local-stats-pixel fb-conv-api

Dažas lietas vienkārši neizskaidrosi!8

143 2

"Kādreiz, kad dzīvoju laukos dzirdēju ļoti interesantu stāstu par fermeri un viņa govi",sacīja kāds vecs vīrs savam dēlam. "Nu, stāsti, stāsti!" Atbild dēls, nespēdams sagaidīt tēva stāstu, jo tie vienmēr bija ļoti labi.
"Nu, klausies. Kādreiz dzīvoja kāds fermeris, ļoti labs fermeris. Viņam piederēja Govs vārdā Maija, kas katru dienu deva tik daudz piena, ka pietika visai ģimenei un pusi vēl varēja nopārdot. Es redzēju šo fermeri dzeram. Nekad viņu nebiju redzējis tādā stadijā, tāpēc padomāju, ka noticis kas nelāgs un jautāju, kas par vainu. Fermeris teica, ka dažas lietas dzīvē vienkārši neizskaidrosi.

Abi apsēdāmies un viņš sāka savu stāstu. Šodien no agra rīta, kad vēl gailis nebija pamodies un saulei vajadzēja labu laiku, līdz paspīdētu fermeris devās slaukt savu govi. Govs bija pilnīgi nesatraukta un ļāva fermerim slaukt sevi, līdz spainis bija pilns. Viņa to apgāza ar savu labo kāju. Fermeris palika dusmīgs,paņēma virvi un piesēja govs kāju šķūnī pie lielā ozola staba. Fermeris slauca no jauna, nedaudz pārskaities,jo govs nekad nebija viņam apgāzusi spaini. Kad spainis bija pilns, govs to apgāza ar savu kreiso kāju. Fermeris, apstūlbis un reizē pārskaities, piesēja arī kreiso kāju pie otra staba. Nepacietīgi, fermeris strauji atsāka nepaveikto un govs trešo reizi apgāza spaini ar savu asti.

Tā kā fermerim bija beigusies virve un nebija savādāka veida, kā iegūt saldo pienu, kas visiem tik ļoti garšoja, fermeris krita izmisumā un izvilka jostu no biksēm, piesienot govs asti pie tās muguras."

"Nu, un kas tālāk?!" Nepacietīgi jautāja dēls"

"Tālāk fermerim nokrita bikses un kūtī ienāca sieva." Ko viņa redzēja? Fermeris, kails - bez biksēm, govs piesieta pie sienas un aste piesieta pie muguras."


"Dažas lietas dzīvē vienkārši neizskaidrosi." Teica fermeris atvērtdams jau trešo kaņdžas burku.


Paldies, ka lasiji :D

143 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Šis joks jau riktīga klasika. emotion
4 0 atbildēt

Sievai jau nu neizskaidrosi emotion

4 0 atbildēt

Šis labs emotion

3 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Sākums mazliet sadomāts, jo laba govs dienā dod 30l piena. Reāli, kura ģimene dienā izdzer 15l? Tur jau normāla rinda uz tualeti sastājas.

1 0 atbildēt