local-stats-pixel fb-conv-api

Chaks Noriss...13...4

19 5
Einšteins atzina, ka bridi kad vinš izgudroja atombumbu, vinš uz mirkli ir sajuties ka Caks Norris. Caks Norris tumsa prot atrast enu. Caks Norris ir cietaks par naglu. Caks Norris berniba nefanoja par supervaroniem. Vinš ar tiem sacentas. Caks Norris prot sajaukt udeni ar ellu. Caks Norris no LEGO klucišiem ir uzbuvejis darbojošos automatu. Caks Norris var uzvaret loterija, nenoperkot loterijas bileti. Caks Norris nav paklauts gravitacijas likumam. Vinš spele pats pec saviem likumiem. Cakam Norrisam nav atspulga, jo kad vinš to ieraudzija pirmo reizi, vinš to nogalinaja Caks Norris ir uzvarejis pasaules šaha turnira spelejot tikai ar karali. Ja Nave patiešam eksistetu tad Caks Norris nebutu vajadzigs. Cakam Norrisam ir bans Olimpiskajas speles. Kad Caks Norris lukojas debesis, makoni svist aiz bailem. Mes to saucam par lietu. Caks Norris prot izspiest uguni no udens. Ja tu nogalinasi Caku Norrisu, tu tikai padarisi vinu dusmigu. Caks Norris atrisinaja Bermudas trijstura noslepumu ar Pitagora teoremu. Caks Norris paliek sauss staigajot pa lietu. Spelejot golfu Caks Norris var iziet visas 18 bedrites ar 3 sitieniem. Ozijs Ozborns reiz apeda siksparna galvu. Caks Norris apeda Betmena galvu. Caks Norris pats sevi nosauca par Caku Norrisu. Caks Norris prot Interneta maršrutu uzzimet uz papira. Caks Norris teloja haizivi "Žoklos" Caks Norris atrada Irakas kodolierocus skatoties spoguli. Caks Norris tev var iespert ta ka tu atjegsies tikai paris gadus atpakal.
19 5 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kad Caks Norris nopirzas METRO,tam rodas jauns tunelis...  Slikti ka divi vecie tuneli iebruk....

5 1 atbildēt

viss viena putra,vnk bezjedzīgi!

P.S.

Einšteins neizgudroja atombumbu!

4 0 atbildēt

joki par caku paradijas  10 ( ? ) gadus atpakal.

autors nedaudz nokaveja.

varbut kkas butu smiekligs, bet raksts ir vnk putra ka nemaz negribas pat meginat lasit.

ja negribi darit labi - labak nedari  neko!

p.s pameginaju izlasit, pacentos!  autors pats sito izgudroja? diezgan daudz ir arkartigi nesmiekligi ( iespejams ka butu smiekligi ~10 gadus atpakal  )

un vel !!! cakam norisam NEVAR bus bans ! ne olimpiskas speles ne kur citur!  sniedzot sitadu info  autors parada cik neizglitot vins ir,

3 0 atbildēt

pietiks spamot šitos sūdus

3 0 atbildēt