local-stats-pixel fb-conv-api

Daži joki 51

48 0

Jauku un smaidīgu jums atlikušo dienu!

Skaidrojošā vārdnīca: sieviete ir vāja, neaizsargāta būtne, no kuras nekādi nevar tikt vaļā.

***

Prezidents seko kārtībai valstī. Nekārtība vienkārši viņam neinteresē.

***

Alkoholiķis ir vienkārši apbrīnojams subjekts, jo tikai viņš vienīgais šajā sabiedrībā skaidri zina, ko viņš patiešām vēlās un kas viņam vajadzīgs.

***

-Manuprāt, tās ir īstākās muļķības, ka kastrēti kaķi dzīvo ilgāk par nekastrētajiem.

-Kāpēc tev tā liekas?

-Nu, padomā- kāda jēga dzīvot?

***

Izraksts no policijas ziņojuma: '' Pēc kandžas tecinātāju Kalniņu dzīvoklī veiktās kratīšanas es un seržants Upītis ilģstoši nevarējām atrast izejas durvis. Kad Upītis jau bija galīgi noguris, viņš apsēdās uz tualetes poda un tur arī aizmiga,bet es nepadevos. Turpināju izlēmīgi meklēt un visbeidzot tās arī atradu. Tiesa, nespēju izskaidrot, kāpēc esmu tās atnesis uz iecirkni...

***

Aizsardzības ministre uzrunā tautu:

-Visi tikai sūkstās: radiācija, radiācija... Bet paskatieties, piemēram, ir daži jūrnieki, kuri gadiem ilgi neizlien no zemūdenēm, bet viņu sievas regulāri dzemdē veselīgus bērnus.

***

Ķirurgs pēc nogurdinošas darba dienas vēlu atgriežas mājās. Tur, jestri luncinot asti, viņu sagaida suns. Ķirurgs viņu glāsta un čukst:

-Mans mīļumiņš, mans labumiņš... Tiesa, šoreiz veltīgi pieglaimojies. Tev jau vajadzēja ielāgot, ka piektdienās es neoperēju.

***

Eirovīzija- tas ir tāds starptautisks konkurss, ku jauni cilvēki no dažādām valstīm sacenšas, kuram ir sliktāka izruna angļu valodā.

***

Tu, darbiņ, no mums nebaidies, ja! Mēs tevi neaiztiksim! :D

***

Sirdsapziņa nemaz nevar būt netīra, ja to nekad nelieto. :)

48 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt