local-stats-pixel fb-conv-api

Full house un spalvainas krūtis38

1055 60

Kādu vakaru, kad tika tusēts pa klubiem un tika baudīta dzīve, pie bāra letes tika pamanītas divas skaistas dvīņu māsas, brunetes ar žilbinošu smaidu un ar kuplām krūtīm, kā tikko izkāpušas no FHM vāka, ka prasījās uzlikt uz viņas krūtīm savas rokas. Neko darīt, esmu klāt un jau uzsākta saruna. Vārds pa vārdam un jau visi saprotamies lieliski, jau tiek ar aliņu rokās organizēta numuru apmaiņa, kas tiek arī veiksmīgi noslēgta ar saskandināšanu.

Laikam ejot un rīta gaismai jau austot, klubs jau taisās ciet, bet mums nemaz nebija pa prātam beigt šo lieliski pavadīto vakaru, tāpēc māsas piedāvāja braukt pie viņām, iedzert, kaut kādu dārgo viskiju, ko saņēmušas uz dzimšanas dienu. Sacīts darīts man nav divreiz, ko tādu jāpiedāvā no meiteņu puses. Pēc piecpadsmit minūšu brauciena ar taksi esam klāt vēl kluba atmosfēras iedvesmoti tā steidzamies, ka taksistam gandrīz tika aizmirsts samaksāt.

Dzīvoklī dzerot viskiju, kas patiešām bija savas cenas atbilstoši garšīgs, meitenes izdomāja uzspēlēt pokeru uz izģērbšanos. Tā esot viņu mīļākā ballīšu spēle, bet es neko vēl labāku šajā situācija nevarēju iedomāties ar seksīgām meitenēm uzspēlēt un sacīju: „Lai notiek”. Spēles noteikumi pavisam vienkārši, stiprākās kombinācijas īpašniekam jāizvēlas, kuram jānovelk kāds drēbes gabals. Partija pēc partijas, drēbēm kļūstot ar vien mazāk, kad beidzot viena māsa vilka nost jau savu topiņu, paliekot tikai vien stringos un krūšturī. Esot var teikt viens pret divām seksīgām meitenēm, es biju palicis apakšbiksēs un kājā bija viena zeķe. Bet doma bija tik nākamo partiju uzvarēt un likt vilkt tik to krūšturi. Izdalot kārtis rokās man iedalījās QQ, likās kā liktenis divas kuces rokās un divas pretī. Smaidam uz turoties sejas es gaidīju, kad izdalīs flopu. Flops lielisks KKQ, full house. Jutu, ka uzvara ir mana neatkarīgi no abām nākamām kārtīm. „Jess”, pielekdams kājās un nomezdams kārtis uz galda es nobļāvu. „Velc tik nost to savu krūšturi”, smaidot es noteicu. Un lūk, šis gaidītais brīdis beidzot ir klāt. Viņas māsa lēnām atpogāja viņai krūšturi, ko lēnām ar graciozām kustībām viņa noslidināja nost no krūtīm. Manas acis izbolījās, jo pirmo reizi es redzēju sievieti ar spalvainām krūtīm. Es klusībā noteicu: „WTF”. Tad domās ierausās domas, kas tad viņām tur pa kušķi apakšā ir, savācu ātri drēbes un izskrēju ārā no dzīvokļa. Paģezdā velkot bikses tik atkāroju, „Ar full house mērkaķi vinnēju”.

1055 60 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Bet līdz tam tak viņa tev likās smuka???? Nu meitene nebija īsti formā. A ja viņai būtu viss ok, bet velkot bikses nost tev apenes nebūtu pirmā svaiguma, vai paduses sasvīdušas??? Un viņa laistos tāpat prom kā tu? Diezkas nav vai ne?

144 6 atbildēt

acīmredzot, Tu nebiji piedzēries.. :D

87 0 atbildēt

fake

59 5 atbildēt

tik rēcīgs stāsts! pokers ar orungutānu emotion

labāk pastaigā vēl pa klubiem un uzraksti vēl kādu stāstu.

47 2 atbildēt

Sapņot nav slikti, bet pārāk daudz arī nav labi. :)

30 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Un tad pamodies no šī murga!

30 3 atbildēt

Cik  jauka pasaka.

Nu taads super macho, dviines sakardinaajis.Kaa tad :D

16 0 atbildēt

 „Ar full house mērkaķi vinnēju” emotion

14 0 atbildēt

idiots.

16 2 atbildēt

Muļķis, būtu izpotējis viņas abas!

11 0 atbildēt

vainu tavi man boobs bija tik lieli ka aizsedza viņas kruutis un tew likaas ka taas ir viņas ? 

10 0 atbildēt

nabags mērkaķi dabūja

9 0 atbildēt

nu es čota neticu, ka tu apenēs un ar vienu zeķi kājā paķēri mantas un šāvies ārā pa durvīm. emotion

9 0 atbildēt

tu esi losis!!! emotion

ja tev viņa liktos smuka un jums kkas sanāktu viņa tak tās krūtis apskūtu!!! emotion

7 0 atbildēt

nu, vecīt...

6 0 atbildēt

Uzreiz, stāsts par divām seksīgām dvīnēm, kuras tevi grib abas kopā. Ar to jaw ir pateikts pietiekami, jo iedomājies, cik slimām viņām abām jābūt, lai gribētu seksu vienai ar otru, viņas taču ir māsas...

6 0 atbildēt

Tas bija viņu triks, lai ar tādu mērkaķi nenodarbotos ar TO. SIMPLE!

3 0 atbildēt

facepalm...

3 0 atbildēt

 

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

emotion--->emotion---->emotion --->emotion  

4 1 atbildēt

ahahahahaha Ar full house mērkaķi vinnēju emotion Autor, tikai intereses pēc vai var nosaukt dvīņu māsu vārdus? Nuuuu pasaule ir maza,bet ceru,ka ne tik maza.....ja ne vardus,tad vismaz pilsetu,kur pasakums notika?

3 0 atbildēt