local-stats-pixel fb-conv-api

Anekdotes2

64 2

Sveiki spocēni. Esmu atpakaļ ar rakstu par Anekdotem, ceru ka patiks. Ja kādas anekdotes jau ir dzirdētas, tad atvainojiet.

Veiksmīgu jums vakaru! emotion

Anglis, Latvietis un krievs gribēja kļūt pa karali.
Princese lika izpildĪt trĪs uzdevumus.
1. uzdevums atnest savu mīļako puķi .
Anglis atnāk ar margarietiņu princese liek to apēst.
Anglis to mierīgi apēd.Latvietis atnāk ar rozi.
Princese liek to apēst.
Latvietis raud smejas.
Prinecese vaicā.
Kapēc tu raudi?
Tapēc ka sāp
Kapēc tu smejies?
Tapēc ka Krievs nāk ar kaktusu.
2.uzdevums.Atnest savu mīļāko ieroci.
Anglis atnāk ar ūdenspistoli.
Princese liek sev iešaut
Anglis mierīgi iešauj.
Atnāk Latvietis ar gāzes pisoli.
Princese liek sev iešaut.
Latvietis raud smejās.
Princese vaicā kapēc tu raudi?
Tapēc ka sāp.
Kapēc tu smejies?
Tapēc ka Krievs nāk ar lielgabalu.
3. uzdevums
nolēkt no 5 stāvu mājas uz savu mīļāko segu.
Atnāk Anglis lec uz savas mīkstās vilnas segas.
Atnāk Latvietis ar plānu segu.
Atkal raud un smejas.
Princese vaicā kapēc tu raudi?
Tapēc ka sāp.
Kapēc tu smejies?
Jo Krievs nāk ar kabatslakatiņu.

Kāds akls vīrietis ieiet bārā un saka bārmenim: "Gribi dzirdēt blondīņu jociņu?" Uz ko bārmenis atbild: "Jā, bet tev kas sākumā jāzina... Tev blakus ir vīrietis, 2m garš, 120kg, viņš nodarbojas ar boksu, aiz muguras Tev sēž čalis, kurš nodarbojas ar karatē, vēl viens vīrs, kas sēž divus solus tālāk no tevis ir arī 2m garš un 100kg, kā arī ir regbija spēlētājs, es un šie 3 vīri esam blondi. Tagad padomā, vai tiešām gribi stāstīt šo joku?" Aklais vīrs atbild: "Nē, negribu četrreiz pēc tam stāstīt joku."

Reiz dzīvoja dvīņi - Džons un Džeks. Džonam nomira sieva, bet Džekam tajā pašā laikā nogrima laiva. Līdzjūtīgā kaimiņiene Donna satika Džeku, un noturējusi viņu par Džonu, izteica līdzjūtību sakarā ar lielo zaudējumu.... Džeks atteica- Ak, tik traki jau nav, es pat priecājos, ka tiku no tā grausta vaļā. Vīņa bija galīgi izrūsējusi,dibens sačokurojies un smirdēja pēc beigtām zivīm,viņa visu laiku tecēja un čīkstēja, bija grūti noturēt viņu taisni, un tas caurums priekšā kļuva lielāks ar katru reizi, kad viņu lietoju.Bet tad tie 4 asie puiši viņu no manis aizņēmās uz nedēļas nogali, un tas veco piebeidza. Es brīdināju, ka liela prieka no viņas nebūs, bet šie nelikās mierā. Puiši mēģināja tikt viņā iekšā visi reizē, un kamēr izmēģinājās visādos stāvokļos, mana večiņa pārlūza vidū pušu.... Kaimiņiene noģība...

Jānītis sēž uz sola ārā. Anniņa ieraugot uzreiz ieinteresējās, pieiet pie Jānīša un jautā:
-Ko tu dari?
-Mizoju ārā sēkliņas no āboliem!
-Priekškam tev?
-Pārdošu pēc tam, gudrāks prāts būs.
-Pārdod man vienu Jānīt.!
-Lats gabalā.
-Še tev .
Anniņa ieliek mutē. Pēc brītiņa Anniņa iesaucās :
-Es taču pati varēju nopirkt daudz ābolus pa latu!
-Redzi, uz reiz gudrāka paliki!!!

Vienkāršs lauku puisis vēlējās strādāt Latvijas lielākajā supermārketā.Boss,uzmetis viņam paviršu skatienu,jautāja: ''Vai tu,puisi,esi jau strādājis par pārdevēju?'' ''Jā,'' puisis lepni atteica. ''Es strādāj iekš to man ciem bodīt.'' ''Nu,labi,'' negribīgi piekāpās priekšnieks. ''Atnāc rīt: pastrādāsi vienu dienu makšķerēšanas piederumu nodaļā, un dienas beigās es paskatīšos, vai vari būt mums noderīgs.'' Lauku puisis aiz makšķernieku nodaļas letes pavadīja garu un smagu dienu, līdz pienāca veikala slēgšanas laiks, un vadītājs nāca apraudzīt testējamo darbinieku: ''Nu,cik klientu šodien apkalpoji?'' ''Vien,'' atbildēja jaunais pārdevējs. ''Tikai vienu?!'' sašutis iesaucās priekšnieks. ''Lielākā daļa darbinieku pamanās apkalpot simtiem klientu dienā, bet tev nav kauna man teikt,ka paguvi tikt galā tikai ar vienu nieka pircēju?!Paturi tos piecus latus,ko viņš tev samaksāja un brauc labāk atpakaļ uz savu ciema bodi!'' ''Šamējais samaksāj trēs miljon lat,kungs...'' kautrīgi ierunājas jaunais pārdevējs. ''Ko,ko?Cik - trīs miljonus?!Kā tev tas izdevās?!'' veikala vadītājs bija pilnīgā neizpratnē. ''Nu...'' iesāka jaunietis, ''tas kungs atnāc, un es šim pārdev vien maz zivj āķ.Tad es šim teic,ka nekad nezin,kas par reņģ piekož, un pārdev vien lielāk zivj āķ.Un tad vien ļot liel zivj āķ.Tad es teic,ka vajag vien riktīg makšķer ar, un pārdev viņam vien mazāk makšķer priekš to mazāk zivj āķ, vien lielāk makšķer priekš to vidēj zivj āķ, un vien ļot liel makšķer priekš to ļot liel zivj āķ.Es tad šim jautāj, kur tad šis domā laist uz to copi, un šis teic, ka uz jūrmal.Tad es teic,ka šim tad jau vajag vien smuk laiv,lai var tai jūrā iebraukt iekš; es šo noved lejā uz to laiv nodaļ, un šis nopirk vien liel smuk motorlaiv ar tiem diviem dzinēj un to palag...Kā bij - ā, to buru.Tad šis man sak,ka šmējā opelīc laikam nespēs šito laiv pavilkt, un es šo noved lejā uz to mašiņ nodaļ, un šis tur nopirk to lielo hammer džip...'' Boss,neviltotā izbrīnā pakāpies pāris soļus atpakaļ,jautāja: ''Tu tiešām pārdevi to visu klientam,kas atnāca,lai nopirktu vienu makšķerāķi?'' ''Ne-e,'' puisis atteica. ''Šamējs atnāc nopirkt vien tampon kastīt savai sievai.Es tad šim teic,ka viņ nedēļs nogal tāpat ir piečakarēt un ka šis tikpat lab var braukt uz cop.''

3 vīri satiekas bārā. 1. vīrietis saka: "Man ir visīsākā roka pasaulē." 2. vīrietis saka: "Man ir vismazākā galva pasaulē." 3. vīrietis saka: "Man ir vismazākais daikts pasaulē." Visi 3 dodas nu uz "Ginesa Pasaules Rekordiem"... 1. vīrietis saka: "Man tiešām ir īsākā roka pasaulē." 2. vīrietis saka: "Un man tiešām ir mazākā galva pasaulē." 3. vīrietis saka: "Kas pie velna ir Džastins Bībers?!"

64 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Garlaicīgi. Visas zinamas. 

5 0 atbildēt

Iemācies rakstīt.

1 0 atbildēt