local-stats-pixel fb-conv-api

Es gribētu kaut man atkal būtu 8!3

Stāsts par vīru, kurš pārprata savu jauko sievu! + vīram, ka vispār ieklausījās savā daiļavā! :) emotion

Vīrs sēdēja uz gultas malas un skatījās kā viņa sieva taisās spogulī. Par cik viņas dzimšanas diena nebija vairs aiz kalniem, viņš viņai jautāja, ko viņa vēlas saņemt šajā svarīgajā dienā?!

"Es gribētu kaut man atkal būtu astoņi!!!" viņa atbildēja un turpināta skatīties spoguli.

Sievas dzimšanas dienas rīta vīrs piecēlās laicīgi un sagatavoja viņai milzīgu bļodu ar brokastu pārslām, un tad viņu aizveda uz izklaides parku "7 Karogi". Tā tik bija dieniņa. Viņš viņu aizveda un izvizināja ar pilnīgi visiem braucamajiem!!! Viņi apmeklēja pilnīgi visas iespējamākās atrakcijas kādas šeit bija.

Piecas stundas vēlāk viņi iznāca no para pārguruši, galva vēl jo projām bija tukša un griezās, taču abi bija izcilā noskaņojumā! Tad viņš viņu aizveda uz Makdonaldu! Viņš viņai pasūtīja Happy Meals ar lielo Frī kartupeļu porciju un lielo šokolādes saldējuma kokteili.

Tagad bija laiks filmai! Liels trauks ar popkornu, smūtijs, viņas mīļākās šokolādes končas M&Ms. Ks par pasakainu piedzīvojumiem bagātu dienu!!!

Beidzot abi iestreipuļoja mājās pārguruši un abi vienkārši ievēlās gultā. Viņš apvēlās gultā otrādi tuvāk sievai un ar mīlošām acīm vērās viņā un jautāja: Nu, mīļā vai bija forši atkal būt astoņus gadus vecai!"

Viņa atvēra acis un viņas sejas izteiksme pēkšņi mainījās

"Es domāju manu kleitas izmēru nevis vecumu tu idiot!!"

Stāsta morāle: Neizaudziet pārāk ātri un nedomājies ka jūs ar draugiem runājās par vienu un to pašu paprasiet divreiz! Kā īsti latvieši saka: septiņas reizes nomēri vienu reizi nogriez!

Lai jauka nedēļas nogale un vieglu sesiju visiem studentiem!!! Veiksmi!!!

Peace!

Gribi vēl pasmietes : http://spoki.tvnet.lv/tribine/Randinu-FAIL/738958

71 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Jāiemācās runāt:

Es gribētu, lai man būtu astotais izmērs.

Es gribētu, lai man būtu astoņi gadi.  Tad sanāk es gribētu, lai man būtu astoņi izmērs.(Kaut kā loģiski neskan).

1 0 atbildēt

Tava raksta bija stila kludas best es dosuemotion

0 0 atbildēt
Es viņas vietā pasmaiditu vīram un pateiktos par labo dienu. Nevar taču cilvēks lasīt citu domas. Un turklāt viņš viņai uzrīkoja brīnišķīgu dzimšanas dienu. Šausmas, kas par raganu!!!
0 0 atbildēt