local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone 6 vs Galaxy S6, kurš kuru?!62

699 9

Sveiki Spoki, ja pašlaik esi domājis par jauna viedtālruņa iegādi un svārsties starp iPhone un Samsung ražojumu, tad šajā rakstā iespējams Tu atradīsi sev piemērotāko.

Rakstā atrodamas ievērojamākās iPhone 6 un Samsung Galaxy S6 atšķirības. Un protams, kā vēlvienu lielu atšķirību varu pieminēt - Android vai iOS valstības.

699 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Apple telefoni vienmēr būs par diviem gadiem aiz pārējiem ražotājiem, viņi tāpāt kā Internet Explorer, ļoti ilgi domā + mēģina ietaupīt katru centu, lai pēc iespējas vairāk ieliktu kabatā, jo ar 800% cenu tak nepietiek.

54 6 atbildēt

Baigais attaisnojums ''nevar atļauties'' nevis nevar, bet negrib, jo ir izdevigāki piedavājumi.

29 1 atbildēt

Skumji ir vērot iPhone nolicējus, kuri piedraņķo interneta komentārus ar savu nezināšanu.

Apple ir un paliek līderis programmatūras lauciņā, dzelžu ziņā tā tagad līdzinās Samsung, tikai nebāž iekšā neejošus pirkstu nospiedumu sensorus un vēl bezjēdzīgākus pulsometrus, kurus neviens skrējējs nelietos skriešanas laikā (jebkurš sportists izmanto pulsometrus rokas pulksteņa formā, autor!). Bet cilvēkiem patīk un viņi pērk Samsung flagmaņus daudzo pusfabrikātu-funkciju dēļ. Jāpiemin, ka Samsung tagad piekopj tādu pašu uzcenojumu politiku kā Apple, tik SamSheep to neredz.

Apple produktiem ir arī mīnusi - ja pērc vienu Apple produktu, pirksi arī nākošo. Pakalpojumu cena arī ir liela, toties viņi nesūknē tavus privātos datus tādā mērā, kā Android ierīces. IOS ir stabilāks, darbu veikšana Apple ierīcēs arī ir efektīvāka Apple Continuity dēļ. Mākoņpakalpojumi Apple ir labāki, bet dārgāki. Vari darbu veikt tālrunī, bet tad uzreiz pāriet portatīvā datora vidē. Pat zvanus ar portatīvo vari pacelt. Nesaprotu Apple heiteru paniku vai fobiju, nopietni.

Pats lietoju Android stock, jo uzskatu, ka tas ir vislabākais Android. Un tāpat pēc pēdējiem 2 atjauninājumiem šis Android ir nelietojams kļūdu dēļ. 

31 12 atbildēt

Ābols nekad nav paticis. Bet Zamzungs skaistulis.

24 5 atbildēt
Un tā pasaule sadalās, jo katrs uzskata par vajadzīgu pateikt, ka labāks ir viņa telefons, kā bērnudārzs, jeibogu
16 0 atbildēt
S6 ir labu soli priekšā.
18 2 atbildēt
Kā jau parasti, naids starp āboļu faniem un samsung faniem 😂👍
13 0 atbildēt

Ar šiem zvanīt var?emotion 

11 0 atbildēt

Izlasīju katru līdz šim rakstīto komentāru. Katrs stiepj te savu krānu garāku kā otram, un pēctam mērās kas kādu izstiepis. Bērnu bars vienkārši. emotion

10 0 atbildēt

un lūdzu nevajag nolikt apple tikai tpc ka nevarat tādu nopirkt... emotion

19 10 atbildēt

Da man abi nepatīk emotion

11 3 atbildēt

android ir priekš cilvēkiem, kuri nevar ciest limitētas opcijas. iphone - priekš tiem, kuri tic skaistām reklāmām un nozombētās iOS sabiedrības bļaušanai, kuri paši nezin, par ko īsti bļauj emotion  pirms te kāds ries virsū, ka gan jau tādu iphone 6 nevaru atļauties vai pat rokās neesmu turējis - esmu kārtīgi lietojis gan vienu, gan otru, un pats lietoju galaxy note 3 jau gadiem - citu telefonu vienkārši neprasās. iphone fanāti ir tādi paši, kas senāk ar ierobežotu opciju telefonu rokās citam teica 'a man jau vajag tikai piezvanīt' emotion

10 2 atbildēt

Hardware ziņā Apple produkcija nekad nebūs labāka par kaut ko citu, jo izmanto tieši tos pašus ražotājus, ko citi (galvenokārt intel, nvidia, kingston utt). Ja runa iet par software, tad tas ir tikai gaumes jautājums - kādam patīk windows, citam linux, vēl kādam android vai sazin kāda cita OS. Mūsdienās gandrīz visas OS ir labas, atšķirība ir tikai tajā, ko tās var piedāvāt. Cilvēki, kas saka, ka IOS ir vislabākais, saka taisnību. Cilvēki, kas apgalvo, ka windows vai android ir vislabākie arī saka taisnību. Esmu lietojis gan windows, gan IOS, gan android. Katrai ir savi plusi un mīnusi, kā jau teicu - gaumes jautājums. Sevišķi nepatīk tās personas, kas vienmēr apgalvo, ka Apple produkcija labāka, jo labāki dzelži. Tiem vajadzētu nedaudz palasīt, kādus dzelžus izmanto Apple.

7 1 atbildēt

5 galaxys pat ir krietni labāks par apple un nebrīnos ka ari 4tais. vienīgaisko aizgrauztais var piedāvāt ir atmiņa. taka neiesaku to sūdu gan nevienam.

13 8 atbildēt

Samsung man besī kopš tā laika, kad mammas galaxy core 2 pēc pāris mēnešiem neslēdza iekšā kameru "Warning: Camera Failed." Tīriju Cache, Data, vēl pat Factory Reset, un ņi***ā negāja. emotion  Galvenais tas, ka, lai to salabotu vajadzēja ielikt SD karti, uzņemt vienu bildi, un tad var to izņemt. Nu WTF?

4 0 atbildēt
Viņi grib, lai tu tā domā.
5 1 atbildēt

Pilnīgi nekādas jēgas nav veidot diskusijas par to, kurš ir labāks, jo vienmēr nonāks pie strīda un tieši tāpat arī vienmēr būs divas puses- TeamSamsung un TeamApple. emotion 

4 0 atbildēt

Strādāt ta viņš var strādāt ātrāk, jo OS ir niecīga. bet tu labāk salīdzini hardware nevis software. Hardware ziņā apple atpaliek, jo software ziņā nevar atpalikt.

6 2 atbildēt

Vienam māte, otram meita un citam kleita. Beidziet strīdēties. viss!

3 0 atbildēt
Man patik Samsung un viss
3 0 atbildēt
« 1  2  3 »