir nozondēta pirms autobus apstājas un vienalga tu tajā jau sēdi vai nē un vienalga ka autobusā ir vel 30 vietas brīvas ...."esmu veca, kur gribu tur sēžu" "Tu jauns un tev jastav kājās" emotion 

2 0 atbildēt

Ir bijis tā ka tantuki nezkapēc grib paturēt tavu skolas somu un vēl dod random ābolus, pat nepieskāros vēl noindēs no vecuma dvesmas

1 0 atbildēt

Gedavs4ina!!!emotion

0 0 atbildēt

8. Papriekšu aizvērt logu un nosmacēt tos, kuriem nav ko elpot. Pēc tam atvērt un nosaldēt tos, kuriem salst.

4. Rezultātā varēs sēdēt pie loga un nesatraukties, ka  jaspraucas kādam garām!

0 0 atbildēt

37 autiņš no rīta ir dievišķīgs, kūstu jau iedomājoties vien emotion

0 0 atbildēt

emotion tādi jau ir tie tantuki 

0 0 atbildēt

Es savā autobusā kur braucu pazīstu dažas pasažieres kuras ātrāk kāpj ārā un dodos pie viņām. Tad man kādus 40% no brauciena sanāk pasēdēt. Un šodien viņas man jautāja ''Vai Tu mīli mūs, ka ej pie mums''. Es viņām atbildēju, ka tā es varu apsēsties. Nav ne vainas, draudzīgas.

Agrāk mēģināju braukt dažas pieturas atpakaļ - nav jēgas.

0 0 atbildēt
Lai vai kā es vienmēr esmu pie durvīm stāvu kājās jo es esmu atsēdējies skolā un mājās. Man patīk tur stāvēt līdz kāds aizrāda ka stāv pie durvīm un netiek garām tādā situācijā man vienkārši gribas pateikt ja tu nerītu tik daudz kūciņas tad tu arī tiktu man garām. Bet žēl ka es to nemāku pateikt krieviski jo pārsvarā tie ir krievu tautības sievietes.
0 0 atbildēt

Nu jā, transportos vienmēr ir traka braukšana, bieži vien nākas iekāpt pilnā transportā, ja sanāk es paskatos apkārt, un, protams, ko es pārsvarā redzu?

Vecos tantukus.emotion

0 0 atbildēt
Ģēnijs
0 0 atbildēt

Reti braucu sabiedriskajā transportā, bet tajās  retajās  reizes  domāju, ka jauniešiem sēdvietas visvairāk vajadzīgas, jo vecumdienās tāpat neviens vairs nepiedāvās. emotion

0 0 atbildēt

11. pēc brauciena sabiedriskajā obligāti mājas jāpaņem 50g šņabis, lai izkož visus baciļus, ko tur saķēra.

0 0 atbildēt
Paldies!No manis trekns +
0 0 atbildēt