local-stats-pixel fb-conv-api

FML - 1. daļa9

182 4

Januni FML no cilvēkiem, kuriem šai dzīvē neveicas. Novēlam viņiem veiksmi un sākam lasīt.

Ja tev patika šis raksts tad noteikti neaizmirsti atstā plusiņu emotion un paziņot, vai vēlies redzēt vēl šādus takstus.

Šodien mans draugs mani bildināja. Es biju gatava zvanīt saviem vecākiem lai paziņotu jaunumus, bet viņi man pazvanīja pirmie un paziņoja, ka šķiras.

Šodien mani kāds sagrāba un romantiski noskūlpstīja ar cilvēkiem pārpildītā karnevālā. Diemžēl tas nebija mans vīrs, bet gan kaut kāds svešinieks. Viņš to izdarija mana vīra un bērna acu priekšā. Tagad mans vīrs ar mani nerunā un netic, ka es to cilvēku nepazinu un mana meita sauc mani par krāpnieci.

Šodien mans paziņa ielika bildi Facebook ar pasākumu, kuru viņi vakar man teica, ka atcēla. Tur bija visi mani draugi.

Šodien es mācīju savai draudzenei runāt mandarīnu valodā. Pēc viņas pirmajiem vārdiem viņa paņēma telefonu un ielika Facebook : Es runāju Čing Čong :D:D

Šodien, kamēr es griezu sarkanos čilli piparus, es netīšām paberzēju acis. Es šobrīd jūtos tā, it kā sātans būtu iedirsis man elles ugunis tieši labajā acī.

Strādājot atrās ēdināsānas restorānā, pie manis pienāca klients un pajautāja: “Cik vistas nagetu ir sešu vistas nagetu pakā? “

Dažas nedēļas pēc tam, kad es ievācos pie mana drauga, es aizņēmos viņa telefonu lai kaut ko ieguglētu, jo mans telefons bija izlādējies. Viņa nesenā meklēšanas vēsture bija “Kā nogalināt kaķus”, “Nogalināt kaķi ātri”, “Kaķis + inde” u.t.t. Man likās, ka viņam nebija iebildumu pret manu kaķi, kad es ievācos.

Šodien, 19 gadu vecumā es pirmo reizi ieraudzīju kailu meiteni, precīzāk, manu māsu.

Mana māsa atrada manu dienasgrāmatu. Pirmajā lapaspusē bija rakstīts par to kā es pirmo reizi skuvu savu pēcpusi.

Mans terapists man lika uzrakstīt savus plānus 5 gadus uz priekšu. Pēc ļoti ilgas un smagas domāšanas, viss ko es varēju uzrakstīt bija dabūt draudzeni un sasniegt Legendary Eagle ranku CS:GO. Un par to pirmo es vēl neesmu pārliecināts.

Kad dabūju jaunu draudzeni un iepazīstināju viņu ar savu mammu, nākamajā dienā mana mamma bija nogriezusi un nokrāsojusi savus matus tieši tādus pašus kā manai draudzenei.

182 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Raksts pats par sevi labs, tikai bildes- kur ir bildes. emotion Neapvainojies, tie palagi atbaida. emotion
13 0 atbildēt

Man patīk, tikai pie katra stāstiņa vajadzēja savu bildi vai arī stāstiņu uzrakstīt bildē (tā kā Viļa Slīkoņa dzejā).

8 0 atbildēt
Formaats Huina, vajag bildee.
4 1 atbildēt
Labs rakts Annij!Tikai bildes uun pareizrakstība😉👈
3 0 atbildēt
Therapist- terapists(?) - terapeits
2 0 atbildēt
Da nah tos kas ir zem mana komentāra, labs raksts emotion
1 0 atbildēt

Visi redzēti ._. -_-

0 2 atbildēt