local-stats-pixel fb-conv-api

Hakera dienene.1

87 1

Pirmdiena.
Aizbraucu pie vecmammas ciemos uz laukiem. Paņēmu līdzi portatīvo. Laukos ir vecmamma un 4 provaideri. Garlaicīgi.

Otrdiena.
Salauzu pirmo provaideri. Admins - lameris. Pastāstīju par to vietējam kiberpankam. Pljutors sāka cienīt. Atnesa aliņu. Uzdāvinājumu viņam kādas 10 paroles. Garlaicīgi.

Trešdiena.
Provaiderim izrādījās baigā aizsardzības sistēma. Pljutoru noķēra. Viņš atkodās un nodeva. Izsauca uz policijas pārvaldi. Maitas. Tika trīs poliči visā ciematā. Palūdza nehakot. Apsolīju. Garlaicīgi.

Ceturtdiena.
Uzlauzu otro provaideri. Admins - lētais. Izstāstīju par to vietējā čatā userim ar niku Anniņa. Sāka cienīt. Apsolīja atnākt un par drosmi nobučot uz vaiga. Uzdāvināju kādas 10 paroles. Garlaicīgi.

Piektdiena.
Atnāca. Laikam Anniņa. Caur actiņu redzēju tikai kādu trešdaļu sejas. Pietika. Baidījos, ka izsitīs durvis un nobučos vienalga kur. Zvanīju uz policijas pārvaldi. Prasīju pēc palīdzības. Atbrauca, atdzenāja no durvīm Anniņu. Visu izstāstīja. Palūdza vairs nehakot. Apsolīju. Garlaicīgi.

Sestdiena.
Salauzu trešo provaideri. Admins - lameris. Uzrakstīju par to useriem. Iecienīja. Provaidera mājaslapā ievietoju visas paroles. Izsauca uz policijas pārvaldi. Kā viņi uzzināja? Es taču apslēpu savu IP!!! Noliedzu savu vainu. Tie nepiekrita un ielika izolatorā. Analizēju šo telpu. Nav kompja, pārējais līdzīgs. Blakus divi useri. Runā nesaprotamā žargonā. Nezina, kas ir atpakaļejoša konekcija. Pateicu viņiem, ka esmu admins. Iecienīja. Novietoja mani pie sistēmas ierīces, sauktas par "at-eja". Visu nakti nevarēju iemigt dēļ smakas un intereses. No rīta nejauši atklāju caurumu un salauzu.
Pēc divām dienām attapos slimnīcā.

Pēdējā atvaļinājuma diena.
Lidostā, gaidot lidmašīnu, pieslēdzos pēdējam provaiderim un uzlauzu to. Admins - smilškastnieks. Visu nodzēsu. Atstāju tik divus failus "Admins lamers" un "Dievs bija te". Garlaicīgi. Jūtos vientuļš un zaudējis ticību cilvēkiem.

87 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

emotion

1 1 atbildēt