local-stats-pixel fb-conv-api

Augustiņš...12

258 2

Šis ir mans stāstiņš-pastāstiņš, mazliet nerātnā garā un mazliet neliterārā valodā, centos ielikt tanī arī drusku humora. Visādā ziņā nekas nopietns. Jauku Tev lasīšanu. Par cik šāda veida stāstiņu sen neesmu rakstijis būtu svarīgi lai Tu iekomentē. Kas patika, kas nepatika, utt.

Žipperis.

Nu baigais žipperis. Tā par sevi domāja Augusts. Nodēvējis vieglu saaukstēšanos par ūber krutu infekciju, viņš nospēlēja nesliktu priekšnesumu ārsta kabinetā un tādejādi ieguva vismaz nedēļu brīva laika. Strādāt viņam nepatika un par cik atvaļinājums jau viss bija izņemts nācās improvizēt. Darbu viņš uzskatīja par pazemojumu sev un tāpēc, starp visiem darba pienākumiem, uzskatīja, ka laist luni arī ir tikpat svarīgi kā pelnīt naudu firmas īpašniekiem.

Nopētījis ārsta darba laiku viņš devās tieši uz tuvāko lielveikalu. Bija svarīgi neuzrauties uz ārsta ar alus pudeli rokās. Līdz tā darba laika beigām bija vairāk kā 2 stundas un tas nozīmēja, ka Augustam pietiks laika tikt līdz veikalam un atpakaļ ejot neuzrauties uz ārsta, gar kura kantori bija jāiet mājup.

Dzīvoja jauneklis viens un negribēja šai ziņā neko mainīt. Iepriekšējo attiecību pēdas dvēselē bija atstājušas kaudzi ar dažādu domu drazu, kuru ne tikai negribējās kustināt, bet pat nebija vēlams. Un tātad, viņš simulējot jau bija izplānojis ko tieši darīs. Protams, plānā bija arī uzaicināt kādu no pazīstamajām draudzenēm ciemos. Viņš priekš sevis un citiem viņas sauca par "druškām". Kā šāds apzīmējums radās viņš īsti nezināja un tas arī maz kratija...

Sevi uzskatīdams par samērā simpātisku viņš saprotams nelaida garām nevienu iespēju piesist kādu kanti, kaut vai lielveikalā.

Un tā arī sanāca. Pat vel neticis līdz alus stendam lielveikalā viņš ievēroja, viņaprāt un kā vēlāk izrādījās ne tikai viņaprāt, lielisku sievišķības eksemplāru. Tieši tā viņš arī viņu prātā nosauca "Interesants eksemplārs". Īsi svārki, slaidas kājas, gari melni mati... Tas bija galvenais ko Augusts ievērtēja un kas viņam vis labāk patika. Viņai arī nebija pārāk daudz kosmētikas, bet tik un tā bija redzams, ka viņa sevi kopj un uztur žilbinošā formā. -Tieši tas ko dakteris nozīmēja, - viņš sevi uzmundrinot noburkšķēja un devās uzbrukumā momentā aizmirsdams visas druškas kurām taisījās zvanīt pēc iziešanas no veikala.

Sieviete izrādījās krievvalodīga un tas nedaudz kaitināja jo Augusts tikko bija zvanījis priekšniekam, kurš izmantojot savu amatu ar padotajiem runāja tikai krieviski un šī nepatīkamā saruna vel bija prātā. Divas sekundes vajadzēja jaunietim, lai atgaiņātu domas par priekšnieku un ielādētu krievu valodas draiverus pļurkstamajā mašīnā. Mēle viņam bija gana lunkana un vārdi bieži paši skrēja laukā, bet tas tikai priecēja, jo tādejādi pusi darba izdarīja Augusts, kas dzīvoja zemapziņā.

Un tātad. Sieviete stūma iepirkumu ratus un Augusts turpat blakus vien rīvējās, apspriežot ar sievieti neitrālas tēmas tādas kā lielveikala sortiments un to kāds šodien salīdzinoši patīkami silts laiks. Viņa atbildēja pieklājīgi un nekas neliecināja par gaidāmo fiasko. Augusts savukārt uzmanīgi bīdīja savas lietas tālāk un taujāja kā tad sauc šo brīnišķīgo būtni. Viņa pasmaidīja, bet neatbildēja, likās, ka viņa apdomā vai ir vērs ielaisties ar šo jaunekli. Tas priecēja un deva cerību līdz...

Smaga roka uzgūla plecam, un krieviski rupja vīrieša balss taujāja par to vai tik viņš nesit kanti viņa sievai. Vel pirms pagriezties un ieraudzīt negaidīto notikumu pavērsienu Augusts saprata ka sūdi būs... Tāpēc atlobījis platu smaidu viņš nolēma iet uz visu banku.

Krievvalodīgais vīrs bija galvas tiesu garāks par mūsu stāsta varoni, skūtu galvu un viņa sejā neatspoguļojās ne druskas draudzīgas sarunas atblāzmas, tas mazliet biedēja, bet Augusts izspļāva savu sakāmo riskēdams pamatoti tikt uz slimības lapas. Viņš teica ka esot ievērojis šo skaisto sievieti vienu, un ka tas esot kompliments viņam ka vel kādam viņa sieva liekas pievilcīga. Vīrs savukārt nosauca viņu par "suņa mārrutku" un lika doties prom. Augusts nekavējoties neitralizēja smaidu savā sejā un domās jau izbaudot adrenalīnu, kurš vandījās pa vēnām, devās prom. Sekss acīmredzami izpalika ar šo sievieti, bet asas sajūtas viņš bija guvis ar kaudzi. Nedabūt kāvienu dažreiz ir tik pat labi kā tikt pie negaidīta seksa.

* * *

"Laiciņš jauks." Nodomāja Augusts izejot no veikala. Iepirkumu maisiņā iegrabējās tikko iegādātās alkohola pudeles, ar kuru palīdzību bija paredzēts izklaidēt savu iespējamo viešņu un izkrāsot savu vakaru. Par veikalā piedzīvoto incidentu viņš centās nedomāt un uztvēra to kā savas šodienas veiksmes likumsakarīgu turpinājumu. Atvēris alus bundžu viņš nodzēra no tās krietnu malku un noglabāja bundžu iekškabatā. Kā sacīt veiksme ir laba lieta, tāpēc nav ko lieki to pārbaudīt. Cilvēku apkārt, un uz ielām vispār, bija pa daudz un zaļos soda kvīšu izplatītājus varēja gadīties arī, ka nepamana. Pie tam Augusts sāka štukot par to, kurai no druškām ta lai zvana, un tas samazināja apkārtējās pasaules monitoringu, par cik centrālais procesors nodarbojās ar seksa arhīva analizēšanu. Pirmā prātā ienāca Oksana... Slaida, kaislīga un pašpārliecināta. Viņa bija īsta sieviešu kārtas Kazanova un vīriešus manīja kad un kā vien gribēja. Bet Augustam bija aizdomas, ka viņai ir vel vismaz 3-4 regulāri partneri un tas kaitināja....Tāpēc vien negribējās viņai zvanīt.

Pārējās dāmas viņš atcerējās tikai pēc vārdiem telefonā un tas bija tas ar ko puisis plānoja nodarboties tiklīdz nonāks mājās. Pa ceļam iet un bakstīt telefonu nebija ērti, jo ik pa laikam bija jāpasūc pa kādam alus malkam. Taciņu no veikala līdz mājām viņam bija labi zināma un tikpat labi bija zināms ap kuru vietu parasti beidzas bundža un kur var utilizēt skārdeni.

Augusts nepamanīja aiz atkritumu konteinera paslēpušos pārsteigumu. Un esot jau pavisam blakus viņš negaidīti ieraudzīja bezpajumtnieku, kurš ar platu smaidu bīdīja kluci kāda cita izmestajā klozetpodā. -Jēzus!- , iesaucās Augusts, bet bezpajumtnieks tūliņ viņu palaboja: -Nē Oļegs...

Izmetis skārdeni Augusts steigšus devās prom, nebija ne vajadzības, ne vēlēšanās novērot tālāko procesa gaitu. "Iedomājies tikai. Bomzis ar humora izjūtu!", nodomāja Augusts un nosodoši pašūpināja galvu.

P.S. Neaizmirsti ieteikt citiem.

258 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Un stāsta jēga būtu?...

3 0 atbildēt

Staasts bik aprauts..

Bet taa bij ok emotion

3 0 atbildēt

Arvis..Augusts..Jēzus..Oļegs... Nu tā, nav manai gaumei, no tādiem, kā tu aprakstīji man, pēc savas būtības, šermuļi metas. Bet varbūt kādam patīk.  emotion

2 0 atbildēt
Var turpinājumu?
2 0 atbildēt

Super raksts, man patika, keep goin emotion

2 0 atbildēt

Valoda raita, bet daži sīkumi kā

<Iepirkumu maisiņā iegrabējās tikko iegādātās alkohola pudeles>, bet vēlāk tukšo skārdenes.

0 0 atbildēt