local-stats-pixel fb-conv-api

Iedod roku - pazīlēšu!5

Ja Tev patīk sarkasms, ļauni joki un dīvaina valoda, tad pamēģini izlasīt šo pagaro stāstu iz dzīves.

Kāds draugs ieteica, lai izvelku no datora dzīlēm kādu no saviem sen sarakstītajiem piedzīvojumiem sabiedriskajā transportā un dzīvē vispār. Šis ir viens no tiem. Tiesa, jau 2 gadus vecs. Ja patiks - izkašņāšu vēl kādu. Tad nu - lasiet un šausminieties!

P.S. Mans pirmais raksts manā pagaidām īsajā spoka dzīvē. Bet tas nenozīmē, ka ir jābūt saudzīgiem ar kritiku. Tieši otrādāk - es to mīlu.

Kārtējais cēliens no operas iz dzīves "Dzērāju balets autobusā". Šī daļa izcelsies ar vēl nepieredzētām izjūtām un savdabīgu scenāriju, kā arī ar bagātīgu slāni neliterāru vārdu.

Sākšu ar pašu nebūtiskāko. Dēļ sniegputeņa un avārijas uz tilta no Rīgas autobuss izbrauca pa stundu! Līdz ar to ieradās Ventspilī 22:24, jeb pusstundu vēlāk nekā paredzēts. Līdz ar to nepaspēju ieiet tuvējā RIMI un nācās braukt līdz augstskolai, kur vēl TOPS ir līdz 23:00 vaļā. Bet tas būtu štrunts - lieki 60 santīmi iztērēti.

Ķersimies mūsu šīsdienas dzērājam (un dzērājai) pie ragiem. Jau kāpjot iekšā autobusā, pamanīju priekšējā rindā sēžam kādu būtni, kas izskatījās pēc nodzērušās Pepijas Garzeķes. Viņas skatiens manī izraisīja vēlmi ieņemt vietu pēc iespējas tālāk. Apsēdos tā ap autobusa vidu. Priekšējā beņķī iezvēlās pieklājīga paskata onka. Arī aizmugurē apsēdās miermīlīgi ļautiņi. Pa labi ir durvis. Tas priecē! Izbraucām no autoostas, kur kārtējo reizi varēja patīksmināties par jaunajiem tablo, kuri kārtējo reizi nefunkcionē (uzkārušies maitas atkal!).

Kad nu bija no Rīgas izbraukts, tad izvilku savu Dampfmašīni (aka kompi) un nolēmu noskatīties kādu filmu aiz gara laika. Autobuss, par spīti tam, ka kavē, PROTAMS, piestāja "Laipās". Nu neko. Atnāk atpakaļ pieklājīgā izskata onka. Jau pamanīju ko nelāgu - zem praķa šam bija 7% apene [tiem kas nezina - alus "Apinītis"] ciskā [tiem kas nezina - 2L brūnā plastmasas butele] un kaut ko čipsveidīgu. Apakšžoklis izmisumā atkārās uz izkrita ārā pa durvīm... BET ar to vēl nepietika. Pēkšņi nez no kurienes viņam blakus ieblaukšķēja tā piedzēruša paskata Pepija treniņtērpā. Zaļā... Ar baltām strīpām.... Laikam jau urlu māte (pēc analoģijas ar bišu māti).

Mirkli lūrēju kā auns uz jauniem vārtiem. Autobuss sāka braukt. Es joprojām pilnīgā nesaprašanā. Un tad šie maģiskie vārdi - дай мнье руку, йа кьебе пахадайу! Un sāka bērt visādus pareģojumus un pesteļus. Ticiet man, pat Vanga, Sfinks, Zilā kalna Marta un pats Nostradamus šī izdzimuma priekšā liekās kā sūds uz Dieva vaiga! Pareģoja onkulim pat 200 gadus uz priekšu. Krievu valodā ar ukraiņu akcentu... Die's dod viņam tos 200 gadus arī nodzīvot! emotion

"Un tad nu mums par to ir jāiedzer!" AAaaaaaaaaaaaaaa! Slikti sametās uzreiz, kad sajutu to smakoni. Es mīlu labu alu un tāpēc man radās jautājums - ar kādām tiesībām uz tās draņķības tiek rakstīts "Alus"??? Nevarēju paciest, jo kombinācijā ar to nākamības radījumu, tā žļurga smirdēja pēc paviāna tūpļa. emotion Pārvilku pāri degunam T-kreklu un centos iedziļināties datora ekrānā. Uzgriezu skaņu uz visskaļāko (austiņās, protams), bet es to kristāla bumbu ar šņabja pildījumu dzirdēju tik un tā. Es domāju, ka arī aiz autobusa braucošajās automašīnās to dzirdēja.

Visi noteikti ir redzējuši to video, kur krievu vecenīte (vai arī vecītis - domas dalās) ar dīvainu galvas segu sēž uz soliņa, visus pamatīgi nolamā un cenšas sev aizbāzt muti ar šmakovkas [samogonka] palīdzību. Man šķiet, ka tā bija mūsu galvenā operas primadonna.

Otrais cēliens. Pirms Ugāles sākās otras rokas zīlēšana. Es tagad zinu visas viņas Anželas un Vasjkas, kuri tur ko nu katrais darījuši un beigās nodzērušies. Tas āriešu, čigānu un lēta šņabja krustojums centās tam, nu jau dzērājonkam, ieskaidrot, ka viņa jau nav nodzērusies. Te nu man paspruka ļauns smiekls. Un tajā pašā mirklī, visai pasaulei un it sevišķi manai garīgajai veselībai par spīti, beidzās akumulators. Nav vairs ko skatīties un gribot negribot, skatiens jāvērš uz to pritonu. Pēc tam gan izdomāju alternatīvu un aizbāzu galvu aiz aizkara.

Pārventā izrādījās, ka viņai ir arī knēvelis, kurš sēdēja visu laiku tur pat priekšējā beņķī. Tas pienāca un kaut ko murmuļoja romu mēlē. Abi divi sāka skraidīt no viena gala uz otru kā izdirstas jāņogas. A šoferis gaida, kad nu šis kāps ārā. Izrādās, ka arī cigaretes tam pundurkāmim nav. Neko darīt - nozūmēja dzērājonkam. Pati harpija brauca tālāk, šmakstinādama savas nopampušās lūpas ap pudeli, tādējādi cenzdamās izsūkt no tās vēl pēdējo pilīti vircas. Aiz dusmām un pretīguma man pat košļene mutē izšķīda.

No autobusa Ventspilī izlidoju pirmais. Kā saka - jo tālāk no grēka, jo labāk... Tad nu es iedams mājās domāju, kā gan tā vecā garnele apvārdoja to onku. Viņš noteikti no rīta pamodīsies istabā, kur nekā vairs nebūs un sapratīs, ka viņu apciemojis PATS sātans brunčos trenuškās. Vēl būs mežonīgs pohmelis un sajūta, ka ir uzlikta stulba acs (дурной глас). Ļaunāka scenārija gadījumā pēc kāda laika viņam atklās HIV, AIDS, sifilisu un pārējos "labumus". Tā kā - ļautiņi - esiet manīgi un turieties no tādiem izdzimumiem (varenajām zīlniecēm) pa gabalu!

Tā nu šim cēlienam ir pienācis gals. Ceram, ka guvāt vērtīgas atziņas. Uz nākamo cēlienu pēc trešā zvana zālē joprojām ielaidīsim.

140 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

ka atu zini, kaa smird paviaana tuuplis? :D

3 0 atbildēt

Biagi labs! Ne visiem šo saprast! Gaidīšu vēl! emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

Pamēģini aiziet dirst.

1 8 atbildēt