local-stats-pixel fb-conv-api

FML #1 It's just BUSTED!2

Sveiki spocini!

Izleemu ka uztaisiisu rakstu par iemiilotajiem FML jeb Fuck My Life! Piedodiet bet nevaru uzlikt miikstinaajumziimes tapeec ceru ka sapratiisiet! Sis ir mans pirmais raksts!

1. Esmu restoraanaa ar jauku meiteni, seezam seezam runaajamies un peeksni man zvana! Velku telefonu aaraa no kabatas un kaa skatos kas zvana telefons izsliideeja no rokas un aizldoja uz vinas pusi tiesi uz galda tajaa vietaa kur vina skataas un tur zvana Prostituuta#1! Vina to izlasijusi aizskreeja prom ar asaraam aciis, bet to meiteni esmu ielicis kaa Prostituuta#1 tapeec ka biju galiigaa paalii un baaraa runaaju ar daudz meiteneem un laikam viena iedeva nummuru! FML!

2. Koledzaa ir atstumta meitene kuru visulaiku apsmej! Man ar vinu izveidojusaas lieliskas attieciibas! Nonaacaam liidz miilestiibai, tad kaadu dienu man telefonam paari paarbrauca traktors un telefons pa galam! Izraadaas SIM karte arii beigta! Gaaju nemt jaunu, visu nokaartojis devos maajaas un gribeeju aizrakstiit vinai SMS ka man jauns nummurs! Kaa par nelaimi puisim kurs visvairaak apsmej vinu ir liidziigs telefona nummurs manai draudzenei un kaa par nelaimi atskiraas tikai pa vienu ciparu! Nosuutu SMs kas skan saadi ''Cau miilaa!Te tavs daargums, man jauns nummurs un tev tas jaazin! Ceru sodien atnaaksi pie manis!''Peec 5 min sanemu SMS kas skan saadi!''Hah domaaju esi normaals calis bet esi perdelis kaa tava draudzene miilumin!'' Paaris reizes esmu dabujis pamatiigi pa muti no vina tapeec labaak neko nedariisu! FML!

3. Ar jauno draudzeni aizbraucu pie mammas kas par mani ruupeejusies loti loti daudz! Paseezam, parunaajamies un es netiisaam palaizu gaaziiti bet labi ka neviens nedzirdeeja! Peec 15 sekundeem mamma saka ''Deels, kaunies taadu purkskiiti palaist! Naac nomainiisim biksinas!'' Un draudzene veel taa noreecaas ka manas attieciibas ar vinu paartruuka momentaali! FML!

Piedodiet ka nav smiekliigas bet tas tikai iesaakums!Arii maz bet buus veel!Paldies vismaz ka izlasijaat!

52 8 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Labi FML, tik žēl ka tik maz.

2 0 atbildēt

Man dators neatbalsta Latviesu valodu tpee nevaru salikt garumziimes 

0 0 atbildēt