local-stats-pixel fb-conv-api

Asiņainā Advente15

551 0

Ilze trīcošām rokām aizsmēķēja cigareti. Ievilkusi pāris dziļus dūmus, viņa sajutās labāk, tikai kājas kas bija ietērtptas koši sarkanās augspapēžu kurpēs ar vismaz divdesmit centimetru garu papēdi nedaudz trīcēja. Pēc kartējo cigarēšu dūmu izpūšanas viņa dusmīgi iebļāvās: “Nu Tu jobanais kuces bērns, tagad esi laimīgs?”. Bet dusmas ātri pārgāja un atkal Ilze izplūda asarās. Viņa skatījās uz nekustīgo ķermeni, kas uz grīdas mirka asins peļķē.

Mārtiņš ar Ilzi bija sarunājuši pie viņas filmu vakaru. Tas bija viņu otrais randiņš, tāpēc Ilze bija nobriedusi uz visām četrām šajā vakarā. Viņa rūpīgi izskuva savu sekelīti, bet virs tās atstāja skaisti nodzītu kūsu strīpiņu. “Ceru, ka Mārtiņš novērtēs”, Viņa ķiķinot uzpliķēja par svaigi skūto sekeli, kas smaržoja kā tikko nopļauts mauriņš. Atlika vēl sagaidīt Martiņu, lai mauriņš tiktu norasots. Viņa pret spoguli škobīdamies beidzot uztaisīja sekeles selfiju ar savu šodien tēta uzdāvināto Iphone X un nosūtīja draudzenēm uz novērtēšanu Whatsappā. “Cmuk cmuk sawļe”, “Izcils mincītis”, “Ceru, ka Mārtiņš izārdīs”, saņēmusi draudzeņu apsveikumus, viņa devās uz virtuvi pagatavot uzkodas.

Mārtiņš ieradās solīds ar ziediem un sarkanvīnu. Arī viņam bija svaigi skūts diņķis, kas vēlējās kā amerikāņi uz Pateicības dienu piepildīt viņas tītaru ar lauku labumiem. Pasniedzis vīnu Ilzei pēc kura sekoja kvēls skūpsts, viņš jau Ilzei centās ar mēli veikt dziļurbumu. Ilze maigi atgrūdusi, satvērusi ar labo plaukstu viņa pautus caur biksēsm un klusi iečukstēja viņam ausī: “Mierīgāk ērzeli, vēl paspēsi izšauties”. Viņa atlaida un devās uz virtuvi. Mārtiņš uzreiz uzvilkās kā uzvelkamā mašīnīte un bija gatavs startam. “Sēdies dīvānā drīz sāksies Viens pats mājās 2, iekārtojies ērtāk, es pabeigšu tikmēr griezt desu”. Mārtiņš palaida vaļīgāk kakla saiti, jo nedaudz iesvīda no gaisā virmojošās spriedzes.

Paņēmis no galda bļodu ar popkornu un apsēžoties dīvānā viņš sajuta ausīm netīkamu krakšķi. “Uj, es laikam uzsēdos uz tavas TV pults un tā saplīsa”, viņš taisnojās Ilzei. Viņa attipināja uz istabu, jo nesaklausīja viņu kārtīgi: “Ko Tu teici?”. “Es uzsēdos laikam uz tavas TV pults”, viņš pacēlis vienu dibena vaigu un izķeksējis guļošo lietu zem dirsas. Ilzes acis iepletās un viņa spalgi iekliedzās: “Tu idiot, tas ir mans telefons!!!”. Izrāvusi to viņam no rokas. Jaunais Iphon X bija klāts ar “zirneklīti” un tas vairs nereaģēja uz tausti. “Tu kropli, Tev šodien manu pežu neredzēt!!!”. “Nomierinies Tu sūda kuce, tas ir tikai parasts mobilais!!”, Mārtiņš nebija no tiem klusētājiem un asi viņai atcirta. “Tikai mobilai!!! Tikai mobilais?!!! Tas ir jaunais Iphon X, kas maksā 1300 eiro!!!”, viņa dusmās kliedza un nenovaldīdama savas dusmas, viņa rokās esošo nazi ar kuru vēl tikko virtuvē grieza desu ietrieca Mārtiņam krūtīs. “Tas ir tikai parasts nazis!!!”. “Kuce!!!”. Mārtiņš nokrizdams uz grīdas izdvesa. Pēc šiem vārdiem Ilze aizsvilās vēl vairāk un izrāva Mārtiņam no krūtīm nazi un izdarīja vēl 3 dūrienus. “Nu redz, pa katru adventi dūriens, tikai divi pa ātru”, viņa uzsmīkņāja.

“Bļeģ, pat nav ar ko ātro palīdzību izsaukt!! Kurš tagad par remontu maksās, jo garantijas par šo nav!!!”, Viņa atkal sāka izplūst asarās, jo sāka apjēgt izdarīto. Pametusi skatienu uz Mārtiņa ķermeni, viņa pamanīja, ka no viņa tekošā asins peļķe bija aizgājusi līdz viņas dārgajam persošu paklājam, kas tagad ir uzsūcis lielu daudzumu asinis. “Tu kropli, redzi, ko Tu esi izdarījis!!!”, viņa atkal dusmās kliedza un iesita ar savu kurpju aso papēdi viņam galvas rajonā. Nolikdama kāju uz grīdas viņa sajuta kaut ko nepatīkamu. Ilze uzmeta aci uz kurpi, tad uz Mārtiņu un sāka kliegt. Uz viņa papēža bija uzdūries Mārtiņa acs ābols. “Fuj, fuj, fuj”, viņa izmisīgi sāka kratīt to nost un tas aizlidoja istabas stūrī. Tikmēr no otras istabas atskrēja viņa persiešu šķirnes kaķis Pūciņš un sāka ar acs ābolu spēlēties kā ar kamoliņu līdz sāka no žļambāt.

Istabā uz galda stāvēja vainags ar rāmi degošu svecīti, Pūciņš paēdis labsajūtā gulēja uz grīdas un murrāja. Gaisā virmoja Ziemassvētku noskaņa, jo bija otrā Advente. Ilze apsēdusies virtuvē uz krēsla izmisīgi spaidīja savu saplēstos Iphone X, mēģinot to dabūt pie dzīvības. Viņa noslaucīja asaras un pie sevis noteica: “Ehhh... nu nekas, gan jau tētis atkal uz Ziemīšiem uzdāvinās jaunu”.

=> Orģijas, heroīns jeb Sniegbaltīte un septiņi rūķīši

=> Citas perversības

=> emotion <=

551 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Ok, dīvaināk kā parasti..  emotion  emotion 

14 0 atbildēt

Kā var tik nežēlīgi izturēties pret iPhone X?  emotion 

13 0 atbildēt

Sakums ok.bet uz beigam kaut kas ........

11 0 atbildēt

Autor, Tu taču apzinies, ka šo lasa arī bērni?  emotion 

8 2 atbildēt

Skarbi +

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 0 atbildēt

skarbs

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt
Koa
3 0 atbildēt
Piedod, Moby, pirmo reizi no tevis šitāds mēsls. Man nepatika.
4 1 atbildēt

Žēl telefona. emotion

2 0 atbildēt
Labs! emotion
1 0 atbildēt
Laaabs 😁😁
1 0 atbildēt

Pamazam pariesi uz shausmenitem ...? emotion 

1 0 atbildēt