local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvains rekords.1

30 1

53 gadus vecss brits Gerijs Kreigs tika Pasaules Ginesa grāmatā, ar bezjēdzīgu un neparastu rekordu - Viņš uzvilka uz sevis 302 apakšbiksītes. To viņš veica uz skatuves, kur viņu atbalstīja tukstoši viņa fanāti un viņa trīs bērni kopā ar sievu.
Gerijs jau iepriekš ir bijis šī rekorda īpašnieks,bet pirmais viņa rekords bija tikai 211 apakšbiksīšu.Toties atradās sieviete,vārdā Janine Keblish kura pārspēja viņa rekordu un uzvilka 256 apakšbiksītes.Tas arī bija Gerija mudinājums uz jauno rekordu to arī viņš panāca ar savu jauno rekordu 302 apakšbisītes - kuru kopējais svars ir vienāds ar 25kg.(iedomājos cik viņam bija grūti tos dabūt nost )

30 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

53 gadus vecss brits Gerijs Kreigs tika Pasaules Ginesa grāmatā, ar bezjēdzīgu un neparastu rekordu - Viņš uzvilka uz sevis 302 apakšbiksītes. To viņš veica uz skatuves, kur viņu atbalstīja tukstoši viņa fanāti un viņa trīs bērni kopā ar sievu. Gerijs jau iepriekš ir bijis šī rekorda īpašnieks,bet pirmais viņa rekords bija tikai 211 apakšbiksīšu.Toties atradās sieviete,vārdā Janine Keblish kura pārspēja viņa rekordu un uzvilka 256 apakšbiksītes.Tas arī bija Gerija mudinājums uz jauno rekordu to arī viņš panāca ar savu jauno rekordu 302 apakšbisītes - kuru kopējais svars ir vienāds ar 25kg.(iedomājos cik viņam bija grūti tos dabūt nost )

Un tas bija viss, ko varēji atrast? emotion

0 0 atbildēt